Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bi fikrim var pazartesi 5 te 5 sonra isveç sonra hurma diyeti aralarda tabiki mola veririz

Canım aslında güzel fikir hem herkes ne yiyeceğim sıkıntısı yaşamaz hemde birlikte yapılınca daha bir motivasyon artıyor sanki

Banum nerdesin sen katıl sensiz 5 te 5 olur mu hiç

Canım ben direk İsveçe başlıyayım yarın nasılsa 13 gün yapacağım siz bana yetişirsiniz Hatta yarın hemen başlıyorum eşime aldırdım yiyeceklerimi çok pis gaza gelmişken hemen atlıyayım

Maşallah sana arkadaşım sen önderlik yaparsın bize peki brokoli portakal ıspanak falan nasıl bulucaz banum

Selamün Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım ve saat 17:00de akşam yemeğimi yedim
Bu saatten sonra da ancak bol su içerim Belkide şekersiz çay yada kahve içerim

Bu arada regl oldum ve cumaya kadar bol su içerek ödem oluşmasını engellemek için elimden geleni yapacağım

Kızlar menümü paylaşayım
Sabah
1 domates
1 salatalık
Öğlen
Bir kase domates çorbası
Aksam
Taze fasulye
Patlıcan salatası
Yeşil salata
Şuana kadar 10 bardaksu içtim ve bir fincan yeşil çay içtim

kızlar merhaba

5 te 5 çiler çoğalmış ne güzel olmuş burası cıvıl cıvıl

ben menümü paylaşayım.ben

sabah
1 dilim karpuz
Öğle:3 dilim kakaolu kek+1 kupa Şekersiz çay+2 dilim çavdar ekmeği
akşam:1 kase yeşil mercimek çorbası +2 dilim çavdar ekmeği+2 kaşık pilav +1 küçük çay

akşama dondurma ve çikolata yiyeceğim

benim karbon hidrat günüm...Eski okul arkadaşım var onunla yapıyoruz.
bizim gruba davet ettim ama çocuğu küçük giremiyor pek nete..

o arkadaşta azimli 55 günde falan 9 kilo verdi

onun diyetide 5 te 5 e benziyor içerik aynı

Nasıl bi diyet canım bahsetsene biraz

Kızlar bugün ki menüm
Sabah tost salatalık iki dilim
Öğlen 1 karnı yarık ve salata
Akşam yok
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüdüm
Biraz dinleneyim de yatmadan biraz daha hareket falan yaparım

Sabah çörek otu yarım bitmişti. Akşam tanıdık aktara gittim 250 ml orjinal sıkma kendileri sıkıyor muş aldım. Bunun daha çok işe yarayacağını düşünüyorum bakalım işe yarar sonuç alırsam eğer hepinizin kullanmasını isteyeceğim

Maşallah sana arkadaşım sen önderlik yaparsın bize peki brokoli portakal ıspanak falan nasıl bulucaz banum

Canım bilgisayar iyice takıldığı için ancak yazabildim kusura bakma
Valla Brokoli ve ıspanak dediğin gibi bu zamanda bulunmaz ancak şoklanmışlardan olabilir marketten Geçen gün benimde buzlukta yarım paket ıspanak vardı onu kullandım ( keşke saklasaymışım )
Portakal için yapcak birşey yok onun yerine limon suyu sıkarım az yada 2 mürdüm eriği yerim

Kızlar 3 ay önce 1 hafta kadar göbüşümü çeşitli yağlar ile yağlayıp birde streç ile sarmış tum. Göbüşümde çok sarkma vardı biraz toparlanmıştı. Az önce susam, badem, biberiye, kayısı çekirdeği yağı, okaliptus yağı nı karıştırdım spreyli bir şişede yuvarlakça göbüşüme sürdüm biraz ve streçle sıkıca sardım Göbüşümde hem yanma hissediyorum hem de terleme bu kez bir kaç hafta yapacağım. Şişede yer kalmadı kalsaydı biraz çörek otu yağı da eklenecektim. Birkaç güne yer açılır onu da ekler sürerim bu göbüş ya gidecek ya gidecek.

Bir de zencefil zerdeçal ve tarçın aldım karıştırdım. Günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce 1 yemek kaş. Yoğurda yarım çay kaşığı katıp yiyeceğim birde gece yatmadan yerim

Evet benimde aklıma dondurulmuş ürünler geldi brokoli yoksa lahana salatası yeriz portakal içinde olmazsa dediğin gibi limon yada şekersiz limonata olabilir yaparız yaparız hiç bi diyet kurtulmaz elimizden

Yarın işe başlıyorum. Çocukları bırakmak zor geliyor.
Menü
Sabah peynirli omlet
Öğlen yaklaşık 1 poğaça
Akşam 1 yk makarna 3 yk salata
2 bardak ayran
Akşamı 6.30 gibi bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…