çok fenasın :)Olurmu canım hiç kızarmıyız sana sonuçta sağlık için hastaneyer koşturuyorsun
Yarın sakın bildirim yapmayı unutma olmadı bana mesaj atarsın canım
Eminim çok güzel bir sonuç göreceksin sende tartıda
Allah razı olsun Canım zaten sizlerin desteği bana daha çok motivasyon sağlıyor
Sizlerinde sayesinde ve güzel Allahımında izniyle çok inanıyorum seneye bu zamanlar dediğin gibide çok daha aşağıları göreceğim
Bende cidden çok inanıyorum sende o yapışan kilocukları vereceksin ve ondan sonra da eşin peşinde çok daha fazla pervane olacaktırhadi 2 ay çok sen şunu 1 ay yap yazık adama emin ol o 1 ay boyunca bile etrafında salındıkça deli olacaktır hatta senin yerinde olsam inadına minileri giyip dolanırım o süre içinde
kızlar bana kızıyorsunuz biliyorum ama hastane işleriyle yoğun olduğum için giremedim siteye. hemen bi geçmiş yapıp geliyorum
süper görünüyorsun canım maşallah.Kızlar albüme düğün için aldığım abiyeyi kkoydum bi bakın hele
canım az önce elbisene bende baktım bayıldım bende böyle bir elbise giymek isterim erkek kardeşim bekar o evlenene kadar çıtır olup bende giyeceğim hatta mini mini elbiseler bile giyeceğim
çitsum hoşgeldin meleğim nasılsın. çok özledim seniKankaaaaaaaaaa
süper görünüyorsun canım maşallah.
dünkü menümü ekleyim.
sabah yarım yumurta
öğlen 1 meyveli activia
ilkindi 1 meyveli activia
akşam salata ve 4-5 kaşık tavuk suyu çorba
suyun ve yürüyüşün ölçüsü yok
kurbana sanmıyorum canım haftada 1 kilo gibi gidiyor. kurbana 89 gibi olsam keşkeHayy maşallah sen böyle gidersen kurban a 90 olursun hayatım
çitsum hoşgeldin meleğim nasılsın. çok özledim seni
çok fenasın :)
o daha taze evli senin gibimi kız. adam düşerde onun içi gitmezmi?
Yok canım 1 beden küçük gösteriyor elbise ama tabi eskiye göre iyim şşükür
Naber fistukk
Sağol banum benim biraz stresten oluyo inşallah duzelecek arkadaşımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın
Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedikdaha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi kazanan diğerinin her istediğine he diyecek her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadartam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım
Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorumkaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı
Valla 22:00ydi biz ailecek yattıkaklım sizde kalmadı değil ama çok iyi geldi valla
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim şifa verir inşallah ....Aminnnnnnn
Yanlış hatırlamıyorsam yediklerine dikkat edip birazda stresten uzak durursan belli bir süre sonra geçme ihtimali varmış
B-A-Y-I-L-D-I-MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Gülşenciğim inan çok yakışmış ve düğünde eminim bir çok kişi kıskançlıktan çatlayacaktır
Kız görünmeyen bir yere nazar boncuğu iliştirbol bol nas felak oku o gün
Ay inşallah bende o günleri görebilirim yakında
Sağol canım benimTeşekkür ederiz canim çok gecmis olsun
Gunaydin canim nasilsin özlüyosun bizi dimi
senden kurtulmak isteyen kim. bekliyorum canımBende bitanem geri donmene çokkkkk sevindimaslında ben daha sık buralardayim ama şu sıra misafirim var yani rahat günlerinin keyfini çıkar döndüğümde her adımını takip ediciiiimmmm benden kurtulamazsiiiinn
Kiz gülşen esin 2 ay değil 1 hafta dayanamaz şöyle evde minilerle dolaş bak banum un dediği gibi noluyo adamaDayanıcaz artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?