- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
KİLO BİLDİRİMİ YAPIYIM
BAŞLANGIÇ :70,90
GEÇEN HAFTA 70,30
BU HAFTA:69,90
işyerine gitmeliyim öptüm sizi
banum ve 8. takımın güzelleri. haftaya daha güzel bomba gibi bir liste çıkacak eminim. birlikte el ele başarırsınız
Ayyy çok heyecanlı kızlar benimde kurban Bayramına kadar 52 ye inmem lazım 5te 5 i aralıksız yapıcam bana bi tek o iyi geliyo bayram dönüşü de spor yapıcam inşallah sporla aram hiç iyi değil ama alışmam lazım mutlakaİnşallah canım zaten ay başındada Gülşen Kaptan yardımcısı olarak başlıyacak bana yardımcı olmayao zamanda daha bir gaza geliriz inşallah
Yeni gelen kızlarda 3.cü bildirimlerini yapacaklar Allahın izniyle ve takıma dahil olacaklar
Ayyy çok heyecanlı kızlar benimde kurban Bayramına kadar 52 ye inmem lazım 5te 5 i aralıksız yapıcam bana bi tek o iyi geliyo bayram dönüşü de spor yapıcam inşallah sporla aram hiç iyi değil ama alışmam lazım mutlaka
Eki Görüntüle 1606397
kızlar tablo bu nasıl eklemem gereken başka isim var mı oynakbasi34 e yardım edeyim ihtiyacı olduğu süre
mesaj bölümüne o gün kaç mesaj göndermişse sayıp yazacağım mönüsünü yazmışsa da işaret koyacağım
Anaokuluna başlayacak. Bakalım nasıl olacak. Umarım kolay alışırEvet canım sorma kızımı etkinliğe boğdum şu sıra ama ii oluyo ya 1 ay ssonra zor yaptırırım böyle şeyler anca hafta sonları senin büyüğü göndercrn mi kreş yasa anaokulu na
Isır ama koparma :) şaka canım. 2011 den beri buralardayım canım. Hala da buralardayımselam canım hoşgeldin seni 6. takımdan gözüm ısırıyormu ne
Hıı diyetisyen detayını vereyim. Geçen hafta 104.2 bu hafta 103.1
2 kilo yağ kaybetmişim ama vucut sıkılaştığı için kas yapmış :)
Eki Görüntüle 1606397
kızlar tablo bu nasıl eklemem gereken başka isim var mı oynakbasi34 e yardım edeyim ihtiyacı olduğu süre
mesaj bölümüne o gün kaç mesaj göndermişse sayıp yazacağım mönüsünü yazmışsa da işaret koyacağım
Hıı diyetisyen detayını vereyim. Geçen hafta 104.2 bu hafta 103.1
2 kilo yağ kaybetmişim ama vucut sıkılaştığı için kas yapmış :)
Bu arada eylüldeki ddüğünde kkendi nişan elbisemi giyecektim fakat buna kayserililer bak bak nişan elbisesini gitmiş alamamış diye fesatlık düşünürler bende bugün çarşıda dolaşırken bi elbise buldum çok hoşuma gitti vişne rengi önü balenli arkası surtım yarısına kadar şerit şerit veee 38 beden tabi likralı olduğu için 38 e girdim birde kalıp meselesi malesef lu anda 39 bedenim40 bol oluyo 38 dar bir an önce şu 7 kiloyu verip 36 olmalıyım size burda koçluk yapmalıyım
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmmm
Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu
Bugün inanılmaz mutluyum
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle)
RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattıacıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye )
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra
Canım harikasın valla Allah razı olsun çok güzel olmuşellerine sağlık
İstersen tabloya her gün düzeltmelerini yap ve cumadan cumaya sende resim olarak buraya ekle
Olmadı ben başka bir çare bulana kadar öyle idare edelim
Valla müthişsiniz kızlar enerji kattınız takıma ve inşallah haftaya birinci belli ikinci kim diyeceğiz hepbirlikte
2 kg ya ne demek canımvalla maşallahın var bence iki haftaya kalmaz 2li rakamlarıda görürsün
Darısı benimde başıma tabikiYarın ve öbür gün benim psikolojikk olarak kendime gelmek için son şansım sonra bende bomba gibi sahalara döneceğim inşallahhhhhhhhhhhhhh...Aminnnnnnn
Zaten bir daha böyle artılı bir bildirim yaparsam beni afaroz etseler yeridir takımdan
Harika yaaaa bende çok istiyorummmmmmmmmm
İnşallah düğünde herkes seni gördüğünde şöyle ağzı açık kalır da görürler günlerini
Kız görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak birde bol bol nas felak oku gitmeden
Ay inşallah o günleri bende görürüm ya RAbbimmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?