benimde aklimda gülsah..kac gündür yazmiyo..Kızlar Gülşah kaç gündür yok haberiniz var mı en son tatilden dönecekti merak ettim
Tatlım ağrı kesici almadınmımerhabalar.. dünkü menümü paylaşayım hemen
sabah: 2dilim kepek ekmeği, az peynir, 3 zeytin, 200ml süt
öğle:1 haş. yumurta, yarım domates yarım salatalık
ara:soğuk kahve, 3 karecik bitter
akşam: 1 kase yoğurda kepek ekmeği doğrayıp yedim
suyu bilemiyorum her fırsatta içtim. regl ağrılarım çok fazla sporuda bırakmak zorunda kaldım. o bir şey değilmiş gibi evimin işleride kaldı
Canım benide eklersin ben 2 gün giremedim ama arkadaşların da hiç aklına gelmemişim sanırım
TATLIM sen beğeni yaparken hemen ekledimCanım benide eklersin ben 2 gün giremedim ama arkadaşların da hiç aklına gelmemişim sanırım
ayyy ne güzel bu kiloları bende görebilecekmiyim acabaKızlar ben bugün tartildim 57.1 en son 55.5 kiloydum sanırım haftaya listeye girebilirim
kızlar merhaba ...
cuma günü akşamüstü köye gittik dün akşam geldim.
sıralama yapıyorsunuz galiba.
günlük mesaj takibi değilmi iyi olur...
benim adım EMİNE
Bu hafta kabul edilirsem bende listeye girmek istiyorum.yinede kaptan bilir.
2 gündür köyde evimiz var onu temizledik.4 haftadır ilaçlama vesaire temizliyoruz.bu hafta kapıları,mutfağı falan cifledim.çok ter attım.pazar sabahı kaltım yürüyüş yaptım.yediğime içtiğime de dikkat ettim.dün oğle yemeğini geç yediğimden akşam yemek yemedim.
ama bu kadar işe günde 2 litre su içmemişimdir.
sizin su mesajlarınızı görünce aldım elime suyu...
Göreceksin tabi canım benim hiç merak etmeayyy ne güzel bu kiloları bende görebilecekmiyim acaba
ayy canım ben de geçen hafta 67 700 le kapattım haftayı 70 den offf düşündükçe heyecanlanıyorumKızlar bütün mesajları teker teker okudum yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benim adım gülşah 25 yaşındayım yaklaşık 4 aydır burdayım başlangıç kilom 67 kiloydu şimdi 57 yim tatilden önce 55.5 kiloydum izne ayrıldım ama haftaya listedeyım canlarım 2 senelik evliyim henüz çocuğumuz yok bu sene güzel haberler veririm inşallah sizlere hedefim 52 hamilelikten önce de 48 olmak istiyorum allah kısmet ederse öpüyorum hepinizi
Banum kızın için nasıl sevindim anlatamam allah üniversiteyi kazandığını da göstersin rabbim aminnnnnnnn tatlım onun haberini de burda verirsin bizlere canım arkadaşım
Gülşencim canım kız sen bence 38 beden oldun bile kalıp farkıdir o maşallah benim güzel arkadaşıma
canım merhaba hoşgeldin sanırım yeni katılacaksın aramıza
ama grubumuzda yer kaldımı emin değilim
banucum gelince görüşür seninle
afiyet olsun ..ayrica hosgeldin canim....Eki Görüntüle 1608253 kızlar tatil dönüşü kahve keyfi yapıyorum hahaha hiç utanmadan üstelik bir sürü is beni bekliyo
ben 7-8 aydır buradayım aslında ama biraz problemlerim vardı izne çıkmıştım.banu zaten listeye almak istiyordu yine konuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?