afiyet olsun arkadaşım isveç diyeti beni koırkutyo valla gülşn napsak denesekmi bide benim etle hiç aram yok facia benim için hele bu diyetlerden sonra iyice tiksindimEki Görüntüle 1613798 Kahvaltıya başlıyorum
Eki Görüntüle 1613826 hahahaha koptum valla burda kızlar
gönder patates fotolarını bacımmmm nasıl olsa bugün patatese bağladıkBugün kendime ve size gazvermek adına bütün yrdiklerimin fotosunu koymak istiyorum hoş patatesten başka bişi yok ama olsun
işte yaptık bi hata napalım bi uyaranda olmadıki gülşenimAynen doğru söylüyor canım evlenmeyen 30 un üüstünde arkadaşlarım var valla 20lik çıtır gibiler gez toz eğlen
işte yaptık bi hata napalım bi uyaranda olmadıki gülşenim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/Aynen canım hatanın telafisi olmaz artıkTamam'ı ben inceleyim şu sıvı diyeti ama İsveç i çok yapmak istiyorum
günaydın herkesee anca uyanabildim :) birazdan bnde patates yemeye başlayacağım birde kızlar şu limonlu su işe yarıyormu gerçekten bende kullanmak istiyorum da midemde bi sıkıntı var cesaret edemiyorum o yüzden
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/
bende isveçi bi düşünüp sana haber veriyim tatlım
benimde aklıma yatmadı değil aslında ama karar veremedim bi türlüafiyet olsun arkadaşım isveç diyeti beni koırkutyo valla gülşn napsak denesekmi bide benim etle hiç aram yok facia benim için hele bu diyetlerden sonra iyice tiksindimetten ama bak şu sıvı diyetini incele bence dur link atiyim sana dün akşam hiç üşenmedim valla 50 sayfayıda okudum çok yattı aklıma
patatesler ve biz şahaneyizkızlar patateslerinizle iyi geçiniyonuz mu bakiim :)
istesen akşam çorba içebilirsin sıvı sınırsız canım ben şimdi 50 sayfayıda okudum özetliyim sana mesela bir öğün püre yada mama kıvamı olacak fırına at patlıcanı közle yoğurtla ye yada cacık yap ye yada ne biliyim havucu rendelele az su ekle teflonda kısık ateşte pişir sarımsaklı yoğurtla ye labne sadece örnek benim en çok hoşuma giden tuzsuz ayran sınırsız bana çok iyi geliyo şişiriyo iyice mideyiCanım diyeti çok beğendim aakşamda çorba olsaymış iyi olurdu labne dediği ppeynir mi birde şu uufacık paketi mi kastediyor
patatesler ve biz şahaneyiz
istesen akşam çorba içebilirsin sıvı sınırsız canım ben şimdi 50 sayfayıda okudum özetliyim sana mesela bir öğün püre yada mama kıvamı olacak fırına at patlıcanı közle yoğurtla ye yada cacık yap ye yada ne biliyim havucu rendelele az su ekle teflonda kısık ateşte pişir sarımsaklı yoğurtla ye labne sadece örnek benim en çok hoşuma giden tuzsuz ayran sınırsız bana çok iyi geliyo şişiriyo iyice mideyi
yapanlar denemiş salatalık ve maydanozu katı meyve sıkacağında yapmışlar şahane olmuş bide metabolizmayıda hızlandırıyo ben denicem bi haftada 4 kilo verenler olmuş
ayrıca bu konuyu açan kız afrikada işi gereği bi seminerde 6 doktorla tanışmış bu diyetini sormuş sağlıklımı diye tüm doktorlar onay vermiş çok güzel çok sağlııklı diye ayrıca kas kaybınıda anlatmış şimdi kaslarımızın üzerin kilo alınca yağ ile kaplandığı için kilo verirken önce ödem sonra yağdan kilo veriyomuşuz doktor anlatmış kıza kas erimesi aşırı susuzluk halinde olurmuş bi tek
ben planımı yaptım mesela şeftali ve kapuzu sıkıp biraz sulandırıcam sebze çorbası içicem mevsim meyvesinden sıkıp tüketin diyo çorbada sınırsız kendime bi menü hazırlıcam bugün menü olayınca benim beyindeki devreler yanıyo bütün bişey yemeyi unutup sonra gece karbonhidrata yükleniyorum
kızlar patateslerinizle iyi geçiniyonuz mu bakiim :)
Her diyet öyle tatlım önemli olan diyetlerin koruma evresi vücudu alıştırarak krumayı atlatmak gerekiyo o zaman almıyosunbu sıvı detoksunu Ayşe Arman yaptı... hatta bunun kampı varmış ona gittiler kocasıylan.... çoooook zayıfladı ama bırakınca geri aldı.... yani çok bi cazip gelmiyor o yüzden bana.....
istesen akşam çorba içebilirsin sıvı sınırsız canım ben şimdi 50 sayfayıda okudum özetliyim sana mesela bir öğün püre yada mama kıvamı olacak fırına at patlıcanı közle yoğurtla ye yada cacık yap ye yada ne biliyim havucu rendelele az su ekle teflonda kısık ateşte pişir sarımsaklı yoğurtla ye labne sadece örnek benim en çok hoşuma giden tuzsuz ayran sınırsız bana çok iyi geliyo şişiriyo iyice mideyi
yapanlar denemiş salatalık ve maydanozu katı meyve sıkacağında yapmışlar şahane olmuş bide metabolizmayıda hızlandırıyo ben denicem bi haftada 4 kilo verenler olmuş
ayrıca bu konuyu açan kız afrikada işi gereği bi seminerde 6 doktorla tanışmış bu diyetini sormuş sağlıklımı diye tüm doktorlar onay vermiş çok güzel çok sağlııklı diye ayrıca kas kaybınıda anlatmış şimdi kaslarımızın üzerin kilo alınca yağ ile kaplandığı için kilo verirken önce ödem sonra yağdan kilo veriyomuşuz doktor anlatmış kıza kas erimesi aşırı susuzluk halinde olurmuş bi tek
ben planımı yaptım mesela şeftali ve kapuzu sıkıp biraz sulandırıcam sebze çorbası içicem mevsim meyvesinden sıkıp tüketin diyo çorbada sınırsız kendime bi menü hazırlıcam bugün menü olayınca benim beyindeki devreler yanıyo bütün bişey yemeyi unutup sonra gece karbonhidrata yükleniyorum
senden de allah razı olsun arkadaşım inşallah hedef kilona hemencecik ulaşırsın tatlımkız Allah razı olsun senden sayende 60 ları 2 yıl sonra belki görücem, dibine kadar geldim :))) mucuuucucucuckkk öpüyorm seni...... süpermiş ben çok beğendim 5te5 i..... sadece tuzsuzluk biraz zormuş meyersem..........
bir de gidenleri geri almazsak on numara olur... kuaförümü bile başlattım5te5 e sırada teyzelerim var :))) bende etkili olursa kesin onlarda yapar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?