Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun arkadaşım isveç diyeti beni koırkutyo valla gülşn napsak denesekmi bide benim etle hiç aram yok facia benim için hele bu diyetlerden sonra iyice tiksindim etten ama bak şu sıvı diyetini incele bence dur link atiyim sana dün akşam hiç üşenmedim valla 50 sayfayıda okudum çok yattı aklıma

Kızzzzlarrrr bu arada yarın akşam ikiz Yeğenlerimin doğum günü kutlaması var
Annemlerle gece çaya oraya gideceğiz ( tabi damadın anne ve kızkardeşide gelecek ) ve tabiki onların olmazsa olmazı pastada olacak

Tamam dün dengeli gittim şükür hasarsız atlattım ama yarın akşam pasta faslıyla ilgili Allahın izniyle kesinlikle yememeyi düşünüyorum Eğer çok fazlada israr olursa 1 çatal tadımlık hatır için alırım ( inşallah ısrarda etmezler fazla ) Hazır düzenimi tutturmuşken kendi kendime sabotaj yapma niyetinde hiç değilim

Canım her bünyede değişik sonuç olur ama ben belkide psikolojiktir ama bana çok yaradığını düşünüyorum en azından tartıda en ufak kaçamakta 2 kg artı görürken artık 100 gr görüyorum yada eksiyi görüyorum
Midende rahatsızlık varsa fazla sıkma zaten bende 5 - 6 damla ancak sıkıyorum ( fazla kaçırınca ağzım burnum buruşuyor )

Iste E="oynakbasgününden 42299749, member: 280674"]Kızzzzlarrrr bu arada yarın akşam ikiz Yeğenlerimin doğum günü kutlaması var
Annemlerle gece çaya oraya gideceğiz ( tabi damadın anne ve kızkardeşide gelecek ) ve tabiki onların olmazsa olmazı pastada olacak

Tamam dün dengeli gittim şükür hasarsız atlattım ama yarın akşam pasta faslıyla ilgili Allahın izniyle kesinlikle yememeyi düşünüyorum Eğer çok fazlada israr olursa 1 çatal tadımlık hatır için alırım ( inşallah ısrarda etmezler fazla ) Hazır düzenimi tutturmuşken kendi kendime sabotaj yapma niyetinde hiç değilim

Canım her bünyede değişik sonuç olur ama ben belkide psikolojiktir ama bana çok yaradığını düşünüyorum en azından tartıda en ufak kaçamakta 2 kg artı görürken artık 100 gr görüyorum yada eksiyi görüyorum
Midende rahatsızlık varsa fazla sıkma zaten bende 5 - 6 damla ancak sıkıyorum ( fazla kaçırınca ağzım burnum buruşuyor )[/QUOTE]

İsveç in kaçıncı günündesin banum

benimde aklıma yatmadı değil aslında ama karar veremedim bi türlü

kızlar ben iyice düşündüm bı sıvı diyetiyle aç kalırım ben :) birde artık sağlıklı beslenmek istiyorum acelem yok sonuçta şu 5 lik diyet bu hafta bitince sağlıklı bir diyetle devam edeceğim. kalori ihtiyacıma göre bir diyet buldum çok beğendim ayda 6 kg veriliyormuş. sıvı diyeti benim midem içinde uygun değil zaten bir ara sağlıklı besleniyordum midemde ki rahatsızlıkta gitmişti.

Canım diyeti çok beğendim aakşamda çorba olsaymış iyi olurdu labne dediği ppeynir mi birde şu uufacık paketi mi kastediyor
istesen akşam çorba içebilirsin sıvı sınırsız canım ben şimdi 50 sayfayıda okudum özetliyim sana mesela bir öğün püre yada mama kıvamı olacak fırına at patlıcanı közle yoğurtla ye yada cacık yap ye yada ne biliyim havucu rendelele az su ekle teflonda kısık ateşte pişir sarımsaklı yoğurtla ye labne sadece örnek benim en çok hoşuma giden tuzsuz ayran sınırsız bana çok iyi geliyo şişiriyo iyice mideyi
yapanlar denemiş salatalık ve maydanozu katı meyve sıkacağında yapmışlar şahane olmuş bide metabolizmayıda hızlandırıyo ben denicem bi haftada 4 kilo verenler olmuş
ayrıca bu konuyu açan kız afrikada işi gereği bi seminerde 6 doktorla tanışmış bu diyetini sormuş sağlıklımı diye tüm doktorlar onay vermiş çok güzel çok sağlııklı diye ayrıca kas kaybınıda anlatmış şimdi kaslarımızın üzerin kilo alınca yağ ile kaplandığı için kilo verirken önce ödem sonra yağdan kilo veriyomuşuz doktor anlatmış kıza kas erimesi aşırı susuzluk halinde olurmuş bi tek
ben planımı yaptım mesela şeftali ve kapuzu sıkıp biraz sulandırıcam sebze çorbası içicem mevsim meyvesinden sıkıp tüketin diyo çorbada sınırsız kendime bi menü hazırlıcam bugün menü olayınca benim beyindeki devreler yanıyo bütün bişey yemeyi unutup sonra gece karbonhidrata yükleniyorum

patatesler ve biz şahaneyiz

kız Allah razı olsun senden sayende 60 ları 2 yıl sonra belki görücem, dibine kadar geldim :))) mucuuucucucuckkk öpüyorm seni...... süpermiş ben çok beğendim 5te5 i..... sadece tuzsuzluk biraz zormuş meyersem..........

bir de gidenleri geri almazsak on numara olur... kuaförümü bile başlattım5te5 e sırada teyzelerim var :))) bende etkili olursa kesin onlarda yapar....

bu sıvı detoksunu Ayşe Arman yaptı... hatta bunun kampı varmış ona gittiler kocasıylan.... çoooook zayıfladı ama bırakınca geri aldı.... yani çok bi cazip gelmiyor o yüzden bana.....

Kızlar ben kuşumu yıkadım duşumu aldım hazırlandım Anneme geçiyorum akşam yemeğinden sonra dönerim sanırım diyeti bozmadan günü tamamlarız inşallah

Belki biraz parka çıkarız Annemlede kuşum eğlenir bende yürümüş olurum
Hepinizi kocaman öpüyorum

kızlar patateslerinizle iyi geçiniyonuz mu bakiim :)

Ohhh ohhh hepimiz gayet güzel gidiyoruz sanırım ( gerçi ben 5de 5 yapmıyorum :) ) inşallah çok güzel bir bildirim günü olacak cuma günü

bu sıvı detoksunu Ayşe Arman yaptı... hatta bunun kampı varmış ona gittiler kocasıylan.... çoooook zayıfladı ama bırakınca geri aldı.... yani çok bi cazip gelmiyor o yüzden bana.....
Her diyet öyle tatlım önemli olan diyetlerin koruma evresi vücudu alıştırarak krumayı atlatmak gerekiyo o zaman almıyosun

En hoşuma giden taraf sıvının sınırsız olması ama benim meyve sıkacağım yok
şimdi alamam maddi durum yok nnasıl yapabilirim acaba yoksarendwlesem olmaz sevdim diyeti 1 hafta yapabilirim

senden de allah razı olsun arkadaşım inşallah hedef kilona hemencecik ulaşırsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…