Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[QUOTE="adayaren38, post: 42294707, member: 3 allah nazar değmesin süper menü sen de 5 lik diyete başlucak mısın yarın[/QUOTE]
Yok baslamayacagim o tur diyetlere çok sıcak bakmiyorum sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum

Canim menun cok guzelmis.

Gunaydin kizlarr.daha once de yazmistim hafta sonu kuzenimin dugunu vardi.cumadan beri bir telas, bir kosturma icindeydim.evde olmadigim icin de diyetim hak getire tabicok moralim bozuk, motivasyonum dustu, sinir oldum kendime.az.once tartildim.hic almamisim ama vermemisim deumarim toparlarim kendimi hemen.

huhuhu 5 te 5 çiler nasılsınız ben birazdan kahvaltımı yapıcam sabah aç karnına önce ilacımı sonra goji berry yedim sabah sabah iyi geldi valla bir bardak suyumuda içtim şimdi önce limonlu suyumu içerim sonra gelsin patatesler gitsin kilolar

Kalori oranı kilo alıp vermekte önemli bir faktördür. 50 kalorilik yiyecekler ve içecekler nelerdir? makalemizde kalorisi çok düşük olan bu besinlerin listesini
yayınladık.

12 çilek 48 kalori
Yarım greyfurt 39 kalori
¼ kavun 48 kalori
2 yumurta akı omlet, 34 kalori
1 kivi 47 kalori
10 üzüm 35 kalori
1 dilim tavuk göğsü 27 kalori
7 sap kereviz 45 kalori
10 kiraz 42 kalori
1 küçük yeşil elma 50 kalori
1 dilim taze ananas 45 kalori
16 tane çeri domates 49 kalori
50 gram mısır konservesi 50 kalori
1 küçük mandalina 37 kalori
50 yaban mersini 39 kalori
Yarım dilim kahverengi ekmek 37 kalori
8 Kavrulmuş fıstık 43 kalori
1 dilim dana jambon 46 kalori
1 küçük boy şeftali 38 kalori
1 kare bitter çikolata 27 kalori
1 kayısı 14 kalori
1 su bardağı roka 4 kalori
1 su bardağı kuşkonmaz 20 kalori
1 su bardağı brokoli 30 kalori
Yarım su bardağı Brüksel lahanası 28 kalori
Yarım su bardağı kavun 30 kalori
1 orta boy çiğ havuç 35 kalori
1 su bardağı kereviz 18 kalori
Şekersiz kahve veya yeşilçay 0 kalori
Yarım su bardağı salatalık 8 kalori
1 su bardağı patlıcan 20 kalori
1 su bardağı marul 10 kalori
1 su bardağı kabak 20 kalori
1 su bardağı karpuz 46 kalori
1 su bardağı su teresi 4 kalori
1 mandalina 37 kalori

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum

Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldik tabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diye gerçektende işe yaradı

Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm

YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordum oralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım inanılmaz güzel bir havası vardı
Bol bol dua ettim tabi hepimiz için Rabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn

Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedim onun yerine tavuk şiş ve salata yedim az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye ) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım )
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım

Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım ki seneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn

Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim ) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim

Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr

Canım çok geçmiş olsun inşallah şu anda daha iyisindir Rabbim şifa versin....Aminnnn

şşt naber :)))

savaş başladı durumlar nasıl :)) tacize geleyim dedim :))

Valla bende durumlar iyi hem gezerim, hem yerim hemde yarışı kazıanırım moduna girdim tam gaz geliyorum

Canım sanada çok geçmiş olsun ....Rabbim acil şifalar versin sanada....Aminnnnnnnnnn

banum hoşgeldin tatlım ağzına yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın canım arkadaşım bi geldin enerji doldu içime vallacanım arkadaşım ben burda sıvı diyetini inceledim arkadaş link attı bence incele tatlım ben kararlıyım haftaya yapıcam rabbim sağlık sıhhat verirse aminnnnnn

Hoşbulduk canım
Sağ olasın o sizlerin bana verdiği güzel enerjinin yansıması
İnşallah sıvı diyeti sana güzel eksiler olarak döner Benimki isveç ama yediklerime bakarsan sıvı diyetide denebilir ha bire şaban gibi su içiyorum ama cidden çok seviyorum bu şekli ve hiç rahatsız olmuyorum üstelik her gün az da olsa eksileri görünce iyice tavan yapıyor motivasyon

SEn başladın dimi 5de 5e bugün Bu hafta kesinlikle ilk 3e girmemiz lazım hatta 1.ci oluruz inşallah

Hemen aklımdayken dünki menümüde paylaşayım

Yola çıkarken kahvaltıya daha var diye şekersiz sütsüz filtre kahve
sabah; ( 09:30 gibi )
az birşey melemen
domates
salatalık
10 adet zeytin

ara;
1 ufak dondurma ( niyetim yoktu da arkadaş sormadan almış )
1 maden suyu

Öğle; ( 15:00 )
1 porsiyon Tavuk şiş
1 tabak karışık salata bol limonlu
1/2 kase Cacık
3 - 4 patates

ara; limonlu soda

akşam; yok daha doğrusu sadece şekersiz Kahve ve bol limonlu su

Şükür liste dışına çıktığım halde cumaya göre eksideyim ama tabi bu artık nasılsa dengelemeyi öğrendim daha sık kaçamak yapabilirim anlamına gelmez Aksine mümkün olduğunca kaçamaksız gececek günlerim

Arkadaşlarla Kurban bayramındada Canakkale Şehitliğinemi gitsek diye düşünüyoruz en azından o zamana kadar kesinlikle kaçamak yok bana hem daha fazla vermem lazım o güne kadar hemde en azından kırk yılda birden birşey olmaz diyebilmem için üzerindende uzun bir süre geçmesi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…