- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
ben bakınıyorum öyle foruma canım sıvı diyet falan varmış ve çok iyi kilo vermişler kafama takıldı da ona bakıyordumKız laaaaar huuuu
naparsınız bakim
Ben bir diyetisyenin yazısında okumuştum hiç tavsiye etmiyorlar sıvı diyetinipost: 42293772 .!.:ben bakınıyorum öyle foruma canım sıvı diyet falan varmış ve çok iyi kilo vermişler kafama takıldı da ona bakıyordum
Sessizlik bulmusken kitap okuyordum dedim buraya da bi bakayım unutmadan menumu paylaşayimKız laaaaar huuuu
naparsınız bakim
Canım sıvı diyet nasıl linki atsana bana merak ettimben bakınıyorum öyle foruma canım sıvı diyet falan varmış ve çok iyi kilo vermişler kafama takıldı da ona bakıyordum
olabilir canım bilemedim bende ama sağlıkla ilgili bi problem olmuyormuşBen bir diyetisyenin yazısında okumuştum hiç tavsiye etmiyorlar sıvı diyetini
veriyim canımCanım sıvı diyet nasıl linki atsana bana merak ettim
patatesi nasıl yemeyi düşünüyorsun canım ben karar veremedim deKızlar yarına patateslerimi hazırladım bu arada goji Berry aldım yarın instadiet caylarimada bi daha başlıyorum geliyorum bomba gibi kurban Bayramı na 52 kilo olucam başka yolu yok
Zaten sağlık sorunları uzun vadede ortaya çıkar ama siz bilirisiz yine tabiolabilir canım bilemedim bende ama sağlıkla ilgili bi problem olmuyormuş
veriyim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-ayda-20kg-verdiren-sivi-diyeti.812460/
Ben menumu paylaşıp hemencik uyuyayim sabah iş beni bekler
Sabah
1 adet kırmızı biber buharda bisirdim
1 adet tavada yumurta
1 dilim peynir
2 adet zeytin
1 dilım ekmek
Ara
Yarım şeftali
Öğlen
1 adet kabak ve havucu başlayıp domates sosuyla yedim yanında da
3 yK yoğurt
1dilim ekmek
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Akşam
Salata
1 bardak ayran
1 adet küçük mercimek köftesi
Kızlar yarın akşam için çok az Salça ile yağsız patates yemeği yapsak olur mu sizce
Canım 3 tane küçük patatesı kumpir patatesi gibi yaptım ilk defa denedim şahane oldu diğerlerini hasladim içine soğan doğrayıp üzerine sirke dökücempatatesi nasıl yemeyi düşünüyorsun canım ben karar veremedim de
Olur bence canımKızlar yarın akşam için çok az Salça ile yağsız patates yemeği yapsak olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?