Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harikasın canım
Seninde yardımınla eminim takım hem daha çok enerjik olacak hemde Takım yarışmasında daha iyi dereceler alacağımıza eminim

Harikasın canım
Seninde yardımınla eminim takım hem daha çok enerjik olacak hemde Takım yarışmasında daha iyi dereceler alacağımıza eminim

inşallah canım..
yardıma ihtiyacın olduğu sürece yardıma hazırım işyerinde elimin altında pc varken sıkıntı olmuyor

ama eve gidince cepten mesaj yazmaya bile üşeniyorum.

su içmeyi unutmayın kızlar 1 bardak suu

ay canım kusura bakma adayaren in adı gülşen di ismin nedir hemen düzelteyim bu arada isimlerimizi öğrenelim diye herkesin ismini de ekleyeyim
adımızla hitap edebiliriz en azından

Bendeniz Banu

Sağ olasın canım hafta içi zaten bol bol paylaşım yapacağımız için haftasonu sıkıntı olmaz zaten
Hemen bende kamışlı kavanozumdaki limonlu suyumdan emikliyorum valla kızlar böyle süper oluyor devamlı gözümün önünde olunca çok daha rahat oluyor su içmesi ki günlük su ihtiyacımın 3/1 i limonlu su olacak bundan sonra

Oh maşallah tertemiz olmuş ev siz böyle yazın benide heveslendiriyosunuz temizlik yapmaya

Yoga yapanlara hep özenmişimdir ama bendeniz bi odun kadar sert olduğum için yapamıycamı düşündüm hep.Acaba benim gibi kalasları bile esnetebiliyomu

Selam kızlar 2 gündür regl sancımdan çok katılamadım şükür ağrılarım bitti artık daha çok katılıcam inş.Bu arada benim adımda Nihal
Çok geçmişsun canım bende aslında regl olmam gerekir ama henüz tık yok
Bir iki güne olurum herhalde diye tahmin ediyorum

ayyy kızlar heryerim ağrıyor yaa
ama pişman değilim hem spor oldu benim için döktüğüm terlere değidi

bende ofiste yarım lt su alan bardak var içine 1 dilim limon atıyorum bittikçe dolduruyorum
hem sürekli gözümün önünde olduğu için iyi oluyor

sizde bol bol su içmeyi unutmayın
bu arada hıçkırık tuttu beni nasıl geçer

Kuşumu yıkıyayım da hazırlanıp kendimizi sokağa atalım
Park dönüşüde hemen akşam yemeğimizi yeriz ( saat 17:30 gibi en geç ) sonrada eşimin halasına gidiceğiz mutfak dolabı sökmek için

ARtık gece dönünce yazarım tekrar inşallah

Kendinize iyi bakın
Kaçamak yapmayın
Veeee bol bol su için ( mümkünse limonlu )

Canım bir 10 saniye nefesini tut belki geçer en azından bende genelde işe yarıyor

Nefissss gorunuyor arkadasim:)afiyet olsun
sagolun canlar...fikir olsun diye bazi yediklerimi paylasiyorum sizlerle....listeden ciktim ama diyete devam ediyorum 58 kiloyu sabitlestirmem lazim...insallah cumaya 58 olurum..

yok canom işe yaramadı vallahi yaa pek fena oldum
Cok gicik olurum hickirik tutmasina ben genelde nefesimi tutarim..bazen ise yariyo..bazen yaramiyo......
Canim benim mesajlari sayma zaten listede olmicam ciktim listeden ....sadece sizden ayrilmak istemedigimden burdayim ara sira..

Cok gicik olurum hickirik tutmasina ben genelde nefesimi tutarim..bazen ise yariyo..bazen yaramiyo......
Canim benim mesajlari sayma zaten listede olmicam ciktim listeden ....sadece sizden ayrilmak istemedigimden burdayim ara sira..
tamam talım banu saymış senin mesajları bende saymaya devam ediyim demiştim o zaman listeden çıkarayım seni
inş sende bian önce 58 de sabit kalırsın

merhabalar.. dünkü menümü paylaşayım hemen
sabah: 2dilim kepek ekmeği, az peynir, 3 zeytin, 200ml süt
öğle:1 haş. yumurta, yarım domates yarım salatalık
ara:soğuk kahve, 3 karecik bitter
akşam: 1 kase yoğurda kepek ekmeği doğrayıp yedim
suyu bilemiyorum her fırsatta içtim. regl ağrılarım çok fazla sporuda bırakmak zorunda kaldım. o bir şey değilmiş gibi evimin işleride kaldı

Yoga yapanlara hep özenmişimdir ama bendeniz bi odun kadar sert olduğum için yapamıycamı düşündüm hep.Acaba benim gibi kalasları bile esnetebiliyomu

Kesinlikle evet canım mutlaka esneklik kazanırsın fakat kurs değil evde yapacaksan araştır çok hafif olandan başla çünkü kademeli ilerliyor

Iyi oldu hatırlattığın canım hemen koca bir arda su içiyorum haydi kızlar sizde için

SUUUUUUUUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…