- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
ay canım kusura bakma adayaren in adı gülşen di ismin nedir hemen düzelteyim bu arada isimlerimizi öğrenelim diye herkesin ismini de ekleyeyimSadece ismim yanlis yazilmis.Gülşen ben degilim:)
her fırsatta mesajları sayıyorum
menüleride gördükçe ajandama not alıyorum bugünün mesaj ve menü listelerini yarın sabah tabloya girip paylaşırım
bundan sonra herkes günlük ne kadar aktif oluğunu görür
Harikasın canım
Seninde yardımınla eminim takım hem daha çok enerjik olacak hemde Takım yarışmasında daha iyi dereceler alacağımıza eminim
ay canım kusura bakma adayaren in adı gülşen di ismin nedir hemen düzelteyim bu arada isimlerimizi öğrenelim diye herkesin ismini de ekleyeyim
adımızla hitap edebiliriz en azından
inşallah canım..
yardıma ihtiyacın olduğu sürece yardıma hazırım işyerinde elimin altında pc varken sıkıntı olmuyor
ama eve gidince cepten mesaj yazmaya bile üşeniyorum.
su içmeyi unutmayın kızlar 1 bardak suu
Oh maşallah tertemiz olmuş ev siz böyle yazın benide heveslendiriyosunuz temizlik yapmayagünaydın canlarım
çok yoğun ve tempolu yorgun iki günden sonra sonunda işyerine gelebildim.
güya dün dinlenecektim
salondaki eşyaların yerini değiştirdim yolluk kilim çarşaflar küstümler elime ne geçtiyse yıkadım
kocamıda benimle beraber çalıştırdım 2 odanın perdesi ve camı kaldı bide kapılar silinecek onları da hafta içi eve gittikçe hallederim
büyük halılarımı kısa zamanda yıkamaya vermem lazım balkonum küçük olduğu için sığmadı yıkayamadım
ev miss gibi oldu valla dipli köşeli kışa hazırlık oluyor kışın cam silinmiyor mesela dışardan ama içeriden silip perdeleri tabiki yıkıyorum
kocam diyor ki sayaçta su az kaldı yapma aaaaa diyoum olurmu kışın böyle yapamam hadi devam su alırsın nolcak
Yoga yapanlara hep özenmişimdir ama bendeniz bi odun kadar sert olduğum için yapamıycamı düşündüm hep.Acaba benim gibi kalasları bile esnetebiliyomuCanım ben hamile olduğumu öğrenene kadar yoga ya çok merak salıp 3 ay yoga ya gittim
mükemmel bir şey yani tam olarak spor diyemem ama hocanın gösterdiği hareketleri yaptığımda zamanla nasıl esneklik kkazandığımı gördüm ayrıca vücudu zorlamak da güzel ve tabi ki bütün stresimi o loş ortamda hafif müzik ve tütsü kokusuyla atıyordum
Tabi hamile olduğumu öğrendim ve gitmedim saf gibi üstelik hamile yongası bile varken ga birde çok tuzluydu fiyatı çocuk olmayınca vetebiliyodum
aslında yoga herkesin kendini rahatlatmak adına haftada bir gün bile olsa bir odaya çekilip altına mat alıp yoga müziği eşliğinde yarım saat ayırmayı gerekir böylece hem gerilen kaslar gevşer hem de küçük çapta spor yapmış oluruz
Çok geçmişsun canımSelam kızlar 2 gündür regl sancımdan çok katılamadım şükür ağrılarım bitti artık daha çok katılıcam inş.Bu arada benim adımda Nihal
Saol canım ben atlattım sayılır darısı başınaÇok geçmişsun canımbende aslında regl olmam gerekir ama henüz tık yok
Bir iki güne olurum herhalde diye tahmin ediyorum
ayyy kızlar heryerim ağrıyor yaa
ama pişman değilim hem spor oldu benim için döktüğüm terlere değidi
bende ofiste yarım lt su alan bardak var içine 1 dilim limon atıyorum bittikçe dolduruyorum
hem sürekli gözümün önünde olduğu için iyi oluyor
sizde bol bol su içmeyi unutmayın
bu arada hıçkırık tuttu beni nasıl geçer
yok canom işe yaramadı vallahi yaaCanım bir 10 saniye nefesini tut belki geçeren azından bende genelde işe yarıyor
Nefissss gorunuyor arkadasim:)afiyet olsun
sagolun canlar...fikir olsun diye bazi yediklerimi paylasiyorum sizlerle....listeden ciktim ama diyete devam ediyorum 58 kiloyu sabitlestirmem lazim...insallah cumaya 58 olurum..Günaydın canımmmm
Umarım hepimiz için çooook güzel bir hafta olacak
Günaydın sanada canım
Ohhhh mis gibi olmuş her yer ellerine sağlık
Bende mutfağımı iyice temizledim salonuda toparladımçamaşırlarımda bitince onları asınca bugünlük bu kadar Yarında artık ütülerimi yaparım ( anam hiç bitmiyorlar mübarek günde 3 kere üst baş değiştirirsek olacağı bu ama felaket sıcak yaw normaldir okadar terlemem )
Cok gicik olurum hickirik tutmasina ben genelde nefesimi tutarim..bazen ise yariyo..bazen yaramiyo......yok canom işe yaramadı vallahi yaapek fena oldum
tamam talım banu saymış senin mesajları bende saymaya devam ediyim demiştim o zaman listeden çıkarayım seniCok gicik olurum hickirik tutmasina ben genelde nefesimi tutarim..bazen ise yariyo..bazen yaramiyo......
Canim benim mesajlari sayma zaten listede olmicam ciktim listeden ....sadece sizden ayrilmak istemedigimden burdayim ara sira..
Yoga yapanlara hep özenmişimdir ama bendeniz bi odun kadar sert olduğum için yapamıycamı düşündüm hep.Acaba benim gibi kalasları bile esnetebiliyomu
ayyy kızlar heryerim ağrıyor yaa
ama pişman değilim hem spor oldu benim için döktüğüm terlere değidi
bende ofiste yarım lt su alan bardak var içine 1 dilim limon atıyorum bittikçe dolduruyorum
hem sürekli gözümün önünde olduğu için iyi oluyor
sizde bol bol su içmeyi unutmayın
bu arada hıçkırık tuttu beni nasıl geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?