- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Yarın işe başlıyorum. Çocukları bırakmak zor geliyor.
Menü
Sabah peynirli omlet
Öğlen yaklaşık 1 poğaça
Akşam 1 yk makarna 3 yk salata
2 bardak ayran
Akşamı 6.30 gibi bitirdim
Yarın işe başlıyorum. Çocukları bırakmak zor geliyor.
Menü
Sabah peynirli omlet
Öğlen yaklaşık 1 poğaça
Akşam 1 yk makarna 3 yk salata
2 bardak ayran
Akşamı 6.30 gibi bitirdim
Afiyet olsun canım bende şimdi sodamı aldım yanimaBen balkonda soda sigara keyfi yapıyorum canım kızım babasıyla içerde Ohh kafa dinliyorum azıcık
Canım forever new den aldım çok teşekkür ederim o senin gören gözünün güzelliği arkadaşımBu arada Gülşah cım resimde üzerinde ki elbise çok yakışmış sana rengi de harika nerden aldın
Canım çekti Gülşen abla kalkip ben de hazırlayacağımEki Görüntüle 1609219 günün kapanışı bol limonlu soda
Benim de canim cekti ama bir damla bir sey daha icersem oldugum yere yikilacagimCanım çekti Gülşen abla kalkip ben de hazırlayacağım
Afiyet olsun şimdiden canım benimCanım çekti Gülşen abla kalkip ben de hazırlayacağım
Ben de öyle yapıyorum genelde ama iki gundur markete gidememistim bitmiş yeşillik bugün bol bol aldım yarın sabah salata ve peynir yiyeceğim inşArkadaslar sabahlari yesillik yiyen pek yok sanirim.ben tok tutuyor diye dadandim ama yanlis mi yapiyorum acaba
TeşekkürlerAfiyet olsun şimdiden canım benim
bu diyet 5 te 5 gibi aynisi yalniz burada vitamin meyve gunu yok meyve sabahlari yeniyor o kadar 90 gun diyeti diye geçiyorNasıl bi diyet canım bahsetsene biraz
Arkadaslar sabahlari yesillik yiyen pek yok sanirim.ben tok tutuyor diye dadandim ama yanlis mi yapiyorum acaba[/QUOTE
Yesillik her zaman yenir canim afiyet olsun
Arkadaslar sabahlari yesillik yiyen pek yok sanirim.ben tok tutuyor diye dadandim ama yanlis mi yapiyorum acaba
Iyi aksamlar bayanlar menümu yazayım hemen
Sabah gec uyandim sekersiz kahve
Öğle 3yk firinda patates ve yogurt
Aksam 3 kucuk dilim pide ve ayran
Suyu cok icemedim bugun artik yarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?