sağol prensesim. herzaman :)Ooohhsipper bi menu
Hoşbulduk canım
Sağ olasın o sizlerin bana verdiği güzel enerjinin yansıması
İnşallah sıvı diyeti sana güzel eksiler olarak dönerBenimki isveç ama yediklerime bakarsan sıvı diyetide denebilir ha bire şaban gibi su içiyorum ama cidden çok seviyorum bu şekli ve hiç rahatsız olmuyorum üstelik her gün az da olsa eksileri görünce iyice tavan yapıyor motivasyon
SEn başladın dimi 5de 5e bugünBu hafta kesinlikle ilk 3e girmemiz lazım hatta 1.ci oluruz inşallah
maşallah canım çok güzel gidiyor.Hemen aklımdayken dünki menümüde paylaşayım
Yola çıkarken kahvaltıya daha var diye şekersiz sütsüz filtre kahve
sabah; ( 09:30 gibi )
az birşey melemen
domates
salatalık
10 adet zeytin
ara;
1 ufak dondurma ( niyetim yoktu da arkadaş sormadan almış )
1 maden suyu
Öğle; ( 15:00 )
1 porsiyon Tavuk şiş
1 tabak karışık salata bol limonlu
1/2 kase Cacık
3 - 4 patates
ara; limonlu soda
akşam; yok daha doğrusu sadece şekersiz Kahve ve bol limonlu su
Şükür liste dışına çıktığım halde cumaya göre eksideyim ama tabi bu artık nasılsa dengelemeyi öğrendim daha sık kaçamak yapabilirim anlamına gelmezAksine mümkün olduğunca kaçamaksız gececek günlerim
Arkadaşlarla Kurban bayramındada Canakkale Şehitliğinemi gitsek diye düşünüyoruzen azından o zamana kadar kesinlikle kaçamak yok bana hem daha fazla vermem lazım o güne kadar hemde en azından kırk yılda birden birşey olmaz diyebilmem için üzerindende uzun bir süre geçmesi şart
Banucum hosgeldiiiiinnHoşbulduk canım
Sağ olasın o sizlerin bana verdiği güzel enerjinin yansıması
İnşallah sıvı diyeti sana güzel eksiler olarak dönerBenimki isveç ama yediklerime bakarsan sıvı diyetide denebilir ha bire şaban gibi su içiyorum ama cidden çok seviyorum bu şekli ve hiç rahatsız olmuyorum üstelik her gün az da olsa eksileri görünce iyice tavan yapıyor motivasyon
SEn başladın dimi 5de 5e bugünBu hafta kesinlikle ilk 3e girmemiz lazım hatta 1.ci oluruz inşallah
kızlar günaydın
hafta sonuna göre daha iyiyim ama hala toparlanamadım.
5 te 5 de 3. günüm benim bugün sizden 2 gün öndeyim
bu sabah tartıya çıktım ne göreyim cuma sabah 67,200 ken şimdi 66 yım
bakalım 3 gün sonra neler olacak
bugün feci yoğunum iş yerinde ama inş akşama doğru uğrarım yanınıza tekrar
Banucum hosgeldiiiiinngülşen'in de dedig8 gibi geldin guzel guzel enerjiler verdin bize gerci kiskanmadim da degil..edirne benim canim canim.universiteyi orda okudum ben.okurjen kiymetini bilemedim ama simdi nasil ozluyorum...ben de sonbaharda sooooyyle tek basima bir gezmeye gudeyim diyorum.hem anilari yâd ederim hem kafa dinlerim.cok guzel yerler gezmissin, umarim 2.beyazit kulliyesine de gitmissindir.muazzam bir yer
maşallah canım çok güzel gidiyor.
banu beni gezmeye götür....
banum hoşgeldin tatlım ağzına yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım arkadaşım bi geldin enerji doldu içime vallacanım arkadaşım ben burda sıvı diyetini inceledim arkadaş link attı bence incele tatlım ben kararlıyım haftaya yapıcam rabbim sağlık sıhhat verirse aminnnnnn
Çok teşekkür ederim canımŞükür gezmelere rağmen kaçırmadım
Allahtan eşimde benim gibi gezmeyi seviyoryoksa halim haraptı
Keşke hepimizin buluşup bir araya gelme imkanı olsa ne eğlenirdik birlikte
Hoşgeldin canım fotoları gördüm gayet fitsin eskiye göre çooook farkrtmiş
Amanın kızlar cumaya göre tam 600 fazlayım
bi daha köye gitmicem hıh
canım cumaya kadar verirsin sen onu hiç üzülme hepimiz eksi çıkcaz inşallah bu haftaAmanın kızlar cumaya göre tam 600 fazlayım
bi daha köye gitmicem hıh
günaydın herkesee anca uyanabildim :) birazdan bnde patates yemeye başlayacağım birde kızlar şu limonlu su işe yarıyormu gerçekten bende kullanmak istiyorum da midemde bi sıkıntı var cesaret edemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?