Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdetiyorum büyük kızımla karşılıklı oda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa )

Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdır bir tek akşam yemeği hazırlığımız kalacak

Kızlarrrr hayırdır nazaramı geldiniz nedir
Aman dikkat edin kendinize hastalanmayın

MENÜMÜ şimdiden yazayım halsizliğe bak menümü yazıp yollamışım düzeltme yapıyorum
sabah bir küçük dilim kek çay
öğlen bir parça şinitzel salata
akşam hiçbirşey yemeyeceğim tadım yok canım da istemiyor

suyumu şimdiden 2 lt den fazla bitti 3 ü bulur geçer de yatana kadar
spor da eve gidince titreşimli kemerimi bölgesel takarım bacaklarıma basenime göbüşe her birine 15 er dk. mekik ve biraz bacak hareketleri yaparım zorlamadan

Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kız Zavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )

Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım )

Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim )

Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladım Salam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak

Canım şu İsveç diyetine hep özendi şimdiye kadar eğer 13 gün kaçsmaksız yapılırsa 5 kilo kesin gider benden senden de 7-8 civarı peki 13 günü tamamlayacak mısın

Kızlar bugün akraba günü vardı yeni geldim parktayım sizlere bi bakıyım dedim ne var ne yok nasılsınız

Kız akraba gününde inşallah kaçamaklık bir durum olmamıştır
Ne güzel bugün iş güçten ben çıkamadım ama yarın kesin bir yerlere atmam lazım kendimi

Canım şu İsveç diyetine hep özendi şimdiye kadar eğer 13 gün kaçsmaksız yapılırsa 5 kilo kesin gider benden senden de 7-8 civarı peki 13 günü tamamlayacak mısın

Valla zor gelmez aynı bugün ki gibi hissedersem seve seve devam ederim regl olduğum halde şişlik hissetmiyorum inşallah tartıyada yansır o hafiflik sabah 104.9dum cumaya kadar 1 kg gitse ne süper olurdu

Gider bence canım Ayy keşke bende seninle başlasaydım ama kızlara söz verdim ilk önce 5 lik sonra İsveç
bu haftayı bilmrm de haftaya takım kesin birinci peki yeni gelen kızlar bu hafta grupta mı birdr ben ayrıldığım kiloda olamazsam iznim devam mı edecek

Merak etme canım 5 gün sonra nasılsa siz bana yetişirsiniz
Maalesef öyle bir kural var canım aynı kiloda en azından olmak gerekiyor ama eminim sen az aşağısını bile göreceksin 5de 5 bitincede bana isveçe eşlik edersiniz ( sizin bir hafta bitince benim 13 gün bitmiş olacak inşallah ondan sonrada artık hurmamı yeriz ne yaparız Allah bilir )

Benim de karbonhidrat dolu menüm gelsin

sabah
1 yumurta
1 peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

öğle gezmede
1 küçük puaça
1/2 dilim tatlı Revani gibi
6 küçük yaprak sarma

akşam yok

sizce acıkırsam ne yerim meyve olur mu yoksa yoğurt filan mı yemek yemicem çünkü

su 3 lt olur

onyakbasi34 isvec diyetinde kahvalti yerine kahve mi var sadece?bir de bu diyette verilenler kisa vadede doner mi acaba?gecmis mesajlarda yazdiysan gozumden kacmis olabilir canim kusura bakma...

Bugün kaçırdım canım eğer yarın dikkat edersem takıma girebilirim yoksa haftaya inşallah

Kızlar ben menümü paylaşayım
sabah
Kuşbaşı dana kavurma (geç kalktım öğlen yok
Ara (biraz berbat )
Yarım kase çekirdek
Bir avuç antep fıstığı
Bir paket balık kraker
Aksam
İki küçük dilim bonfile
Su yatana kadar 2 lt yi geçer
Bugun içim sıkılıyo kendimi abur cubur à verdim

Olsun canım olur böyle zamanlar 5 lik diyeti bbıraktın mı yarın devam edecek misin

onyakbasi34 isvec diyetinde kahvalti yerine kahve mi var sadece?bir de bu diyette verilenler kisa vadede doner mi acaba?gecmis mesajlarda yazdiysan gozumden kacmis olabilir canim kusura bakma...

Canım evet İsveç diyetinde sütsüz filtre kahve ( sade nescafede olur ) içiliyor ama yanında 1 kesme şeker diyor ( ben şekersiz içtim tabiki )
Valla baya inceledim ben bunu ve herkes cidden müthiş kilolar vermiş üstelik sadece bazıları çok kaçırdıkları halde sadece 2 kgsunu geri almışlar 10 günde 6 kg veren var hatta bir tanesi ben 13 günde 10 kg verdim ve 3 sene içinde sadece 2sini geri aldım oda öküz gibi yediğim için yazmış hee tabiki tamamı yağdan değildir ama en azından insanı baya motive eder öyle bir rakam üstelik midenin ufalmasınada yardımcı olur
Hem çoğu doktor bunu ameliyatlardan önce kilolu olan hastalara veriyormuş ameliyat öncesi bira z daha kilo gitsin ki ameliyat daha kolay geçsin diye
Hani sağlıksız olsa doktorlar vermezdi diye düşünüyorum ve diğer öğünler inan çok doyuruyor

Kızlar ben bu hafta inşallah takıma geri dönebilirim ama zor duruyo biraz çok özür dilerim hepiniz den

Aaa olurmu aşk olsun dönebilirsen süper olur dönemezsende haftaya dönüşün muhteşem olur

Valla banum bilmiyorum ki bugün nasıl içim sıkılıyo anlatamam rabbim iyi haberler getirsin böyle olunca hep kötü bi haber alıyorum çok bunaliyorum içim sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…