Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar albüme düğün için aldığım abiyeyi kkoydum bi bakın hele
Gulseeeeennn bayıldım bayıldım güzel arkadaşım benim maşallah sana fıstık gibi olmuşsun saçını da böyle toplat bence çok yakışmış aynı tonda ruj al bence hemen kendine yada bugünden itibaren hemen internetten kim kardashian makyajını öğren hemencecik ogrenirsin çok yakışır bütün herkes çatlar kıskançlıktan

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın

Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedik daha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi kazanan diğerinin her istediğine he diyecek her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadar tam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım

Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorum kaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı

Kızlar naptınız uyudu millet galiba

Valla 22:00ydi biz ailecek yattık aklım sizde kalmadı değil ama çok iyi geldi valla

Kızlar az önce hastaneden geldik gastrit olabilirmis 25 günlük tedavi verdi sonra geçmezse endoskopi yapılacak dedi aynı anneme benziyorum dış görümüsüm de benzeseydi keşke

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa verir inşallah ....Aminnnnnnn
Yanlış hatırlamıyorsam yediklerine dikkat edip birazda stresten uzak durursan belli bir süre sonra geçme ihtimali varmış

Kızlar albüme düğün için aldığım abiyeyi kkoydum bi bakın hele

B-A-Y-I-L-D-I-MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Gülşenciğim inan çok yakışmış ve düğünde eminim bir çok kişi kıskançlıktan çatlayacaktır
Kız görünmeyen bir yere nazar boncuğu iliştir bol bol nas felak oku o gün

Ay inşallah bende o günleri görebilirim yakında

Aleyküm selam canım sanada günaydın
Seni gördüğüme çok sevindim fıstığım bende iki gündür içimden nerelerde benim victorya secret meleğim diye geçiriyordum

Canimm çok özledim sizleri misafirim bi kac gunlüğüne kvdesine geçti ama ben yine ugrayamadim buraya soğuk su ve dondurma mahvetti beni çok hastayim bogazim fena ama iyi haber kilo almadim :)))

Canimm çok özledim sizleri misafirim bi kac gunlüğüne kvdesine geçti ama ben yine ugrayamadim buraya soğuk su ve dondurma mahvetti beni çok hastayim bogazim fena ama iyi haber kilo almadim :)))

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin
Ne güzel hiç kilo almamışsın inşallah bizde hedeflerimize ulaştığımızda bir daha hiç kilo almadan hayatımızı sürdürürüz

Eki Görüntüle 1610693

canlarım günaydın dünkü listemiz yanlışım varsa düzeltelim

Harikasın Eminem ellerine sağlık
İnşallah yarın bildirim listemizde bol eksili olur da motivasyonumuz çok daha fazla artar

Günaydın hatunlar
çok geç yattım dün gece 3.30 u geçiyordu hala uykulu dolaşıyorum bugün protein ağırlıklı günüm ama evde yoğurt dışında hiç protein içeren yiyecek kalmamış kahvaltıdan sonra kızımla markete gideyim pazar alışverişini de eşim yapıyo dükkanın yanında pazar kuruluyor kayınbabamla birlikte yapıyolar benim de işime geliyo

Gülşahcım Banucum elbiseyi ve beni beğendiğinize çok mmutlu oldum 38 neden ama likralı ve 1 beden küçük gosteren elbiselerden inşallah şu üstüme yapışan 7 kiloyu verince zarif bir hatun olurum tabii 55 e inince eşime cezasını verip sana 2 ay yok dicem çok özür diledi o ettiği lafın üstüne benimle ağladı kendini affettirmeye çalıştı her konuyu açtığımda ama yooook cezasını vereceğim hıh

Gülşahcım zaten şimdiden fıstık oldun artık sağlıklı bir şekilde beslensen bence yeter bunu sürekli söylüyorum
Banucum biliyo musun ben sana bunu açık yüreklilikle söylüyorum kilo verme konusunda kendimden çok güvendim hep sürekli yedikleri burdan ig dan takip ediyorum valla onu ben yesem şimdi 40 kiloydum bünye işte malesef Allah mutlaka bu yyaptıklarını görüyor
eminim seneye bu zzamanlar 20 değil 30 daha vermiş olacaksın ve 70 i göreceksin şimdi bile 46 bedensin 70 de kesin 38 40 beden olursun sıkısın çünkü sabret canım ve aynen yola devam et söz sen istediğin kiloya inince sana sürprizim olacak valla sen kilo vrrdikçe kendim vermiş gibi seviniyorum

canım az önce elbisene bende baktım bayıldım bende böyle bir elbise giymek isterim erkek kardeşim bekar o evlenene kadar çıtır olup bende giyeceğim hatta mini mini elbiseler bile giyeceğim

kızlar bana kızıyorsunuz biliyorum ama hastane işleriyle yoğun olduğum için giremedim siteye. hemen bi geçmiş yapıp geliyorum

Olurmu canım hiç kızarmıyız sana sonuçta sağlık için hastaneyer koşturuyorsun
Yarın sakın bildirim yapmayı unutma olmadı bana mesaj atarsın canım
Eminim çok güzel bir sonuç göreceksin sende tartıda

Allah razı olsun Canım zaten sizlerin desteği bana daha çok motivasyon sağlıyor
Sizlerinde sayesinde ve güzel Allahımında izniyle çok inanıyorum seneye bu zamanlar dediğin gibide çok daha aşağıları göreceğim

Bende cidden çok inanıyorum sende o yapışan kilocukları vereceksin ve ondan sonra da eşin peşinde çok daha fazla pervane olacaktır hadi 2 ay çok sen şunu 1 ay yap yazık adama emin ol o 1 ay boyunca bile etrafında salındıkça deli olacaktır hatta senin yerinde olsam inadına minileri giyip dolanırım o süre içinde

CANIM bırak 1 ay bir hafta dayanamaz sürüm sürüm sürünür dibi düşer yanından ayırmaz heheh

maşallah canım yaa seninde yolun az kaldı. bende bugün tartıldım ve güzel bir rakam gördüm. böyle devam edersem haftaya cuma 2 li rakamları görmeyi umuyorum.

büssürü alıntı yaptım ama ekleyemedim sorunu anlamadım.
dün işe başladım. birkaçgündürde küçüğün hastane işleri çok uğraştırdı. bide sıcak geçti sanırım. akşamları eve gelip bayılıyordum. yoğun başağrısıyla birlikte.
bide adetim çok uzadı bu sefer. 3 kez duş almak zorunda kaldım çok canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…