- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim şimdi giyinip hemen eşimin halasına gidiceğim arabayla
Hesapta daha erken gidecektim ama ancak geldim eve birde yemeği yapayım derken bu saat oldu
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım
Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun )
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diye sadece 1 tane tadımlık ekmeksiz köfte yedim
2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates
Bu saatten sonra da ancak su ve şekersiz çay var
Hay aklınla bin yaşa bende diyordum bugün birşey vardı aklımda alacaktım diye ( dün bulamadım gittiğim büyük markette ) şimdi eşimin halasına giderken yol üzerinde aktar gözlüyeyim
İyiki hatırlattın canım
Anam olurmu hiç valla tatildesin giremiyorsun diye ses etmedim yoksa sensiz olurmu
Harikasın canım inşallah cumaya tatil öncesi kilonu hatta daha aşağısını da görürsünde listeye girersin
Emineciğim kaçıncı etapta tatile çıkmıştın ona bir bakabilirsen süper olur ( hatırlıyorsan dahada süper olur uğraşmazsın )
Kabul edilirsem ne demek seve seve sonuçta izinliydin sende
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin evlatlarının başarılarını görürüz ...Aminnnn
Rabbim tabi önce sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder tez zamanda
Bekarlarada tabi öncelikle hayırlı birer kısmet
Canım sıkıntı olmaz tabiki listede olursun
Listeye dahil olmak isteyipte katıldıktan sonra ortadan kayıplara karışanlarda var nasılsa bu hafta cuma hepbirlikte bakacağız bakalım kimler kalacak ( hiç paylaşımı olmayıp mazeret bildirmeyenleri bir hafta daha bekletirim kendilerini düzeltmeleri için ama o zamanda olmazsa maalesef listeye dahil etmeyeceğim heee baştan bana yazıp mazeret bildirenleri tabiki seve seve idare edeceğiz sonuçta hepimizin yoğunluğu olduğu dönemler oluyor listemizde 12 kişi sınırlaması var ve eminim 12de geçmiyoruzdur eleme yaptıktan sonra merak etme
Bencede yaşasınnnnnnnnnnnnn
Motivasyonum valla tavan yaptı bu ara inşallah hepimiz karşılığınıda alacağız Allahın izniyle
Hadi şimdilik kaçtım hepinizi kocaman öpüyorum
Gece görüşürüz
Akşam yemeğimi yedim şimdi giyinip hemen eşimin halasına gidiceğim arabayla
Hesapta daha erken gidecektim ama ancak geldim eve birde yemeği yapayım derken bu saat oldu
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ve kaçayım
Sabah; uyanınca sade Filtre kahve
1.ci öğünüm; 2 haşlanmış yumurta, 1 koca tabak domatesli marul salatası
ara; 1 fincan şekersiz nescafe ( Anamla parkta içtik termosla gelmiş hatun
Birde ekmek arası köfte yapmış öğlenlik yeriz diye
2ci ve son öğünüm; Ispanak yatağında 250 gr kadar tavuk göğüs ızgara, 1 söğüş domates
Bu saatten sonra da ancak su ve şekersiz çay var
banucum çörek otu yağı aldın mı kullanıyor musun
seninle konuştuğumuz günden beri aksatmadan kullanıyorum evde metre bulamadığım için ölçülerimi alamadım fakat bi incelme olursa 1 ay sonra paylaşırım sizinle
Hay aklınla bin yaşa bende diyordum bugün birşey vardı aklımda alacaktım diye ( dün bulamadım gittiğim büyük markette ) şimdi eşimin halasına giderken yol üzerinde aktar gözlüyeyim
İyiki hatırlattın canım
Canım benide eklersin ben 2 gün giremedim ama arkadaşların da hiç aklına gelmemişim sanırım
Anam olurmu hiç valla tatildesin giremiyorsun diye ses etmedim yoksa sensiz olurmu
Kızlar ben bugün tartildim 57.1 en son 55.5 kiloydum sanırım haftaya listeye girebilirim
Harikasın canım inşallah cumaya tatil öncesi kilonu hatta daha aşağısını da görürsünde listeye girersin
kızlar merhaba ...
cuma günü akşamüstü köye gittik dün akşam geldim.
sıralama yapıyorsunuz galiba.
günlük mesaj takibi değilmi iyi olur...
benim adım EMİNE
Bu hafta kabul edilirsem bende listeye girmek istiyorum.yinede kaptan bilir.
2 gündür köyde evimiz var onu temizledik.4 haftadır ilaçlama vesaire temizliyoruz.bu hafta kapıları,mutfağı falan cifledim.çok ter attım.pazar sabahı kaltım yürüyüş yaptım.yediğime içtiğime de dikkat ettim.dün oğle yemeğini geç yediğimden akşam yemek yemedim.
ama bu kadar işe günde 2 litre su içmemişimdir.
sizin su mesajlarınızı görünce aldım elime suyu...
Emineciğim kaçıncı etapta tatile çıkmıştın ona bir bakabilirsen süper olur ( hatırlıyorsan dahada süper olur uğraşmazsın
Kabul edilirsem ne demek seve seve sonuçta izinliydin sende
Kızlar bütün mesajları teker teker okudum yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benim adım gülşah 25 yaşındayım yaklaşık 4 aydır burdayım başlangıç kilom 67 kiloydu şimdi 57 yim tatilden önce 55.5 kiloydum izne ayrıldım ama haftaya listedeyım canlarım 2 senelik evliyim henüz çocuğumuz yok bu sene güzel haberler veririm inşallah sizlere hedefim 52 hamilelikten önce de 48 olmak istiyorum allah kısmet ederse öpüyorum hepinizi
Banum kızın için nasıl sevindim anlatamam allah üniversiteyi kazandığını da göstersin rabbim aminnnnnnnn tatlım onun haberini de burda verirsin bizlere canım arkadaşım
Gülşencim canım kız sen bence 38 beden oldun bile kalıp farkıdir o maşallah benim güzel arkadaşıma
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin evlatlarının başarılarını görürüz ...Aminnnn
Rabbim tabi önce sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder tez zamanda
Bekarlarada tabi öncelikle hayırlı birer kısmet
ben 7-8 aydır buradayım aslında ama biraz problemlerim vardı izne çıkmıştım.banu zaten listeye almak istiyordu yine konuşursunuz...
Canım sıkıntı olmaz tabiki listede olursun
Listeye dahil olmak isteyipte katıldıktan sonra ortadan kayıplara karışanlarda var nasılsa
hmm ben yeniyim de o yüzden bilmiyorum 3 hafta oldu ben geleli de o zaman alır seni listeye kesin
çok kalabalık olduk yaşasınnn
Motivasyonum valla tavan yaptı bu ara inşallah hepimiz karşılığınıda alacağız Allahın izniyle
Hadi şimdilik kaçtım hepinizi kocaman öpüyorum
Gece görüşürüz