- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
çörek otu yağını ne için tüketiyorsunuz öğrenebilirmiyimm??Eşim kapsülleride var istersen onlardan alayım sana hem içimi daha kolay olur dedi ama elimdeki yağ bitene kadar az sabredeyim sonra ölçülerimi alıp birde kapsülle denerim dedimhem nasılsa bir kaç güne tadınada alışırım
çörek otu yağını ne için tüketiyorsunuz öğrenebilirmiyimm??
5te 5 nedir canımHosbulduk canim arkadaşımbana çok iyi geliyo gulsencim 5 te 5 hersey sınırsız ya süper oluyo ben kısıtlı diyetleri yapamıyorum yaklaşık 4 aydır çok az ara vererek yaptım çok şükür sağlık problemi de yaşamadım sende yap arkadaşım
kolay gelsin kardeş takım ben 5. takımdan imseval
sonuç listelerine baktım da şimdi siz iki kişi misiniz ya
işe yarıyormu canım bendede var ondan annem vermişti. ac karnınamı içiyorsunuzmide için ve karın bölgesini küçültmek için canım
Huhu kızlarrrrrr Nasılsıniz
çörek otu yağını ne için tüketiyorsunuz öğrenebilirmiyimm??
Eki Görüntüle 1608839 keşke yakın olsak şöyle kapı komşusu Mesela ay ne güzel olurdu
kolay gelsin kardeş takım ben 5. takımdan imseval
sonuç listelerine baktım da şimdi siz iki kişi misiniz ya
Günaydınlar kızlar gerçi öğle olmuş ama napayım hem geç kalktım kendime anca geldim Eylül'ün ilk haftası okul açılıyor saltanat sürüyorum
Bol bol kızıyla vakit geçirip etkinlik yapıyoruz sonunda tuvalet alışkanlığı kazandı ama çok zor oldu hala klozet e yapmıyo lazımlık taşıyorum her gittim yere
Haydi kızlar SU ZAMANI
Kızlar pazartesi hep birlikte 5 lik diyet yapalım mı
Ay banum o diyeti bende çok istiyorum linki atsana bana inceliyim bi ama önce kırma bizi hep beraber 5 te 5 yapalım ay çok güzel yapıyoduk kışınİyiyim çok şükürişlerle boğuşuyorum hala tabi arada gözüm burada
Küçük kuzumun bebeklik kıyafetlerinden birazını ayırmıştım onları çıkardım benim taze yeğen içinönümüzdeki ayın 16 sında geleceklermiş o zamana kadar yıkayıp paklar annem onları ki sonuçta ne zamandır duruyor tozlanmıştır poşetlide olsa
Kusura bakma canım ancak işlerden fırsatım oldu bakmaya ama sağ olsun Eminem yazmış zaten göbişe iyi geliyor diye
Bakalım 1 ay sonra fark olacakmı ( ölçülerimi almıştım zaten)
Ay ne güzel olurdu cidden sabahları toplu halde sporumuzu yapar sonrada keyif kahvelerimizi höpürdetirdik ne güzel
Canım izinde olanlar dönüyor bu hafta hayırlısıylaeeee tazecik çıtır adaylarımızda bu hafta dahil oluyor yani gümbür gümbür geliyoruz
Ay bende iple çekiyorum okulların açılmasınıhem kızlar okula gitsin ben biraz kafa dinliyeyim hemde kuşum Anaokulunda çok eğlenecek inşallah ve tabi ufak ufak harfleride öğrenecek
Hemen büyük şişemi dolduruyorumhemide az limon sıkarak
Ben cumanın sonucuna göre İsveç diyetini denemek istiyorumbir o kalmıştı yapmadığım
inanılmaz kilolar verenleri görünce denemek istiyorummalum benim bünye hafif açlık hissetmeden vazgeçmiyor kilocuklardan normal beslenince zaten fark görmüyorum eğer çok rahatsız olmazsamda baya uzun süre yaparım sanırım yine karataydaki gibi 2 öğün üstelik ondada ette var sebzede yapabilirim bence
İnşallah cuma geçen haftadan daha az görürüm hatta acaba yarınmı başlasam diye düşünüyorumhazır iki gündür sabah kahveyle güne başlamışken ( alıştırma gibi oldu şu iki gün )
5 günde 10 kilomu verdin canım birde sebze gününde hangi sebzeleri tüketiyorsun5 günde 5 kilo diyeti şöyle
1.gün sınırsız patates yağ tuz yok baharat serbest
2.gün sınırsız sebze çiğ yada haşlama yağ tuz yok
3.gün sınırsız et
tavuk Balık yada kırmızı yağ tuz yok
4.gün sınırsız meyve muz hariç
5.gün sınırsız yumurta yağ tuz yok
biz arkadaşlar la denedik yıl içinde ve Gülhan Banu arkadaşlarımuz 4 kiloya yakın verdiler 5 günde Gülşah ise bu işin piri oldu 10 kilo verdi genelde bnu diyet ile
işe yarıyormu canım bendede var ondan annem vermişti. ac karnınamı içiyorsunuz
bende de mide rahatsızlığı var canım annemde ondan vermişti zaten bende denicem bundan sonra sağolEvet tatlım uyanır uyanmaz bir çay kş. içip arkasına 1 bardak ılık su içiyoruz
midesi rahatsız olan arkadaşlarım iyileşti üstüne birde göbekleri gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?