Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KİLO BİLDİRİMİ YAPIYIM

BAŞLANGIÇ :70,90
GEÇEN HAFTA 70,30
BU HAFTA:69,90

işyerine gitmeliyim öptüm sizi

Canım sen takımdan izne ayrıldığında kaç kiloydun ufak ufakda olsa gidiyor kilolar bir an önce listeye dönersin sende inşallah

banum ve 8. takımın güzelleri. haftaya daha güzel bomba gibi bir liste çıkacak eminim. birlikte el ele başarırsınız

İnşallah canım zaten ay başındada Gülşen Kaptan yardımcısı olarak başlıyacak bana yardımcı olmaya o zamanda daha bir gaza geliriz inşallah
Yeni gelen kızlarda 3.cü bildirimlerini yapacaklar Allahın izniyle ve takıma dahil olacaklar

Ayyy çok heyecanlı kızlar benimde kurban Bayramına kadar 52 ye inmem lazım 5te 5 i aralıksız yapıcam bana bi tek o iyi geliyo bayram dönüşü de spor yapıcam inşallah sporla aram hiç iyi değil ama alışmam lazım mutlaka

Neyse kızlar ben kaçtım şimdilik ütülerimi bitireyim Anneme geçiceğim bir saate kadar ( kardeşim tatile gidiyor yarın sanki gurbete yolluyoruz ille Annem birlikte yemek yeriz diye tutturdu )
Ütüler bitincede kuzene yemek hazırlamam lazım ( o gelmez bizimle eve geçer direk anahtarı benden alıp )

Gece gelince damlarım nasılsa yine

Valla bende ne yapsam diye deli dana gibi düşünüyorum şu haftasonuda abartmadan geçiştireyim ( yarın eşimin halası gelecek akçaydan onuda yemeye alırım yol yorgunu yemekle uğraşmasın kadıncağız ) sonra kim tutar beni ve kızımı ( dedesi dalga geçti sabah oh oh ye sen ye 2 000 lira cebimde kalacak sana laptop almak zorunda kalmayacağım 20 kg veremiyeceğine göre diye oda çok pis gaza geldi )

427 . ETAP
8.TAKIM KIZLARI
S NO TARİH 15.08.2015 16.08.2015 17.08.2015 18.08.2015 19.08.2015 20.08.2015 21.08.2015
MESAJ MÖNÜ MESAJ MÖNÜ MESAJ MÖNÜ MESAJ MÖNÜ MESAJ MÖNÜ MESAJ MÖNÜ MESAJ MÖNÜ
1 oynakbasi34
2 yst38
3 nnick
4 selvatico_rosa
5 mylittleboys
6 merve1707
7 amelia2
8 tembelpembefil

exel de çok güzel tablo yaptım menü ve mesaj takibi için

kızlar tablo bu nasıl eklemem gereken başka isim var mı oynakbasi34 e yardım edeyim ihtiyacı olduğu süre

mesaj bölümüne o gün kaç mesaj göndermişse sayıp yazacağım mönüsünü yazmışsa da işaret koyacağım

Eklentiler

• upload_2015-8-14_17-8-14.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 75

beni de ekle canım artık izinden dönüyorum eylül ün ilkhaftası düğün var 2 kilo kesin vermeliyim

Evet canım sorma kızımı etkinliğe boğdum şu sıra ama ii oluyo ya 1 ay ssonra zor yaptırırım böyle şeyler anca hafta sonları senin büyüğü göndercrn mi kreş yasa anaokulu na
Anaokuluna başlayacak. Bakalım nasıl olacak. Umarım kolay alışır
selam canım hoşgeldin seni 6. takımdan gözüm ısırıyormu ne
Isır ama koparma :) şaka canım. 2011 den beri buralardayım canım. Hala da buralardayım

Eveeet günün özeti.
Sabah 8.30 da 2 çocuk bebek arabası 2 otobüs fakülteye gittim. Sıra aldım öğlene doğru ancak sıra gelir. Aynı kadro otobüsle annemlere geldim. Anneme çocukları bırakıp hemen otobüse çıkıp 2 arabayla fakülteye gittim. Genel ölçüm diyetisyen dr derken öğlen oldu. Özel hastanede göze muayene oldum. Banka işlerimi hallettim. Görevimle ilgili bişiler vardı onunla uğraştım. Birkaç arkadaş ziyareti. Kuaför veee annemdeyim. Ve çok yorgunum.

