- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyo
Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyo
Benimde içimden aynı şey geçti canım eşim gelsin hemen abdest alıp namaz kılmak istiyorum sonra da biraz kendimle baş başa kalıp dua edicem bol bolDua Et canım hatta kalk bi abdest al namaz kıl dua et için ferahlar inşallah da kötü birşey olmayacak öyle düşünme lütfen
canim güzel haber alirsin insallah..kötü düsünme ..bence diyet depresyonuna girdin bende öyleydim bi ara...ama daha iyiyim..simdide regl dönemi yüzünden kac gündür kendimi zor tutuyorum dün deyilde bugün yine ufak defek kacamaklar oldu..reglden sonra düzeliyo tekrar istahim...Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyo
Nescafeyle hic aram olmadi.hatta filtre kahve nedir nescafenin sutsuzu mudur bilmiyorum, o derece yaniCanım evet İsveç diyetinde sütsüz filtre kahve ( sade nescafede olur ) içiliyor ama yanında 1 kesme şeker diyor ( ben şekersiz içtim tabiki )
Valla baya inceledim ben bunu ve herkes cidden müthiş kilolar vermiş üstelik sadece bazıları çok kaçırdıkları halde sadece 2 kgsunu geri almışlar10 günde 6 kg veren var hatta bir tanesi ben 13 günde 10 kg verdim ve 3 sene içinde sadece 2sini geri aldım oda öküz gibi yediğim için yazmış hee tabiki tamamı yağdan değildir ama en azından insanı baya motive eder öyle bir rakam üstelik midenin ufalmasınada yardımcı olur
Hem çoğu doktor bunu ameliyatlardan önce kilolu olan hastalara veriyormuş ameliyat öncesi bira z daha kilo gitsin ki ameliyat daha kolay geçsin diye
Hani sağlıksız olsa doktorlar vermezdi diye düşünüyorum ve diğer öğünler inan çok doyuruyor
Aaa olurmu aşk olsun dönebilirsen süper olur dönemezsende haftaya dönüşün muhteşem olur
canim güzel haber alirsin insallah..kötü düsünme ..bence diyet depresyonuna girdin bende öyleydim bi ara...ama daha iyiyim..simdide regl dönemi yüzünden kac gündür kendimi zor tutuyorum dün deyilde bugün yine ufak defek kacamaklar oldu..reglden sonra düzeliyo tekrar istahim...
Yarın gün var bende simdi hazirlk yapiyorum çok fazla takilamiyorum
Hemen menü paylaşımı yapıyorum
Saba 1 yumurta (yagda)+2 dilim ekmek
Öğle : mercimek çorbası+2dilim ekme
Arada:uzum ve seftali
Aksam:az makarna ve salata
Günboyu 2 litre su
benim sok diyetlen aram yok artik canim cok yordu beni..insallah yapmak zorundada kalmam birdaha..zaten kac haftadur saglikli beslenmeye calisiyorum ..ama kilo almama sebeb oldu..sok diyetlerinde kötü taraflari var..normal beslenmeye gecince hemen kilo aliniyo..simdide dengelemeye calisiyorum ..yag kas ölcümü icinde ilgilenirim önümüzdeki günlerde..bende merak ediyorum..Canım bence sende artık sadece spor yap diyet değil sağlıklı yiyecekler ye birde vücut Analizi yaptırmak yağ su kas oranınımmetabolizma yaşını öğren bende en kısa sürede yaptırıcam evet bende seninle aynı fikirdeyim uzun süre şok diyetler yapınca insan mutsuz oluyo aslında en ii si sağlıklı beslenerek kilo vermek fakat malesef bi çoğumuz bunu başaramıyoruz birde sabırsızlıkla hemen kilo verme çabasındayız mesela ben
Gülşencim plan şahane bende katılabilirim sana ama isveç diyetinden korkuyorum gibi20 -24 ağustos protein ağırlıkl
hedef kilo 1
25 -29 ağustos 5 lik diyet
Hedef kilo 2
1 - 13 eylül İsveç diyeti
Hedef kilo 4
14 eylül hedef kilo 55
Allahım sana geliyorum: D
Sende benim gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama menü güzel görünüyor
Canim cok gecmis olsun..gecen sene bana da gastrit baslangici dediler.zararli bir sey yedigimde midem hamileleikte oldugu gibi yaniyordu.cok uzulmustum ama yediklerime dikkat ettim bir sure ve simdi turp gibiyim.zaten gastritin en onemli sebebi stersmis.kafani saglam tutacaksin, temel sart bu.yedigine de dikkat eder kizarmadan vs.den uzak durursan hicbir seycik kalmaz Allah'in izniyleKızlar az önce hastaneden geldik gastrit olabilirmis 25 günlük tedavi verdi sonra geçmezse endoskopi yapılacak dedi aynı anneme benziyorum dış görümüsüm de benzeseydi keşke
Geçmiş olsun="glsbrs, post: 42242435gastrit vs 666405"]Kızlar az önce hastaneden geldik gastrit olabiletmemiştirtaöünlük tedavi verdi sonra geçmezse endoskopikseniyapılacak dedi aynı anneme benziyorum dış görümüsüm de benzeseydi keşke
Sağol canım 25 gün sonra tam belli olcak annemde de var zaten bütün sağlık problemlerini ben almışımCanim cok gecmis olsun..gecen sene bana da gastrit baslangici dediler.zararli bir sey yedigimde midem hamileleikte oldugu gibi yaniyordu.cok uzulmustum ama yediklerime dikkat ettim bir sure ve simdi turp gibiyim.zaten gastritin en onemli sebebi stersmis.kafani saglam tutacaksin, temel sart bu.yedigine de dikkat eder kizarmadan vs.den uzak durursan hicbir seycik kalmaz Allah'in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?