- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
iyi eğlenceler tatlımBen yine cocuklarlan parka cikiyorum kizlar..evde durmak iyi gelmiyo bazi anlarimizda....sonra görüsürüz hepinizi öpüyorum
Sagol canimiyi eğlenceler tatlım
Hafta sonu erkeklerle ve evde çok zor oluyo canım benden sana tavsiye is yerinde yap ilk denemedebende istiyorum bu 5 te 5 i ilk fırsatta başlayalım
hatta cumartesi başlasak 2 gün evdeyim atlatmış olurum işyerine 3 günüm kalırdı
5 günde 10 kilomu verdin canım birde sebze gününde hangi sebzeleri tüketiyorsun
Çok heyecanlandım şimdi Gülşencim gitsin kilolar böyle tek yapınca hiç zevkli olmuyoTamam 3 olduk bende pazartesi varım 5 te 5 e haydi kızlar yok mu artıran deneyin 5 günde nasıl en az 2 kilo verdiğinizi göreceksiniz ben baya kaçamaklı yaptığımda bile 2 ye yakın verihodum
Banum ben okudum inceledim ama brokoli ıspanak falan nasıl bulucaz ki birlikte yaparsak çok iyi olurhttp://www.diyetevim.com/2013/11/onerilen-13-gunluk-isvec-diyeti-listesi.html?m=1
kizlar benim baktığım site bu ve yorumları gorunce hemen yarin baslayasim geldi :) Birde hiç sağlıksız gelmedi bana
http://www.diyetevim.com/2013/11/onerilen-13-gunluk-isvec-diyeti-listesi.html?m=1
kizlar benim baktığım site bu ve yorumları gorunce hemen yarin baslayasim geldi :) Birde hiç sağlıksız gelmedi bana
Pazartesi başlayalım dilerseniz ben yarın liste bile yaparım tabi değiştiririz isteğe göreO zaman tarih belirleyelim 5 çiler pazartesi olsun mu çünkü Gülşah zaten şuan yapıyo haftasonu hiç olmaz beyler evde siz be dersiniz
Kızlar bi fikrim var pazartesi 5 te 5 sonra isveç sonra hurma diyeti aralarda tabiki mola veririzCanım sağlıklı ama çok az bence 13 gün değilde 6 günden sonra kesilebilir diyo ya o zaman bi duruma bak derim enim de yapasım geldi valla 5 lik yapsam sonra 6 gün bunu yapsam düğüne 5 kilo vermiş olurum
bencede pazartesi başlayalım benim reglimde bitmiş olur hemPazartesi başlayalım dilerseniz ben yarın liste bile yaparım tabi değiştiririz isteğe göre
Pazartesi başlayalım dilerseniz ben yarın liste bile yaparım tabi değiştiririz isteğe göre
Kızlar bi fikrim var pazartesi 5 te 5 sonra isveç sonra hurma diyeti aralarda tabiki mola veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?