Ooo patates günü menüsüşşt naber :)))
savaş başladı durumlar nasıl :)) tacize geleyim dedim :))
Geçmiş olsunHalsizlik geçmiyor ve hiç iştahım yok bu sabah kahvaltisi bile zorla yaptım içim almıyor cuma akşam ankara yu resmen sel aldı ıslanmıştım sanırım baya üşüttüm midemi de üşüttüm sanırım titreme var sürekli
Ooo patates günü menüsü
Sabah patates kızartması
Öğlen patatesli mantı
Akşam patates cipsi :)
Canım 3 tane küçük patatesı kumpir patatesi gibi yaptım ilk defa denedim şahane oldu diğerlerini hasladim içine soğan doğrayıp üzerine sirke dökücem
Ooo patates günü menüsü
Sabah patates kızartması
Öğlen patatesli mantı
Akşam patates cipsi :)
Evet canım çiğ soğan sirke eklicemCanım soğanı çiğ mi koyacaksın
Evet canım çiğ soğan sirke eklicem
Canim menun cok guzelmis.Ben menumu paylaşıp hemencik uyuyayim sabah iş beni bekler
Sabah
1 adet kırmızı biber buharda bisirdim
1 adet tavada yumurta
1 dilim peynir
2 adet zeytin
1 dilım ekmek
Ara
Yarım şeftali
Öğlen
1 adet kabak ve havucu başlayıp domates sosuyla yedim yanında da
3 yK yoğurt
1dilim ekmek
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Akşam
Salata
1 bardak ayran
1 adet küçük mercimek köftesi
Gunaydiiiinnn:))Gunaydiiiiiiiinnnn
Gunaydin arkadaslar...ben dunden beri cok rahatsizim.usuttum galiba.bugum de kuzenimin dugunu var,hic yerimden kalkasim yok.dunku menumu geciktirdim yine(
Sabah:4 tane burgu peynir, 3 dilim jambon, 2 dilim ekmek ve cay
oglen: iki kucuk dolma
aksam yogurtlu ispanak ve 1/4 dilim pizza
hatfa sonu beslenmem hic guzel gecmedi.
şşt naber :)))
savaş başladı durumlar nasıl :)) tacize geleyim dedim :))
Halsizlik geçmiyor ve hiç iştahım yok bu sabah kahvaltisi bile zorla yaptım içim almıyor cuma akşam ankara yu resmen sel aldı ıslanmıştım sanırım baya üşüttüm midemi de üşüttüm sanırım titreme var sürekli
banum hoşgeldin tatlım ağzına yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım arkadaşım bi geldin enerji doldu içime vallaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiii
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum
Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldiktabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diyegerçektende işe yaradı
Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm
YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordumoralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım inanılmaz güzel bir havası vardı
Bol bol dua ettim tabi hepimiz içinRabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn
Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedimonun yerine tavuk şiş ve salata yedim az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye ) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım )
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım
Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım kiseneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn
Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim
Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr
Canım çok geçmiş olsun inşallah şu anda daha iyisindirRabbim şifa versin....Aminnnn
Valla bende durumlar iyi hem gezerim, hem yerim hemde yarışı kazıanırım moduna girdim tam gaz geliyorum
Canım sanada çok geçmiş olsun ....Rabbim acil şifalar versin sanada....Aminnnnnnnnnn
banum hoşgeldin tatlım ağzına yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım arkadaşım bi geldin enerji doldu içime vallacanım arkadaşım ben burda sıvı diyetini inceledim arkadaş link attı bence incele tatlım ben kararlıyım haftaya yapıcam rabbim sağlık sıhhat verirse aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?