Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nerdyse Bütün gün disarda cocuklarlan parktaydim kizlar..bugünkü günüm cok zor gecti..tatli krizim tuttu..regl günüm yaklasiyo yine o yüzden cocuklari toplayip evden kacim dedim...saglikli kacamaklarim meyve ve bikac yemek kasigi pekmez badem oldu..sagliksiz kacamak..1 lokma recelli beyaz ekmek...1 tatli kasigi kadar sokokrem...sonra kendimi cocuklarlan disariya attim..

Gülsah abla bi diyeti nasıl yapiyorsun anlatır misin?

Canım regl dönemi yaklaştıkça oluyo malesef hiç sıkma canını arkadaşım

Gülsah abla bi diyeti nasıl yapiyorsun anlatır misin?
Canım ilk gün haşlanmış patates yağsız tuzsuz baharat serbest sınırsız
İkinci gun çiğ yada pişmiş sebze yağsız tuzsuz baharat yine serbest
Üçüncü Gün sadece et
Dördüncü Gün sadece meyve
Beşinci gün haşlanmış yumurta ben bazen omlet te yiyorum
Bol bol su Yeşilçay kiraz sapı mısır püskülü içiyorum
Tek tip beslenme yani ben çok memnunum iyi geliyor bana sen kaç yaşındaydın yasin çok küçükse böyle şok diyetler çok yapma canım benim

Canım regl dönemi yaklaştıkça oluyo malesef hiç sıkma canını arkadaşım
Sagol canim O regl dönemleri yokmu zaten ..en zor dönemlerimiz ...neyseki ucuz atlattim bugünümü..yarinda öyle olursa yine cikarim cocuklarlan..hem cocuklarinda isine geliyo eyleniyorlar..

Sayımız ve paylaşımlarımız artmış çok güzel olmuş burası
Bugun gece hiç uyumadigim için garip geçti fazla bir şey yemedim ama düzenim bozuldu
Gece uyumadigimdan sabah. 5.30 gibi aciktim kahvaltı erken olur diye ara öğüyaptim falan
Neyse paylaşayim hemen listeyi
Ara
1 bardak tarcinli süt
2 adet kuru hurma
Kahvaltı
Yaklaşık 2 dilim kadar peynir
Domates
Roka
Kahvaltıyı iş yerinde yaptığım için sandviç almak zorunda kaldım ama ekmeği çok büyük göründü gözüme içini açıp çatalla yedim ben de
Ara yok
Öğlen
Tavuklu salata
Kekikli yogurt
Ardından eve gelirken 40 dk yuruyus yaptım
Gelir gelmez de duş alıp uykuya teslim olmuştum daha yeni uyandım
Su tuketimimde sıkıntı olmadığı için yazıyorum ama her gün 3 litre iciyorum en az
Bir de ismimi soyledim mi hiç bilmiyorum
Yeni gelen arkadaşlar için tekrar tanitayim kendimi
Adım Sena 19 yaşındayım öğrenciyim su sıralar çalışıyorum 70.4du başladığımda en son 69 kiloydum hedefim eylül sonuna kadar 62 kilo olmak umarim hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz

Yok zaten yapmayı dusunmuyorum senin için sordum ben normal beslenmeye geçince kilonu korumak zor olabilir diye düşündüm

Sagol canim O regl dönemleri yokmu zaten ..en zor dönemlerimiz ...neyseki ucuz atlattim bugünümü..yarinda öyle olursa yine cikarim cocuklarlan..hem cocuklarinda isine geliyo eyleniyorlar..
Valla en güzelini yapıyosun arkadaşım evden çıkınca kaçamak yapamıyo insan

İstiyorum yapmayı canım ama şu sıralar yine bedenime takmış durumdayım son 4 aydır saçım dökülüyodu şimdide kaşım tesmen çok az kalmış önceden çok gürdü cildiye bişey yok dedi ben en iyisi endokrine gideyim ne zamandır gitmedim tiroid saç ve kaş dökülmesinin birinci etkeniymiş ;(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bİraz evvel eve girdim ve yatmadan sizlere bir bakayım dedim

Akşam yemeğimden sonra eşimin halasına gittik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Bol limonlu suyumuda içtiğimdenmidir bilmiyorum ama akşam 17:00de yemeğimi yediğim halde çok hafif hissediyorum kendimi fakat açlık hissim yok

Eve dönerken eşim çocuklara çaktırmadan dondurma alalım mı diye işaret etti artık o an nasıl baktıysam adamcağız anında PARDON PARDON VALLA KASTEN DEĞİLDİ SUSTUM diyip konuyu anında kapattı

Ben şirkette hallederim o işi çok canım isterse diyince onada temiz bir fırça attım yok sanada Dondurma göbişin önden gidiyor diye
Ailecek sıkı yönetim ilan ettim

Ben yine bu hafta 5 te 5 ciyim kizlar

Süpermiş desene bu hafta takımca birinci belli ikinci kim diyeceğiz Allahın izniyle

Yok zaten yapmayı dusunmuyorum senin için sordum ben normal beslenmeye geçince kilonu korumak zor olabilir diye düşündüm
Benim bünyem alıştı çok şükür canım tatilde sürekli hamur kızartması kurabiye pasta tatlı patates kızartması falan yedim ama sadece 1.5 kilo almışım hatta ramazan Bayramı'nda 600 gr vermiştim bile inşallah kurban Bayramınà kadar 52 ye düşersem normal düzene geçicem ama alışkanlık yaptı bu 5 te 5 onsuz yapamıyorum

Evet canım troid te çok aşırı dökülüyor saç ve kaş bende de aynı sorun var malesef bende gidicem inşallah bu ay sonunda kısmetse levotiron u arttırmasıni isticem çok halsizim bide gluten için test yaptırıcam işimiz zor valla
Bu arada fotoğrafta harika görünüyo sun maşallah maşallah

İnşallah banum ama zor gibi birincilik şu tatilde aldığım fazlaliktan kurtulsam süper olur fazlasıni istemiyorum ay bu 5 te 5 vallahi süper bi ara bi çılgınlık yapıp takımca yapsak keşke

Sen iyi hissediyorsan sorun yok

Canim, yumurta yerine baska bir sey yense olur mu?yillardir yumurta yemiyorum da.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah 05:45de uyandım ama tabi bu saatte ne işin var diyip tekrar yattım şükür 1.5 fazladan uyumak çok iyi geldi ve yinede erken uyanabildim ( 07:15de )
Gerçi daha kendime gelemedim ama şimdi şekersiz kahvemi içer kendime gelirim valla iki gündür çok iyi geliyor aç karnına kahve hem akşama kadar daha bir sakin oluyorum ve sapıtma ihtimalim sıfır oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…