- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
canım yumurta şart değil. peynir ekle. imkanın varsa yağ oranı az protein oranı çok olanı tercih et. açmanın yanınada bir üçgen peynir bide salatalık ekle.
Okudum kuralları canım kabul ediyorum.Başlangıç kilom 77.2 hedefim şimdilik 62
benimde var bir bayramlığım. onu aldığımda 85 kiloydum. şimdi malum durum. bayrama giymek istiyorum ama çokta umudum yok açıkçası. ama olursada büyük bir süpriz olur. belki korseyle filan
valla bende koşmak yürüyüş yapmak çok istiyorum şuan işteyim eve gidince temizlik var iki gün evin en derin köşelerine kadar dalacağım sanırım benim için güzel bi spor olacak.
Bu kadar işi bugünmü bitireceksin Allah kolaylık versinsaat 2 de çıkacağım işyerinden izin alabilirse yarım saat 1 saat falan erken gitmek istiyorum kafamda çok güzel temizlik planı yaptım ev dağınık değil şükür..
süpürüp silincek tozlar alınacak beyazlılar yıkanacak banyo wc bütün fayanslar çif domestos Allah ne verdiyse derinlemesine temizlenip yıkanacak
mutfak dolaplarına el atılıp buzdolabının rafları içi vs silinecek
akşama doğru perdeler yıkanıp cam silinecek
yıkayabilirsemde bikaç yolluk yıkamak istiyorum balkon ince uzun en azından bunları yıkamaya vermemiş olurum.
ahanda yazınca şöyle bunları nasıl bitireceğimi düşündüm
yaşasın temizlik
aaa tabiki yaz mevsiminin en gıcık işi ütü onu pazar gününe sallarım
evet tatlım bitsin ki yarın da dinlenebileyimBu kadar işi bugünmü bitireceksin Allah kolaylık versin
İşte benimde öyle pis bir huyum varbirşeye hevesle başlıyorum sonrada savsaklamaya başlıyorum 1 hafta sonra ama göbişim ( kendisi ayrı bir cumhuriyet ) beni en çok rahatsız eden şey o yüzden kesinlikle başladığım an gerekirse cep telefonuna hatırlatma kurup aldığım anda başlıyorum zaten o göbek olmasa rahat 46 beden olur ama işte
Göbek olmayınca kiloda olsa giyilenler fena durmuyor o yüzden eksinlikle bayrama kadar az da olsa göbişim erise süper olurBayramda Annemlerin köyüne gideceğiz inşallah Annemin dayısınada bayramlık gidiceğim ( hayatımın ilk aşkı diyorum ben ona daha ufacıkken onun o maviş gözlerine hayran hayran bakıp ileride evleneceğim erkek kesinlikle mavi gözlü olacak derdim içimden ciddende mavi göz takıntısı oluştu ve eşim mavi gözlü ) Beni çok sever ve küçüklüğümden beri tombiş kızım benim diye sarılır hep bana heee hiç rahatsız olmam ama beni her gördüğünde daha zayıf görmesini istiyorum o yine tombiş kızım desin
Aynen canım takımca kendimizi toparlıyoruz
Bu arada senin nekadar oldu izne çıkalıne zaman döneceksin listeye
Madem takım halinde kendimize gelmeye niyetlendik bari dahada kalabalık olalım hem bak yeni gelen fıstıklarında azmi bizi kamçılayacaktır eminim
saat 2 de çıkacağım işyerinden izin alabilirse yarım saat 1 saat falan erken gitmek istiyorum kafamda çok güzel temizlik planı yaptım ev dağınık değil şükür..
süpürüp silincek tozlar alınacak beyazlılar yıkanacak banyo wc bütün fayanslar çif domestos Allah ne verdiyse derinlemesine temizlenip yıkanacak
mutfak dolaplarına el atılıp buzdolabının rafları içi vs silinecek
akşama doğru perdeler yıkanıp cam silinecek
yıkayabilirsemde bikaç yolluk yıkamak istiyorum balkon ince uzun en azından bunları yıkamaya vermemiş olurum.
ahanda yazınca şöyle bunları nasıl bitireceğimi düşündüm
yaşasın temizlik
aaa tabiki yaz mevsiminin en gıcık işi ütü onu pazar gününe sallarım
4 hafta falan oldu canım bu hafta listrfr olacağım yoksa bekledikçe hiç veremedim
kızlar ben artık eve gideyim 1 saatim yollarda geçecek akşama telden girip uğramaya çalışırım
kendinize iyi bakın kaçamak yapmak yokk ıııııı ıııııhhh
Öğünlerde acı biber, soğan ve sarımsak gibi sebzeleri, zencefil, zerdeçal, tarçın, vanilya ve hardal gibi baharatları kullanmanız metabolizma hızınızda yüzde 3-5'lik artışa neden olabilir. Etlerinizin yanına hardal, sütünüze tarçın, salatalarınıza soğan, sarımsak, acı biber koyabilirsiniz.
Metabolizmayı hızlandıran greyfurt suyu:
1 adet greyfurdu sıkın. 1 başparmak kadar taze zencefili kabuklarını temizleyin iyice rendeleyip greyfurt suyuna ekleyin ve 1 çay kaşığı vanilya tozu ile karıştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?