- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Gülşencim sen ne kadar ilgili bi annesin bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum canım senden öğreneceğim çok şey var Anne olmayı rabbim bana nasip ederse Dila o kadar şanslı bi çocuk ki ben etrafımdaki annelere bakıyorum burda istanbulda hepsi kendi derdinde çocukları zavallim öyle bi köşede tek başına hep senin böyle ilgilendiğini görünce annem geldi aklıma allah ondan razı olsun senin Dila ile ilgilendiğin gibi ilgilenirdi bizimle senin yüreğin o kadar güzel o kadar temiz ki iyiki tanımışım seni canım arkadaşım allah sana ailenle mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin aminnnnnnnn
Slm kızlarrr..
Cuma günü dr.a gittim adetim için. Rahimde çok fazla kalınlaşma olduğu için bir teşhis koyamadı. Bu hafta cuma için tekrar randevu verdi.
Bakalım bu hafta gidip anlayacağız sıkıntıyı. Bebek konusunu konuşacağız. Aynı gün için hastanenin diyetisyeninden randevu aldım. Kendi başıma kilo vermeyi başaramıyorum. Belki diyetisyen ile olur...
Gelişmelerden haberdar ederim...
Günaydin canlar...kacamaksiz saglikli hafif bir gün diliyorum hepinize....dün günüm güzel gecti kacamaksiz ve saglikli beslendim ..spora baslayali protein agirlikli besleniyorum sebze ve meyva ile....ekmegi azalttim...bakalim tarti ne gösterecek cuma günü .en son kilom 60,6 idi
hemen mazeretımı bıldıreyım benım tayın işlerı ev işlerı derken dıyet rafa kaldırıldıoynakbasi34 takımdısı bırakmayında nasıl oluyo bılemıyorumkı ama tekrar katılacagım aranıza nasıl yapalım onu ?
Canım çok geçmiş olsungünaydınnn.. çok zor bi geceden uyandım ve atlattım çok şükür eşim hastalandı sabaha kadar toparlandı ve işe gitti. bu sabah canım birşeyde yemek istemiyor ne yapsam bilemedim
[QUEkızlar kbasi34, post: 42228maalesef, member: 280674"]Harikasın canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi
Bende okullar açılınca eğer bizim mahalledeki İsmek kursu kapanmazsa ( öyle bir ihtimal varmış daha doğrusu taşınacakmış uzak biryere ) bende kurdele nakışına gitmeyi düşünüyorumen son KVnin sergisine gittiğimde milletin yaptıklarına bayılmıştım üstelik parayla dışarı satanlarda inanılmaz güzel paralar kazanıyormuş
Hani ben satmam ama kızçelerime hatıra yaparım birşeyler
sok diyetler üst üste hic iyi gelmedi bana...o diyetleri biraktiktan sonra istahim cok acildi .verdigimi tekrar aliyordum...su an biraz düzene koyabildim beslenmemi......suyumu ihmal etmiyorum aslinda..Gerci stressdende unutabilirim..cocuklar okul tatilinde oldu olali ev kaos durumunda.yine halime sükrediyorum..stressden 63-64 kiloyu görürüm diyordum......okullar acilsada biraz olsun rahatlasam hayirlisiylan hersey düzene girer tekrar insallah...kücük oglumda krese baslayacak 10 günü kaldi...ondan sonra evi dip köse büyük temizlik yapacagim..hem spor olur bana...Canım acaba suyumu eksik içiyorsunyada stresden dolayı mı acaba artı görüyorsun çünkü bu ara sende son hedefine çok çok az kaldı diye sıkıntı yapmış olabilirsin farkında olmadan
gecmis olsun canim...soguk alinganligi olabilir digcem ama orasi sicak galiba..burasi kac gündür soguk...sen ihmal etme ihmale gelmez böyle seyler..hafif önemsiz sandigimiz rahatsizliklar ciddi saglik sorunlari olabiliyo..Kızlar benim sağ göğsüm ve tam altıyla sırtımda bi ağrı var bu akşam doktora gidicez is cikisi sizde hiç böyle bi şey oldu mu sebebi ne olabilir acaba
Sağol canım aksama gidicez inşallah internetten baktım biraz bir sürü sebebi olabilirmiş ben safra kesesi zannetmistimgecmis olsun canim...soguk alinganligi olabilir digcem ama orasi sicak galiba..burasi kac gündür soguk...sen ihmal etme ihmale gelmez böyle seyler..hafif önemsiz sandigimiz rahatsizliklar ciddi saglik sorunlari olabiliyo..
geçmiş olsun canım bilemedim ben ama inşallah geçer biran önceKızlar benim sağ göğsüm ve tam altıyla sırtımda bi ağrı var bu akşam doktora gidicez is cikisi sizde hiç böyle bi şey oldu mu sebebi ne olabilir acaba
Kızlar benim sağ göğsüm ve tam altıyla sırtımda bi ağrı var bu akşam doktora gidicez is cikisi sizde hiç böyle bi şey oldu mu sebebi ne olabilir acaba
ayy canımmmmoynakbasi34 cook tesekkur ederım tabıkı gelırım yanınıza zaten burayla bırlıkte motıve olmustum sonra kısa surelıgıne sehırdısına falan cıktım ev işleri bırıktı falan gıremedım bı turlu ama boyle olursa hem kendımı suclu hıssetmem
Aleyküm selam canım inşallah herşey gönlünce olur zaten yanlış hatırlsam öyle aşırı bir kilon yoktu ve eminim diyetisyen eşliğinde rahat verirsin
Gerçi ben diyetisyen olayını sevmiyorum pekson gittiğim bana 2000 kcal lik liste verdi ve 3 kg almama sebep olmuştu
Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinekızlar ben bugün dökülüyorum resmen çok halsizlik var ya
Kızlar bugün hic keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?