Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyo

Rabbim hepimizi her anlamda huzura çıkarsın....İçimizdeki sıkıntıları alsın inşallah

Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyo

Dua Et canım hatta kalk bi abdest al namaz kıl dua et için ferahlar inşallah da kötü birşey olmayacak öyle düşünme lütfen

Dua Et canım hatta kalk bi abdest al namaz kıl dua et için ferahlar inşallah da kötü birşey olmayacak öyle düşünme lütfen
Benimde içimden aynı şey geçti canım eşim gelsin hemen abdest alıp namaz kılmak istiyorum sonra da biraz kendimle baş başa kalıp dua edicem bol bol

canim güzel haber alirsin insallah..kötü düsünme ..bence diyet depresyonuna girdin bende öyleydim bi ara...ama daha iyiyim..simdide regl dönemi yüzünden kac gündür kendimi zor tutuyorum dün deyilde bugün yine ufak defek kacamaklar oldu..reglden sonra düzeliyo tekrar istahim...

Nescafeyle hic aram olmadi.hatta filtre kahve nedir nescafenin sutsuzu mudur bilmiyorum, o derece yaniama bayagi etkilimiymis su isvec diyeti.aslinda ben buraya katilmadan once dukan yapacaktim ama hem uzun suruyor hem de ben o kadar sikintiya gelemem yav 5li diyetteki kilo verme oranima bakarak isvec diyetine karar vericem.cunku benim ideal kilo 63, simdiki kilom 69.hepten kuruyup gitmeyeyim sonra

Canım bence sende artık sadece spor yap diyet değil sağlıklı yiyecekler ye birde vücut Analizi yaptırmak yağ su kas oranınımmetabolizma yaşını öğren bende en kısa sürede yaptırıcam evet bende seninle aynı fikirdeyim uzun süre şok diyetler yapınca insan mutsuz oluyo aslında en ii si sağlıklı beslenerek kilo vermek fakat malesef bi çoğumuz bunu başaramıyoruz birde sabırsızlıkla hemen kilo verme çabasındayız mesela ben

Yarın gün var bende simdi hazirlk yapiyorum çok fazla takilamiyorum

Hemen menü paylaşımı yapıyorum

Saba 1 yumurta (yagda)+2 dilim ekmek
Öğle : mercimek çorbası+2dilim ekme
Arada:uzum ve seftali
Aksam:az makarna ve salata

Günboyu 2 litre su

Sende benim gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama menü güzel görünüyor

benim sok diyetlen aram yok artik canim cok yordu beni..insallah yapmak zorundada kalmam birdaha..zaten kac haftadur saglikli beslenmeye calisiyorum ..ama kilo almama sebeb oldu..sok diyetlerinde kötü taraflari var..normal beslenmeye gecince hemen kilo aliniyo..simdide dengelemeye calisiyorum ..yag kas ölcümü icinde ilgilenirim önümüzdeki günlerde..bende merak ediyorum..

Kızlar az önce hastaneden geldik gastrit olabilirmis 25 günlük tedavi verdi sonra geçmezse endoskopi yapılacak dedi aynı anneme benziyorum dış görümüsüm de benzeseydi keşke

Geçmiş olsun="glsbrs, post: 42242435gastrit vs 666405"]Kızlar az önce hastaneden geldik gastrit olabiletmemiştirtaöünlük tedavi verdi sonra geçmezse endoskopikseniyapılacak dedi aynı anneme benziyorum dış görümüsüm de benzeseydi keşke [/QUOTE]

Geçmiş olsun canım benim annemde de gsstrit var zor bir hastalık ama inşallah değildir sonuçta teşhis etmyapsan ser tam

isveç diyetine de duruma göre bakarız zorlanırsak 6.günde kesilebilir diyo

bence canım aslında senin kilon şu an gayet iyi mide rahatsızlığında çıktı Allah korusun bence istediğin kiloya inene ladar artık spor ve sağlıklı diyet yapsan senin için çok daha iyi olur sağlık herşeyden çok daha önemli çünlü

Kızlar az önce hastaneden geldik gastrit olabilirmis 25 günlük tedavi verdi sonra geçmezse endoskopi yapılacak dedi aynı anneme benziyorum dış görümüsüm de benzeseydi keşke
Canim cok gecmis olsun..gecen sene bana da gastrit baslangici dediler.zararli bir sey yedigimde midem hamileleikte oldugu gibi yaniyordu.cok uzulmustum ama yediklerime dikkat ettim bir sure ve simdi turp gibiyim.zaten gastritin en onemli sebebi stersmis.kafani saglam tutacaksin, temel sart bu.yedigine de dikkat eder kizarmadan vs.den uzak durursan hicbir seycik kalmaz Allah'in izniyle

Kizlar ben dun aksam uyuyakladigim icin menumu paylasamadim.biraz gec olacak ama
sabah: 2dilim ekmek,5 zeytin,2kayisi, 1 domates ve yesillik,kayisi cayi
ara: yapamadim
oglen: bir kepce mercimek corbasi, 2 dilim ekmek,tavuk salaatasi ve ayran
ara: armut
aksam: 1 tabaktan az turlu, 1kase yogurt
ara: limonlu soda

Geçmiş olsun canım benim annemde de gsstrit var zor bir hastalık ama inşallah değildir sonuçta teşhis etmyapsan ser tam

isveç diyetine de duruma göre bakarız zorlanırsak 6.günde kesilebilir diyo

bence canım aslında senin kilon şu an gayet iyi mide rahatsızlığında çıktı Allah korusun bence istediğin kiloya inene ladar artık spor ve sağlıklı diyet yapsan senin için çok daha iyi olur sağlık herşeyden çok daha önemli çünlü[/QUOTE]
Sağol tatlım ama hala kilolu geliyorum kendime eşimde yeter artık diyo ama şu 5 kiloya kadar dayanıcam allahin izniyle yazdığını yeni gördüm arkadaşım şimdi elbiseye de bakıyorum hemen

Sağol canım 25 gün sonra tam belli olcak annemde de var zaten bütün sağlık problemlerini ben almışım bu aralar ablama da sıkılıyorum biraz problemleri var ondan da oluyo olabilir tüm hastalıkların sebebi stres zaten ama bende nedense aşırı mide bulantısı da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…