Kiz tartilma her gün bende bugün çok yiyorum ama bu diyette sınır yok biliyosun canım arkadaşımKızlar sanki ben hiç kilo vrtemiyomuşum gibi geliyo biraz önce tartıldım dünkü tok karnımla aynı çıktı
Çok geçmiş olsun iyileşir inş bikac güneTeşekkürler kızlar. Sudokrem var pişik için. Maşallah iyi geliyor
Canım sakin ol noldu anlatmak ister misinKızlar sinirlerim çok bozuk oturdum saçlarımı kestim sinirimden ilk defa böylebir şey yaptım
ay dün girip yazamadım yaa :)
pazar günü küçük ishal oldu o da pişiğe çevirdi. sabaha kadar ağladı. pazar sabah 5 kere üst üste kaka yapınca çocuğu aldım acile gittim. hastaneye gelince kimliği almayı unuttuğumu fark etim allahtan sorun çıkarmadılar. enterit dedi dr. eğer kusma olur ağızdan beslenemezse al getir serum takalım dedi. iyi dedim. uykusuzum nasıl.
eşimi aradım ben annenlere geçiyorum sizden hazırlanın gelin. büyükte yeni uyanmış. markete girdim muz filan aldım. çocuğun seveceği şeyleri aldımki yesin eksiklik oluşmasın diye. kayınvaldemlere götürmeyede bişeyler aldım elim boş gitmeyim diye. neyse ben oraya gittim küçükte uykusuzluktan ölüyor ama pişikten ve ishalden uyuyamıyor.
pazar günü bide 5te5 yapacaktım diyorum aklımdan :)
kayınvaldem patates kızartması ve sucuk pişirmişti. midemden dolayı sucuk yiyemedim 3-4 tane patates yedim. çocuk biraz rahatlayınca gittim yattım. 3 gibi kalktım baktım patatesli mantı yapmışlar. midem çok kötüydü yemedim. 1 bütün muz yeim 5 gibi. akşamda küçük görümcem bize geldi. çerez filan koydum onlardan aldım 1-2 lokma. öyle geçti günüm anlıyacağınız.
Kızlar sinirlerim çok bozuk oturdum saçlarımı kestim sinirimden ilk defa böylebir şey yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?