- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
afiyet olsun canımmmcanım
Yok canım patlıcan biber közlemesi
Maşallah canım.süper bi rakam.takımımız uğurludur.ben buraya gelmeden önce yerimde sayıyordum ve ümitsizdim.takım arkadaşlarım olmasa asla başaramazdım inan.kızlar iyiki varsınız tam 3 haftada sayenizde 4 kilo verdim cuma gününe kadar 2 kilo daha verebilirsem müthiş olacak
sizi seviyorum...
Kendi adıma süper gidiyo canım.çok hafifim.yarınıda iple ćekmiyo değilim hani.senin nasıl gidiyo g7lşahcım.Canlarım sebze günü nasıl gidiyor
İyi gidiyo tatlım benim de etle aram yok ya yarın nasıl geçicek diye düşünüyorumKendi adıma süper gidiyo canım.çok hafifim.yarınıda iple ćekmiyo değilim hani.senin nasıl gidiyo g7lşahcım.
canım bizim grup iyi gidiyor bi ben yapamadım sağlık sorunumdan dolayı maşallah bizim kızlaraaa5te5 çiler durumlar nasıl.... bizimkilerin çoğu kaytardı :)))
canım bizim grup iyi gidiyor bi ben yapamadım sağlık sorunumdan dolayı maşallah bizim kızlaraaa
Kiz daha yeni denedim bunusende de çok farklı şeyler var yahu :) detoks uzmanı olmuşsun...
Canlarım sebze günü nasıl gidiyor
Evet canım şu hurma diyetini bitiriyimAyy çok teşekkürler canım e et o sıvı diyetine başlıcam bende cuma 5 lik bitiyor pazartesi başlarız dedik Gülşah la ama haftaya cumartesi düğün var burada cumartesi bile başlayabilirim hem 1 hafta yaparım belki 3 gider valla düşüncesi bile güzel sen yapmayı düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?