Hıı diyetisyen detayını vereyim. Geçen hafta 104.2 bu hafta 103.1
2 kilo yağ kaybetmişim ama vucut sıkılaştığı için kas yapmış :)

Gayet ii canım Tebrikler kas yapmış olman da çok ii kas metabolizmayı hızlandırır ve tabii daha sıkı görünürsün menü güzel gayet beğendim eski menülerin gibi değil galiba psikoloji de çok etkili

Ben de öğle sıcağında çarşıda evrak toplamak ile meşguldüm eş durumu tayini var haftaya bi umut işte dualarınızı bekliyorum

menü ye gelince

sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık

öğle
1 servis kaşığı patlıcan yemeği
1/2 yumurta
çok az üzüm

akşam
2 top dondurma
1 dilim kavun
1 şeftali

2 lt su

Bu arada eylüldeki ddüğünde kkendi nişan elbisemi giyecektim fakat buna kayserililer bak bak nişan elbisesini gitmiş alamamış diye fesatlık düşünürler bende bugün çarşıda dolaşırken bi elbise buldum çok hoşuma gitti vişne rengi önü balenli arkası surtım yarısına kadar şerit şerit veee 38 beden tabi likralı olduğu için 38 e girdim birde kalıp meselesi malesef lu anda 39 bedenim 40 bol oluyo 38 dar bir an önce şu 7 kiloyu verip 36 olmalıyım size burda koçluk yapmalıyım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmmmm

Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu

Bugün inanılmaz mutluyum
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle )

RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattı acıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye )
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra

Canım harikasın valla Allah razı olsun çok güzel olmuş ellerine sağlık
İstersen tabloya her gün düzeltmelerini yap ve cumadan cumaya sende resim olarak buraya ekle
Olmadı ben başka bir çare bulana kadar öyle idare edelim

Valla müthişsiniz kızlar enerji kattınız takıma ve inşallah haftaya birinci belli ikinci kim diyeceğiz hepbirlikte

Hıı diyetisyen detayını vereyim. Geçen hafta 104.2 bu hafta 103.1
2 kilo yağ kaybetmişim ama vucut sıkılaştığı için kas yapmış :)

2 kg ya ne demek canım valla maşallahın var bence iki haftaya kalmaz 2li rakamlarıda görürsün
Darısı benimde başıma tabiki Yarın ve öbür gün benim psikolojikk olarak kendime gelmek için son şansım sonra bende bomba gibi sahalara döneceğim inşallahhhhhhhhhhhhhh...Aminnnnnnn

Zaten bir daha böyle artılı bir bildirim yaparsam beni afaroz etseler yeridir takımdan

Harika yaaaa bende çok istiyorummmmmmmmmm
İnşallah düğünde herkes seni gördüğünde şöyle ağzı açık kalır da görürler günlerini
Kız görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak birde bol bol nas felak oku gitmeden

Ay inşallah o günleri bende görürüm ya RAbbimmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnn

Bu arada bugün ki mönüm
Sabah açmadan tam 3 lokma attım ağzıma
Öğlen salata yarım kase çorba 6-7 y. Kaşığı kuru fasulye yedim
Ara da ark doğum günü vardı küçük bir parça pasta yedim
Akşam salata birkaç tane fındık fıstık birde 2 parça kavun yedim

2 lt su içtim
Yarım saat yürüyüş
15 dk mekik bacak hareketleri yaptım

Canım hayırlı olsun kızın için çok sevindim istediği yer gelmiş maşallah senin de şu dişçi olayında vardır bir hayır diyorum evet adam küfür ederse benim tanıdığım Banu o an napar tahmin ediyorum

Canım sende inşallah 38 bedene ineceksin buna yürekten inanıyorum hatta seninle burdaki kızlara koçluk eder bbizde fitness girl oluruz o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…