Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kiz gülşen esin 2 ay deyenileyin ota dayanamaz şöyle evde minilerle dolaş bak banum un dediği gibi noluyo adamabırak pazar alışverişini yapmayı bayram temizliğini bile adam yapar

Yapsıııııın yapsın görecek gününü
55 e ineyim kendime 36 beden ciciler alayım yüzmeyle sıkılaşıyım imaj yenileyim o zaman neler yapıcam ben ona

Merhabalar arkadaşlar
geçtiğimiz cumrtsi döndüm tatilden.
harika geçti.önce trabzonda eltimin kızkardeşinin düğününe katıldık.ertesi gün ani bir kararla gürcistana geçtik
sonra ablamlarla sinopa geçtik tatil için rezervsyn yaptırmıştım.beş günde orda kaldık.şu anda tatil sonrası sendromunu atmaya çalışıyorum
Eltimin oğlunuda tatilde yanımda götürmüştüm.üç ćocukla tatil yaptım yani.şimdi benim oğlanla birlikte istanbula gidicekler.
Bizde durumlsr böyle.1.5kilo almışım sadece.hiç dikkat etmiyorum oyüzden çok iyi yinede.
Maşallah takımda motivasyon tavan yapmış.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz
Adım fatoş.ev hanımıyım.biri kız biri erkek iki çocuk annesiyim.boyum 1.57 79 kiloyum şu an.
Bu arada beşte beş planlanmış ama benim adım anılmamış hiç
Bu arada yinede siz beni unutsanızda kalbimiz birmiş yinede.
Yeğenim tatilden döner dönmez beşte beşe başladı.bende pzrtesi 2.turda katılırım sana demiştim.takımca yaparsak harika olur tabii.eskj günlerdeki gibi.

Günaydin kizlar..gülsah canim gecmis olsun...insallah cabuk düzelirsin canim...gülsen gibi bende ayni seyi düsünüyorum...55kilo olsan yeter bence..o kiloda kalip dengelesen saglikli beslenip spor yaparak bencede dogru olur..zaten spor yapmaya baslayinca ister istemez kilo alacaksin kaslarin ihtiyaci olacak cünkü enerjiye..yinede sen bilirsen canim...

Gülsencim elbisen cok güzel yakismis cok hos olmusun...arkadas konusuna gelince sanirim herkez ayni dertten muzdarip....bu devirde candan samimi menfatsiz dost bulmak cok zor...

Bende de durum aynı gulsenim hiç sorma böyle hiç geçmiyor zaman insan dertlesecek birini arıyor ayyy sigarada yok evde gel bana cayıda demledim sonra kahvelerimizi içer birbirimize fal da bakariz

Bende de durum aynı gulsenim hiç sorma böyle hiç geçmiyor zaman insan dertlesecek birini arıyor ayyy sigarada yok evde gel bana cayıda demledim sonra kahvelerimizi içer birbirimize fal da bakariz
ay ben cok merakliyimdir fal baktirmaya..ne iyi olurdu...

Sağol canım benim hepimizin derdi aynı arkadaş konusunda

Fatoscum hiç unuturmuyuz seni pazartesi bizimlesin bomba gibi başlıyoruz hep birlikte hoşgeldin canım arkadaşım

hosgeldin canim..umarim tatilin güzel gecmistir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…