- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
aynen canım ya bende bir sürü kek falan aldım nasıl canım istedi ama yemedim neyseki hiç :)Ben hemen yarın ölüm orucuna başlıyorum canim
evet biliyorum çok haklısın bugün ne yaptığımı bende bilemedimgününü hafif bitirmen güzel ama saglikli beslenmemizde gerekiyo canim..
Kek mi..öyle seyler kesinlikle eve girmemeli kilo verme sürecinde...bana kalsa tatli olarak meyveden baska eve birsey sokmicam ama cocuklar olunca olmuyo malesef..aynen canım ya bende bir sürü kek falan aldım nasıl canım istedi ama yemedim neyseki hiç :)
Vallahi bravo, kocamaaaaann tebrikler.azmine hayranim:)ben edirne'ye gidicem ve tabak tabak ciger, ustune kavala kurabiyesi ve peynir helvasi yemeden donucem...imkansizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Dün gece lodostanmıdır nedir felaket başım ağrıdısabaha karşı uyudum ama yinede erken uyandım
Eşim küçük kuzuylada Eminönüne inince bende hemen sizlere bakayım dedim
Birazdanda duşumu alırım rahat rahat ( küçük kuşum ne zaman duşa girsem kapıya yapışır benide yıka diye)
Bu arada yarında Arkadaşlarla Edirneye ciğer yemeğe gidecekmişizhiçte sevmem ama maksat gezmek olsun üstelik eşimede dedim kusura bakma ben asla liste dışına çıkmam ona göre diye sonuçta cumaya takım halinde birinci olacağız o yüzden çoook güzel bir rakam için kaçamaksız geçirmem lazım
Vallahi bravo, kocamaaaaann tebrikler.azmine hayranim:)ben edirne'ye gidicem ve tabak tabak ciger, ustune kavala kurabiyesi ve peynir helvasi yemeden donucem...imkansiz
Günaydın tatlışlaaaaaarr
Hafta sonu kaçamağı diyelim canım yumduk gözümüzüAyy kızlar Banu ve hatice menüleriniz çokgüzel ve hafif
Ben köydeki ve fena iştahım açıldı burda
menümü yazmıcam bugün utanıyorum üüüüü
Biraz geçiştirmişin gibi ???Bugün ki mönüm
Sabah açma öğlen 10 yk nohut salata
Akşam üstü form bisküvi
Güzel menü akşamda çok hafif geçmiş çok güzelSabah(8.00)
Sütlü tarcinli soğuk kahve
2adet incir
Öğle (15.30)
Közlenmiş kırmizi biber
3 yk yoğurt
100 gr kadar tavuk
Nedense canım bisey istemiyordu zorla yedim
Akşam
Sütlü tarcinli kahve (bayıldım bu tada)
1 adet elma
Ay bilmiyorum hafta da 1kg iyi değil mi metabolizmamı bozarmıyım. 1800 cal iyi bir hız benim için ne dersiniz. Yarın 5 te 5 i düşünüyorum da???Canım normalinde aylardır ekmek ağzıma sürmüyordum ama listede var diye tavada kızartmıştım ( tost makinesini çıkardığıma deymez demiştim kendi kendimenasılsa ekmek yenmiyor artık diye dolabın en üstüne kaldırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?