İçim sıkılıyo çokta halsizim canım valla içimden hiç bişey yapmak gelmiyorAyy tatlım sendemi yaa
bugün bizim grup full çöküntüdeyiz kolumkanadım kalkmıyor
yazılanları okuyorum ama klavyenin tuşuna basıp da yorum yapmaya halim yok
Sağol canım aksama gidicez inşallah internetten baktım biraz bir sürü sebebi olabilirmiş ben safra kesesi zannetmistim
Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )
Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım)
Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim)
Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladımSalam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak
Kızlar bugün akraba günü vardı yeni geldim parktayım sizlere bi bakıyım dedim ne var ne yok nasılsınız
Canım şu İsveç diyetine hep özendi şimdiye kadar eğer 13 gün kaçsmaksız yapılırsa 5 kilo kesin gider benden senden de 7-8 civarı peki 13 günü tamamlayacak mısın
Kız akraba gününde inşallah kaçamaklık bir durum olmamıştır
Ne güzel bugün iş güçten ben çıkamadım ama yarın kesin bir yerlere atmam lazım kendimi
Valla zor gelmez aynı bugün ki gibi hissedersem seve seve devam ederimregl olduğum halde şişlik hissetmiyorum inşallah tartıyada yansır o hafiflik sabah 104.9dum cumaya kadar 1 kg gitse ne süper olurdu
Gider bence canım Ayy keşke bende seninle başlasaydım ama kızlara söz verdim ilk önce 5 lik sonra İsveç
bu haftayı bilmrm de haftaya takım kesin birinci peki yeni gelen kızlar bu hafta grupta mı birdr ben ayrıldığım kiloda olamazsam iznim devam mı edecek
onyakbasi34 isvec diyetinde kahvalti yerine kahve mi var sadece?bir de bu diyette verilenler kisa vadede doner mi acaba?gecmis mesajlarda yazdiysan gozumden kacmis olabilir canim kusura bakma...Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kızZavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )
Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım)
Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim)
Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladımSalam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak
Merak etme canım 5 gün sonra nasılsa siz bana yetişirsiniz
Maalesef öyle bir kural var canım aynı kiloda en azından olmak gerekiyorama eminim sen az aşağısını bile göreceksin 5de 5 bitincede bana isveçe eşlik edersiniz ( sizin bir hafta bitince benim 13 gün bitmiş olacak inşallah ondan sonrada artık hurmamı yeriz ne yaparız Allah bilir )
Kızlar ben menümü paylaşayım
sabah
Kuşbaşı dana kavurma (geç kalktım öğlen yok
Ara (biraz berbat )
Yarım kase çekirdek
Bir avuç antep fıstığı
Bir paket balık kraker
Aksam
İki küçük dilim bonfile
Su yatana kadar 2 lt yi geçer
Bugun içim sıkılıyo kendimi abur cubur à verdim
onyakbasi34 isvec diyetinde kahvalti yerine kahve mi var sadece?bir de bu diyette verilenler kisa vadede doner mi acaba?gecmis mesajlarda yazdiysan gozumden kacmis olabilir canim kusura bakma...
Kızlar ben bu hafta inşallah takıma geri dönebilirim ama zor duruyo biraz çok özür dilerim hepiniz den
Yarın devam edicem canım meyve günü bana çok iyi geliyo yarın kacamak yokOlsun canım olur böyle zamanlar 5 lik diyeti bbıraktın mı yarın devam edecek misin
Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyoCanım evet İsveç diyetinde sütsüz filtre kahve ( sade nescafede olur ) içiliyor ama yanında 1 kesme şeker diyor ( ben şekersiz içtim tabiki )
Valla baya inceledim ben bunu ve herkes cidden müthiş kilolar vermiş üstelik sadece bazıları çok kaçırdıkları halde sadece 2 kgsunu geri almışlar10 günde 6 kg veren var hatta bir tanesi ben 13 günde 10 kg verdim ve 3 sene içinde sadece 2sini geri aldım oda öküz gibi yediğim için yazmış hee tabiki tamamı yağdan değildir ama en azından insanı baya motive eder öyle bir rakam üstelik midenin ufalmasınada yardımcı olur
Hem çoğu doktor bunu ameliyatlardan önce kilolu olan hastalara veriyormuş ameliyat öncesi bira z daha kilo gitsin ki ameliyat daha kolay geçsin diye
Hani sağlıksız olsa doktorlar vermezdi diye düşünüyorum ve diğer öğünler inan çok doyuruyor
Aaa olurmu aşk olsun dönebilirsen süper olur dönemezsende haftaya dönüşün muhteşem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?