- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Kiz gülşen esin 2 ay deyenileyin ota dayanamaz şöyle evde minilerle dolaş bak banum un dediği gibi noluyo adamabırak pazar alışverişini yapmayı bayram temizliğini bile adam yapar
Bende de durum aynı gulsenim hiç sorma böyle hiç geçmiyor zaman insan dertlesecek birini arıyor ayyy sigarada yok evde gel bana cayıda demledimYok arkadaş yok hiç dostum yok Kayseride 3 ü de başka şşehirlerde hemde
Öyle birkaç saatlik yol değil neden büyüdükçe arkadaş sayısı artar da yanında sebepsiz aanlayacağın çıkarın olmadığı bir dost bulunmaz siz de durum nasıl kızlar ben üniversite den sonra çalışma hayatımdan hiç dost edinemedim telefon bir yere kadar insan yanında istiyorum offf efkarlandım yak bir sigara
ay ben cok merakliyimdir fal baktirmaya..Bende de durum aynı gulsenim hiç sorma böyle hiç geçmiyor zaman insan dertlesecek birini arıyor ayyy sigarada yok evde gel bana cayıda demledimsonra kahvelerimizi içer birbirimize fal da bakariz
Sağol canım benim hepimizin derdi aynı arkadaş konusundaGünaydin kizlar..gülsah canim gecmis olsun...insallah cabuk düzelirsin canim...gülsen gibi bende ayni seyi düsünüyorum...55kilo olsan yeter bence..o kiloda kalip dengelesen saglikli beslenip spor yaparak bencede dogru olur..zaten spor yapmaya baslayinca ister istemez kilo alacaksin kaslarin ihtiyaci olacak cünkü enerjiye..yinede sen bilirsen canim...
Gülsencim elbisen cok güzel yakismis cok hos olmusun...arkadas konusuna gelince sanirim herkez ayni dertten muzdarip....bu devirde candan samimi menfatsiz dost bulmak cok zor...
Fatoscum hiç unuturmuyuz seni pazartesi bizimlesin bomba gibi başlıyoruz hep birlikte hoşgeldin canım arkadaşımMerhabalar arkadaşlar
geçtiğimiz cumrtsi döndüm tatilden.
harika geçti.önce trabzonda eltimin kızkardeşinin düğününe katıldık.ertesi gün ani bir kararla gürcistana geçtik
sonra ablamlarla sinopa geçtik tatil için rezervsyn yaptırmıştım.beş günde orda kaldık.şu anda tatil sonrası sendromunu atmaya çalışıyorum
Eltimin oğlunuda tatilde yanımda götürmüştüm.üç ćocukla tatil yaptım yani.şimdi benim oğlanla birlikte istanbula gidicekler.
Bizde durumlsr böyle.1.5kilo almışım sadece.hiç dikkat etmiyorum oyüzden çok iyi yinede.
Maşallah takımda motivasyon tavan yapmış.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz
Adım fatoş.ev hanımıyım.biri kız biri erkek iki çocuk annesiyim.boyum 1.57 79 kiloyum şu an.
Bu arada beşte beş planlanmış ama benim adım anılmamış hiç
Bu arada yinede siz beni unutsanızda kalbimiz birmiş yinede.
Yeğenim tatilden döner dönmez beşte beşe başladı.bende pzrtesi 2.turda katılırım sana demiştim.takımca yaparsak harika olur tabii.eskj günlerdeki gibi.
Bende bende çok meraklıyım valla canım ne güzel olurdu dimi bende eşime dün akşam dedimki almanyada fuarın olursa bende gelip arkadaşımı gorucem dedimay ben cok merakliyimdir fal baktirmaya..ne iyi olurdu...
Ben stuttgart yakinlarindanim..kac gündürde serin buralar....kızlar nerelerde yaşıyoruz
ben ANKARA dayım
hoşbuldum canım arkadaşımFatoscum hiç unuturmuyuz seni pazartesi bizimlesin bomba gibi başlıyoruz hep birlikte hoşgeldin canım arkadaşım
Ben istanbul bahcesehir canımkızlar nerelerde yaşıyoruz
ben ANKARA dayım
Bizde seni özledik arkadaşımHoşb
hoşbuldum canım arkadaşım
özledim sizleri.
hosgeldin canim..umarim tatilin güzel gecmistir....Merhabalar arkadaşlar
geçtiğimiz cumrtsi döndüm tatilden.
harika geçti.önce trabzonda eltimin kızkardeşinin düğününe katıldık.ertesi gün ani bir kararla gürcistana geçtik
sonra ablamlarla sinopa geçtik tatil için rezervsyn yaptırmıştım.beş günde orda kaldık.şu anda tatil sonrası sendromunu atmaya çalışıyorum
Eltimin oğlunuda tatilde yanımda götürmüştüm.üç ćocukla tatil yaptım yani.şimdi benim oğlanla birlikte istanbula gidicekler.
Bizde durumlsr böyle.1.5kilo almışım sadece.hiç dikkat etmiyorum oyüzden çok iyi yinede.
Maşallah takımda motivasyon tavan yapmış.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz
Adım fatoş.ev hanımıyım.biri kız biri erkek iki çocuk annesiyim.boyum 1.57 79 kiloyum şu an.
Bu arada beşte beş planlanmış ama benim adım anılmamış hiç
Bu arada yinede siz beni unutsanızda kalbimiz birmiş yinede.
Yeğenim tatilden döner dönmez beşte beşe başladı.bende pzrtesi 2.turda katılırım sana demiştim.takımca yaparsak harika olur tabii.eskj günlerdeki gibi.
hosgeldin canim..umarim tatilin güzel gecmistir....[/QUOTE
hoşbulduk gülhancım.tatil harikaydı.
şimdi eve alışmaya çalışıyorum.
iş güçte cabası.
Ben de merak ve heyecanla bekliyorumkızlar 5 te 5 in menüsüne karar verin de ona göre alışveriş i hafta sonu halledeyim
ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?