Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimi yedim şimdi giyinip hemen eşimin halasına gidiceğim arabayla
Hesapta daha erken gidecektim ama ancak geldim eve birde yemeği yapayım derken bu saat oldu

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım

Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun )
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diye sadece 1 tane tadımlık ekmeksiz köfte yedim

2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates

Bu saatten sonra da ancak su ve şekersiz çay var

Hay aklınla bin yaşa bende diyordum bugün birşey vardı aklımda alacaktım diye ( dün bulamadım gittiğim büyük markette ) şimdi eşimin halasına giderken yol üzerinde aktar gözlüyeyim
İyiki hatırlattın canım

Canım benide eklersin ben 2 gün giremedim ama arkadaşların da hiç aklına gelmemişim sanırım

Anam olurmu hiç valla tatildesin giremiyorsun diye ses etmedim yoksa sensiz olurmu

Kızlar ben bugün tartildim 57.1 en son 55.5 kiloydum sanırım haftaya listeye girebilirim

Harikasın canım inşallah cumaya tatil öncesi kilonu hatta daha aşağısını da görürsünde listeye girersin

Emineciğim kaçıncı etapta tatile çıkmıştın ona bir bakabilirsen süper olur ( hatırlıyorsan dahada süper olur uğraşmazsın )
Kabul edilirsem ne demek seve seve sonuçta izinliydin sende

Allah razı olsun canım inşallah hepimizin evlatlarının başarılarını görürüz ...Aminnnn
Rabbim tabi önce sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder tez zamanda
Bekarlarada tabi öncelikle hayırlı birer kısmet

ben 7-8 aydır buradayım aslında ama biraz problemlerim vardı izne çıkmıştım.banu zaten listeye almak istiyordu yine konuşursunuz...

Canım sıkıntı olmaz tabiki listede olursun
Listeye dahil olmak isteyipte katıldıktan sonra ortadan kayıplara karışanlarda var nasılsa bu hafta cuma hepbirlikte bakacağız bakalım kimler kalacak ( hiç paylaşımı olmayıp mazeret bildirmeyenleri bir hafta daha bekletirim kendilerini düzeltmeleri için ama o zamanda olmazsa maalesef listeye dahil etmeyeceğim heee baştan bana yazıp mazeret bildirenleri tabiki seve seve idare edeceğiz sonuçta hepimizin yoğunluğu olduğu dönemler oluyor listemizde 12 kişi sınırlaması var ve eminim 12de geçmiyoruzdur eleme yaptıktan sonra merak etme

hmm ben yeniyim de o yüzden bilmiyorum 3 hafta oldu ben geleli de o zaman alır seni listeye kesin
çok kalabalık olduk yaşasınnn

Bencede yaşasınnnnnnnnnnnnn
Motivasyonum valla tavan yaptı bu ara inşallah hepimiz karşılığınıda alacağız Allahın izniyle

Hadi şimdilik kaçtım hepinizi kocaman öpüyorum
Gece görüşürüz

MENÜM
eve gidince cepten yazmak zor geliyor
sabah açma 3 dilim domates küçük parça peynir çay
öğlen tavuklu sebze yemeği fırında
salata
akşama plan sadece salata
spor 30 dk yürüyüş
şuana kadar 2.5 lt su bitti bile yatana kadar 3 ü geçer
bide azıcık mekikle bacak hareketleri yaparım eve gidince tamamdır

Kızlar menümü paylaşayım
Toplam 4 adet haşlanmış patates yağsız ve tuzsuz
Birde öğlen türk kahvesinin yanında bir tane anne kurabiyesi yedim
Yaklaşık 2 litre su içtim
Öpüyorum hepinizi

hmm ben yeniyim de o yüzden bilmiyorum 3 hafta oldu ben geleli de o zaman alır seni listeye kesin
çok kalabalık olduk yaşasınnn

ben 2014 dün son aylarında takılmaya başladım.takıldım kaldım.burayı seviyorum

[QUOTE="Emineciğim kaçıncı etapta tatile çıkmıştın ona bir bakabilirsen süper olur ( hatırlıyorsan dahada süper olur uğraşmazsın )
Kabul edilirsem ne demek seve seve sonuçta izinliydin sende [/QUOTE]

