- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
Kiz ne 55 i 50 yada 52 kesin olursun sonrada yüzmeye gidersin ohhh misssTamam canım ben kabul ediyorum okula da az kaldı hem Ayy çok heyecanlandım bir an kendimi 55 düşündüm
Banum nerdesin sen katıl sensiz 5 te 5 olur mu hiç5 kişi olduk kızlar hemen yazayım kimler katılıyor
adayaren 38
Glshbrs
ummandakises
citygirl
selvatica_rosa
Kızlar bi fikrim var pazartesi 5 te 5 sonra isveç sonra hurma diyeti aralarda tabiki mola veririz
Banum nerdesin sen katıl sensiz 5 te 5 olur mu hiç
Maşallah sana arkadaşım sen önderlik yaparsın bize peki brokoli portakal ıspanak falan nasıl bulucaz banumCanım aslında güzel fikir hem herkes ne yiyeceğim sıkıntısı yaşamaz hemde birlikte yapılınca daha bir motivasyon artıyor sanki
Canım ben direk İsveçe başlıyayım yarın nasılsa 13 gün yapacağım siz bana yetişirsinizHatta yarın hemen başlıyorum eşime aldırdım yiyeceklerimi çok pis gaza gelmişken hemen atlıyayım
Nasıl bi diyet canım bahsetsene birazbenim karbon hidrat günüm...Eski okul arkadaşım var onunla yapıyoruz.
bizim gruba davet ettim ama çocuğu küçük giremiyor pek nete..
o arkadaşta azimli 55 günde falan 9 kilo verdi
onun diyetide 5 te 5 e benziyor içerik aynı
Maşallah sana arkadaşım sen önderlik yaparsın bize peki brokoli portakal ıspanak falan nasıl bulucaz banum
Evet benimde aklıma dondurulmuş ürünler geldi brokoli yoksa lahana salatası yeriz portakal içinde olmazsa dediğin gibi limon yada şekersiz limonata olabilir yaparız yaparız hiç bi diyet kurtulmaz elimizdenCanım bilgisayar iyice takıldığı için ancak yazabildim kusura bakma
Valla Brokoli ve ıspanak dediğin gibi bu zamanda bulunmaz ancak şoklanmışlardan olabilir markettenGeçen gün benimde buzlukta yarım paket ıspanak vardı onu kullandım ( keşke saklasaymışım )
Portakal için yapcak birşey yok onun yerine limon suyu sıkarım azyada 2 mürdüm eriği yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?