Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın hatunlar hiç özlememişiniz beni sankim. dün çok fenalardaydım bi geçmiş yapıyım geliyorum.

Sanada günaydın canım
Aaaa aşk olsun olurmu hiç öyle şey yazmasakta hep aklımız burada
Dünden beri nasıl oldun iyisin dimi

hımm nasıl bişimiş o bahset bakayım
ay ben pek bi merak ettim bunu yaa. 4 kilo güzelmiş. detoks amaçlı bile yapılabilir.
maşallah canım sen çok güzel gidiyorsun. bu hafta 1. geliceksin gibi.
En hoşuma giden taraf sıvının sınırsız olması ama benim meyve sıkacağım yok
şimdi alamam maddi durum yok nnasıl yapabilirim acaba yoksarendwlesem olmaz sevdim diyeti 1 hafta yapabilirim
haftaya bende deneyebilirim. özünü öğreneyimde
çok güzel görünüyor
kızalr ben yukardaki tarifi meyve gününde çilek vişne ve şeftali ile denicem
benimde buzlukta vişnem var. deneyim bakayım
canım dikkat et.
hadi hadi o beyin açlığı takılma sen yaparsın.
ay ben bu hafta çok azmı gelmişim ne
afiyet olsun güzel görünüyor
oo maşallah banuş maşallah
Sanada günaydın canım
Aaaa aşk olsun olurmu hiç öyle şey yazmasakta hep aklımız burada
Dünden beri nasıl oldun iyisin dimi
iyiyim canım.

Neyse kızlar ben kaçtım şimdilik öğlene kadar şu sarmayı sarayım da sonra kızın okuluna gidip kaydının olduğunu teyit edeyim sonra bir iki birşey mutfak için alıp arkadaşla buluşup AVMye gidiceğim Akşam üzerede eşimin halasını yapı markete götüreceğime dair söz verdim Akşam yemeğinden sonrada kızkardeşime gidiceğiz malum doğum günü faslı
Artık gece fırsatım olur inşallah damlarım
Bugün yine çok yoğun bir gün olacak benim için ama yarın evdeyim ve sizlerle bol bol vakit geçireceğim
Kocaman öpüyorum sizi
Sakın ben yokken kaçamak yapmayın ve suyunuzu ihmal etmeyin

ay dün girip yazamadım yaa :)
pazar günü küçük ishal oldu o da pişiğe çevirdi. sabaha kadar ağladı. pazar sabah 5 kere üst üste kaka yapınca çocuğu aldım acile gittim. hastaneye gelince kimliği almayı unuttuğumu fark etim allahtan sorun çıkarmadılar. enterit dedi dr. eğer kusma olur ağızdan beslenemezse al getir serum takalım dedi. iyi dedim. uykusuzum nasıl.
eşimi aradım ben annenlere geçiyorum sizden hazırlanın gelin. büyükte yeni uyanmış. markete girdim muz filan aldım. çocuğun seveceği şeyleri aldımki yesin eksiklik oluşmasın diye. kayınvaldemlere götürmeyede bişeyler aldım elim boş gitmeyim diye. neyse ben oraya gittim küçükte uykusuzluktan ölüyor ama pişikten ve ishalden uyuyamıyor.
pazar günü bide 5te5 yapacaktım diyorum aklımdan :)
kayınvaldem patates kızartması ve sucuk pişirmişti. midemden dolayı sucuk yiyemedim 3-4 tane patates yedim. çocuk biraz rahatlayınca gittim yattım. 3 gibi kalktım baktım patatesli mantı yapmışlar. midem çok kötüydü yemedim. 1 bütün muz yeim 5 gibi. akşamda küçük görümcem bize geldi. çerez filan koydum onlardan aldım 1-2 lokma. öyle geçti günüm anlıyacağınız.

günaydın bayanlarrr her zamanki gibi anca uyandım :) yeni diyetime öğlen menüsüyle devam etmeyi düşünüyorum birde bugün dayanamayıp tartıya çıktım çok iyi şeyler gördüm moralim düzeldi sporada başlıcam evde yavaş yavaş bakalımmmm öptüm hepiniziiii

Çok geçmiş olsun canım demek benim yakışıklım hasta mı olmuş Allah acil şifalar versin şimdi nasıl oldu düzelme oldu mu biraz

Kızlar Günaydın yeni uyandım sayılır koca bir tepsiye patlıcan domates biber koyup fırına attım buraya damladım hemen malesef patates gününde 400 gitmiş sabah rakamı görünce motivem bozuldu ama şunu düşündüm hergün 400 gitse 5 günde 2 kilo eder ben zaten 2 ayı geçkin gram veremedim onun için çok iyi bir rakam inşallah düşündüğüm gibi olur sizler naptınız bakim

canım şu sıvı diyetine baktım bende. bayanın biri senin gibi takılmış kalmış. detoks amaçlı yapmış bu sıvı diyetini. 2 günde 2 kilo gitmiş. bünyesini aktif etmek için kullanmış. hemen aklıma sen geldin benimde

Ayy çok teşekkürler canım e et o sıvı diyetine başlıcam bende cuma 5 lik bitiyor pazartesi başlarız dedik Gülşah la ama haftaya cumartesi düğün var burada cumartesi bile başlayabilirim hem 1 hafta yaparım belki 3 gider valla düşüncesi bile güzel sen yapmayı düşünüyor musun

Çok gećmiş olsun canım.

Canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versin kuzuya

Merhabalar canlarım
ya dün patates gününde bir sürü aksilik çıktı.doģru düzgün yapamadım.
uzunca bir müddet serbest takılıncada yeniden adapte olmak zor geloyo doğrusu.
Neyseki bugün toparladım ćok şükür.sabah z9.30da kalktm.hemen patlıcan biber domates soğan sarımsak bol baharat ve çok azcık yağla harmanlayıp fırınladım.harika oldu.yanındafa salatalık yedim.çok mutlu ve huzurluyum
Akşamda ufaktan spora başlıyım artık diyorum.akşama pedal ćevirym biraz .akşam yazarım tekrar.

çok şükür iyi şimdi pişik sorunumuz var sadece. inşallah en kısa süre de geçerde rahat eder yavrum.
Canim gecmis olsun ..türkiyede müller varmi bilmiyorum ama orda bi krem var cabucak düzeliyo cilteki pisik ve tahris ilk sürüldügünde bile cok faydasi oluyo bebek rahatliyo...adi zinksalbe dentinox..türkcesi cinkokremi olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…