6 şubat 2015 399.etapda izin almışım canım

yemek işi bitti

sabah :
2 dilim karpuz

öğle
az çorba+az patatesli kıymalı bezelye+salata ve ekmek

akşam:
az çorba+patatesli etli bezelye az+2 küçük domates ve ekmek

ekmeği bıraksam hiç bir sorunum yok aslında tek derdim ekmek...

bende bugünkü menümü yazıyım
sabah: 1 kızarmış kepek ekmeği, 3 zeytin, 1 salatalık, 200ml süt
öğle: kepek ekmeğini yoğurtla yedim
akşam: 1 kase ezogelin, salata
1tanede dondurma yedim
2 lt su. suya devamm

kızlar bugün için beni affedin. küçüğün işleri için yine dışardaydım.
sabah peynirli omlet
3 gibi 2 tavuk nugget 1 dilim pizza
1 bardak ayran bide büyük dondurma
suyu bilmiyorum. dışarda çok içtim. eve yeni girdim. sanırım güneş geçti çok başım ağrıyor. şimdilik iyi geceler yarın görüşürüz.

Kızlar bu gün işte ilk günümdü. biraz gergin biraz tuhaf geçti... İnşallah her şey güzel olur. Hemen menümü yazıp gidiyorum yatmaya.. çok yoruldum, çok erken kalkıcam yine yarın

sabah:
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir
yarım dilim beyaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

ara: yok

öğle:
4 kaşık kuru fasülye
1 kase çorba
1 kase cacık

ara: yok
akşam:
2 köfte
3 kaşık semizotu
1 kase yoğurt
1 bardak ayran

ara: 1 muz, 1 top dondurma, 1 parça bitter çikolata

su: 2 litre
spor: 8335 adım

Disarda olunca duzen degisebiliyor.aslinda pizzayi yemeyeydin yine idare edilirmis menun:)

Masallah Gülşah'cigim sana.4 ayda 10 kilo super bi sey.bir an kendimi hayal ettim de motivasyon tavan yapti:))darisi hepimizin basina

Ben de menumu paylasayim.
Sabah: kayisi cayi,5 tane y.zeytin,iki tane burgu peynir,2 tane kayisi,2dilim cok t. ekmek ve envayi cesit yesillik
Ara:Türk kahvesi ve 3 kayisi
öglen: ton balikli salata ve 1 dilim ekmek
aksam:2 kepce yayla corbasi, uc kasik turlu
su:3litre
spor: salonda 1,5 saat
yatmadan da 1 bardak sut icerim

Merhaba kızlarrr ill önce menü diyelim

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 kk peynir

öğle
3 yk makarna
3 çatal kavun
1 küçük cıngıl üzüm ))))

Akşam
1 dilim ekmek
domates salatalık
4 filim sucuk
1 kk peynir

ara
1 şeftali

3 lt su
spor yok çarşıda kızımla gezdim

Ayy kızlar ben yine birşey aldım ya kırmızı kalem etek offf durduramıyorum krndimi 36 olmadan artık bitti birşey almak yok

Masallah Gülşah'cigim sana.4 ayda 10 kilo super bi sey.bir an kendimi hayal ettim de motivasyon tavan yapti:))darisi hepimizin basina
Tatlım eminim sen 4 ayda daha fazla verirsin çünkü benim troidim az çalışıyo hasimato hastasıyım ben sen kesinlikle daha iyi geri dönüş alacaksın eminim arkadaşım

Gülşah ım hoşgeldin oOhh tatil bitti ve tam gaz diyete başladın hemen maşallah sana canım ahh şu 5 lik diyeti yapabilsem hemen inerim 55 off bunu gece düşünüp yarın başlayabilirim canım
Hosbulduk canim arkadaşım bana çok iyi geliyo gulsencim 5 te 5 hersey sınırsız ya süper oluyo ben kısıtlı diyetleri yapamıyorum yaklaşık 4 aydır çok az ara vererek yaptım çok şükür sağlık problemi de yaşamadım sende yap arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…