Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[QUEkızlar kbasi34, post: 42228maalesef, member: 280674"]Harikasın canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
Bende okullar açılınca eğer bizim mahalledeki İsmek kursu kapanmazsa ( öyle bir ihtimal varmış daha doğrusu taşınacakmış uzak biryere ) bende kurdele nakışına gitmeyi düşünüyorum en son KVnin sergisine gittiğimde milletin yaptıklarına bayılmıştım üstelik parayla dışarı satanlarda inanılmaz güzel paralar kazanıyormuş
Hani ben satmam ama kızçelerime hatıra yaparım birşeyler [/QUOTE]

Ayy kızlar çok teşekkür ederim maalesef kızımın ilk 1.5 yılı depresyon halimden dolayı maddi ve manevi ona annelik yapamadım ne zaman aklıma gelse o günler ağlarım çok şükür o boşluğu kapatmaya çalışıyorum

Aleyküm selam canım inşallah herşey gönlünce olur zaten yanlış hatırlsam öyle aşırı bir kilon yoktu ve eminim diyetisyen eşliğinde rahat verirsin
Gerçi ben diyetisyen olayını sevmiyorum pek son gittiğim bana 2000 kcal lik liste verdi ve 3 kg almama sebep olmuştu

Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Canım acaba suyumu eksik içiyorsun yada stresden dolayı mı acaba artı görüyorsun çünkü bu ara sende son hedefine çok çok az kaldı diye sıkıntı yapmış olabilirsin farkında olmadan

O zaman canım şöyle yapalım sen tayin işlerini halledene kadar seni idare edelim ve ne zamanki tamam artık aktif olacağım dersen seni aynı hafta listeye dahil ederiz ne dersin
Listeye dahil olmasanda fırsatın olduğunda yazarsın ( ben not ederim benim kayıtlara ) hem hoş sohbet ederiz tamamen diyetten kopmamış olursun hemde adapte olman daha rahat olur listeye dahil olduğun anda

Ayy kızlar çok teşekkür ederim maalesef kızımın ilk 1.5 yılı depresyon halimden dolayı maddi ve manevi ona annelik yapamadım ne zaman aklıma gelse o günler ağlarım çok şükür o boşluğu kapatmaya çalışıyorum[/QUOTE]
Artık o günleri düşünüp hiç sıkma canını sen mükemmel bi annesin

Kızlar benim sağ göğsüm ve tam altıyla sırtımda bi ağrı var bu akşam doktora gidicez is cikisi sizde hiç böyle bi şey oldu mu sebebi ne olabilir acaba

Canım acaba suyumu eksik içiyorsun yada stresden dolayı mı acaba artı görüyorsun çünkü bu ara sende son hedefine çok çok az kaldı diye sıkıntı yapmış olabilirsin farkında olmadan
sok diyetler üst üste hic iyi gelmedi bana...o diyetleri biraktiktan sonra istahim cok acildi .verdigimi tekrar aliyordum...su an biraz düzene koyabildim beslenmemi......suyumu ihmal etmiyorum aslinda..Gerci stressdende unutabilirim..cocuklar okul tatilinde oldu olali ev kaos durumunda.yine halime sükrediyorum..stressden 63-64 kiloyu görürüm diyordum......okullar acilsada biraz olsun rahatlasam hayirlisiylan hersey düzene girer tekrar insallah...kücük oglumda krese baslayacak 10 günü kaldi...ondan sonra evi dip köse büyük temizlik yapacagim..hem spor olur bana...

Kızlar benim sağ göğsüm ve tam altıyla sırtımda bi ağrı var bu akşam doktora gidicez is cikisi sizde hiç böyle bi şey oldu mu sebebi ne olabilir acaba
gecmis olsun canim...soguk alinganligi olabilir digcem ama orasi sicak galiba..burasi kac gündür soguk...sen ihmal etme ihmale gelmez böyle seyler..hafif önemsiz sandigimiz rahatsizliklar ciddi saglik sorunlari olabiliyo..

gecmis olsun canim...soguk alinganligi olabilir digcem ama orasi sicak galiba..burasi kac gündür soguk...sen ihmal etme ihmale gelmez böyle seyler..hafif önemsiz sandigimiz rahatsizliklar ciddi saglik sorunlari olabiliyo..
Sağol canım aksama gidicez inşallah internetten baktım biraz bir sürü sebebi olabilirmiş ben safra kesesi zannetmistim

ayy canımmmm oynakbasi34 cook tesekkur ederım tabıkı gelırım yanınıza zaten burayla bırlıkte motıve olmustum sonra kısa surelıgıne sehırdısına falan cıktım ev işleri bırıktı falan gıremedım bı turlu ama boyle olursa hem kendımı suclu hıssetmem

Canım farkında olmadan ceyranda kalmış olmayasın Ben fanın önünde geçen gün sabahtan akşama önünde oturunca benimde göğsüme ağrı girdi hatta eşimde şu pcye bağlanan fan yüzündendir zaten sağdan estiriyorsun demişti de hakikaten öyleymiş
Umarım önemli birşey değildirde tez zamanda geçer

Hadi bakalım seninde için rahat olsun bizde kurallara uymuş oluruz
Sana şimdiden kolay gelsin bende şimdi önce kızın saçlarını ütüleyeceğim ( büyük ille istiyor ) arkasındada normal çamaşırları ütüleyeceğim

Canım boyum 155 ve kilom 75. Yani boyuma göre kilom çok fazla. Bide bu kiloyla hamile kalırsam daha kötü olur.
Ben 8 sene önce diyetisyen ile 12 kg vermiştim ama bu defa nasıl olur hiç bilmiyorum.. Cuma günü görüşmeden sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…