Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çörek otu yağını ne için tüketiyorsunuz öğrenebilirmiyimm??

kolay gelsin kardeş takım ben 5. takımdan imseval

sonuç listelerine baktım da şimdi siz iki kişi misiniz ya

Günaydınlar kızlar gerçi öğle olmuş ama napayım hem geç kalktım kendime anca geldim Eylül'ün ilk haftası okul açılıyor saltanat sürüyorum
Bol bol kızıyla vakit geçirip etkinlik yapıyoruz sonunda tuvalet alışkanlığı kazandı ama çok zor oldu hala klozet e yapmıyo lazımlık taşıyorum her gittim yere

5 günde 5 kilo diyeti şöyle

1.gün sınırsız patates yağ tuz yok baharat serbest

2.gün sınırsız sebze çiğ yada haşlama yağ tuz yok

3.gün sınırsız et
tavuk Balık yada kırmızı yağ tuz yok

4.gün sınırsız meyve muz hariç

5.gün sınırsız yumurta yağ tuz yok

biz arkadaşlar la denedik yıl içinde ve Gülhan Banu arkadaşlarımuz 4 kiloya yakın verdiler 5 günde Gülşah ise bu işin piri oldu 10 kilo verdi genelde bnu diyet ile

Huhu kızlarrrrrr Nasılsıniz

İyiyim çok şükür işlerle boğuşuyorum hala tabi arada gözüm burada
Küçük kuzumun bebeklik kıyafetlerinden birazını ayırmıştım onları çıkardım benim taze yeğen için önümüzdeki ayın 16 sında geleceklermiş o zamana kadar yıkayıp paklar annem onları ki sonuçta ne zamandır duruyor tozlanmıştır poşetlide olsa

çörek otu yağını ne için tüketiyorsunuz öğrenebilirmiyimm??

Kusura bakma canım ancak işlerden fırsatım oldu bakmaya ama sağ olsun Eminem yazmış zaten göbişe iyi geliyor diye
Bakalım 1 ay sonra fark olacakmı ( ölçülerimi almıştım zaten )

Eki Görüntüle 1608839 keşke yakın olsak şöyle kapı komşusu Mesela ay ne güzel olurdu

Ay ne güzel olurdu cidden sabahları toplu halde sporumuzu yapar sonrada keyif kahvelerimizi höpürdetirdik ne güzel

kolay gelsin kardeş takım ben 5. takımdan imseval

sonuç listelerine baktım da şimdi siz iki kişi misiniz ya

Canım izinde olanlar dönüyor bu hafta hayırlısıyla eeee tazecik çıtır adaylarımızda bu hafta dahil oluyor yani gümbür gümbür geliyoruz

Ay bende iple çekiyorum okulların açılmasını hem kızlar okula gitsin ben biraz kafa dinliyeyim hemde kuşum Anaokulunda çok eğlenecek inşallah ve tabi ufak ufak harfleride öğrenecek

Haydi kızlar SU ZAMANI

Hemen büyük şişemi dolduruyorum hemide az limon sıkarak

Kızlar pazartesi hep birlikte 5 lik diyet yapalım mı

Ben cumanın sonucuna göre İsveç diyetini denemek istiyorum bir o kalmıştı yapmadığım
inanılmaz kilolar verenleri görünce denemek istiyorum malum benim bünye hafif açlık hissetmeden vazgeçmiyor kilocuklardan normal beslenince zaten fark görmüyorum eğer çok rahatsız olmazsamda baya uzun süre yaparım sanırım yine karataydaki gibi 2 öğün üstelik ondada ette var sebzede yapabilirim bence
İnşallah cuma geçen haftadan daha az görürüm hatta acaba yarınmı başlasam diye düşünüyorum hazır iki gündür sabah kahveyle güne başlamışken ( alıştırma gibi oldu şu iki gün )

Ay banum o diyeti bende çok istiyorum linki atsana bana inceliyim bi ama önce kırma bizi hep beraber 5 te 5 yapalım ay çok güzel yapıyoduk kışın

5 günde 10 kilomu verdin canım birde sebze gününde hangi sebzeleri tüketiyorsun

Evet tatlım uyanır uyanmaz bir çay kş. içip arkasına 1 bardak ılık su içiyoruz
midesi rahatsız olan arkadaşlarım iyileşti üstüne birde göbekleri gitti
bende de mide rahatsızlığı var canım annemde ondan vermişti zaten bende denicem bundan sonra sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…