hosgeldin tekrar aramiza canim..Canımm benim hoşbuldum özlemişim sizi :) ben de kara kara taşınmayı düşünüyorum halledicez bi şekilde sonra bomba gibi dönüş yapıp hedef kiloma ulaşıp mezun olcam inşallah :) numaramı da gönderiyorum canım
Canım nasılsın bizde seni çok özledik kendine çok iyi bak inşallah hemen aramıza dönersin canım arkadaşımMerhaba kızlar özledim sizi yazamasam da sürekli takip ediyorum inşallah eylül sonuna kadar taşınma işini halledip tekrar dönücem aranıza yeni arkadaşlar gelmiş canlanmış burası :) hepiniz hoşgeldiniz kesinlikle hedefinize ulaşacaksınız takım arkadaşlarımız süper ben de 63 le başladım 3 ay gibi sürede 55 e düştüm ismim elif ankarada yaşıyorum 29 yaşındayım 22 aylık bi oğluşum var :)
Uzun zaman sonra bende yazayim menümü
Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi ile yogurt.
1 havuc
cocuklugum aklima geldi yogurt ve ekmek cok nefis oluyo..hem ekmegi özlemisim 2 hafta oluyo sanirim ekmek yemeyeli...
öylen
5 kasik bulgur pilav
1 kapri kirmizi biber
Bi parca beyaz peynir
ara..1 elma ..4 kasik yogurt.(.2 kasik makarna)makarna olmamaliydi
Aksam
2 kepce ezo gelin corbasi..
1 saat spor
30 dakika stepper
10 dakika laura london abs göbek egsersizi
10 dakikalik bak fat workout. ( .simitler icin egsersiz)
50 sqat
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii
Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldilereşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye
Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran
Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az tabi bende
Tamamdır canım gelmiş mesajın ve anında senide ekledim
Canım çok çok geçmiş olsunRAbbim sağlıklı ömürler nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım
Tamamdır canım ekledim bile
Eminim o ekmeğide kessen çok çok çabuk gidecek kilolarekmek yerine biraz kuruyemiş denesen karataydaki gibi hem sabahları zevkli geliyor kuruyemiş ( gerçi bende bayadır yemiyorum ama bir ara alırım yine gece yiyemiyorum bari sabah yiyeyim ha birede yemek derdindeyim )
Canım menüleriniz gayet güzeleminim haftayada çok çok güzel bildirimlerle taçlandıracaksınız bu menülerinizide
Ben sabah neyle başlıyorsam öyle devam ediyordum hepama kızların dediği gibi değiştirdikleri halde gidiyor kilolar
bünyeye göre tabi değişiklik gösterebiliryine sen bilirsin ( he ben tansiyonum düşmesin diye çok çok az tuz kullanıyordum birde sebze gününde salata yediğimde hakiki zeytinyağ çok az ama hep verdim yinede )
Hmmm baktım üstün körü aslında yapılmayacak birşey değil sonuçta sağlıklı beslenmeye sadece sıvı desteği ( kilo yakmaya yardımcı ) bunu her diyetle birleştirebiliriz aslında
Hoşgeldin canımmmmm
Elifim Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor işİnşallah çabucak yerleşir tekrar daha düzenli aramıza dönersin
Bu arada sende numaranı atarsan whatsapp grubuna eklerim seni hem arada da olsa iyi olduğunu öğreniriz
DURMAK Dsi34 .!.:Ayy o zaman kesin herkesin kilo vermesi gerek huuu kızlar
DUYURU
HERKES BUGÜN HAFTA VERMEK İSTEDİĞİ HEDEF KİLOSUNU YAZSIN
HEDEFİNİ TUTTURAMAYAN BEN DENİZ ÇAKMA KAPTAN YARDIMCISI TARAFINDAN CEZAYA ÇARPTIRILACAK
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
Hedef kilom 1 kilo verip 60.2 ye inmek
sizde yazın hadi not alıcam
[QUOTEMAKARNA dıluntite Princesse, post: 42366464, member: 698804"]Sivi diyeti yapiyorsun demi
Uzun zaman sonra bende yazayim menümü
Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi ile yogurt.
1 havuc
cocuklugum aklima geldi yogurt ve ekmek cok nefis oluyo..hem ekmegi özlemisim 2 hafta oluyo sanirim ekmek yemeyeli...
öylen
5 kasik bulgur pilav
1 kapri kirmizi biber
Bi parca beyaz peynir
ara..1 elma ..4 kasik yogurt.(.2 kasik makarna)makarna olmamaliydi
Aksam
2 kepce ezo gelin corbasi..
1 saat spor
30 dakika stepper
10 dakika laura london abs göbek egsersizi
10 dakikalik bak fat workout. ( .simitler icin egsersiz)
50 sqat
Menü az ve güzelcanım tam bBanu menüsü ha ben yesem aç kalırım ama senin bünyen alışkın şuna var canım sık sık az az mı yesin acaba teknik değiştirip çünkü genelde 2 öğün yiyorum ve gerçekten çok az yediklerin çünkü vücudun buna da alışıp tepki vermiyor olabilir
Sagol canim arkadasim. ..sizde baslarsiniz biraz kilolar gittikten sonra....bende bu sporu 70 li kilolarda asla yapamazdim..lesliyi zor yapiyordum..Müthiş bir menü bence canımsporu görüncede böyle oldum resmen
Valla süpersin darısı bizlerinde başına ( hedeflerimize ulaşıp sadece sıkılaşma derdimiz kalsın)
Hersey güzel canim..cekirdek bir cay bardagini gecmez ve tuzsuz ise sorun deyil...Ben dünün ve bugünün menusunu yazayım unutmadan
Dun
Sabah:bir bardak sütlü tarcinli kahve bir elma
Öğlen:salata ,1kucuk biber dolması,3yk yoğurt
Aksam biraz üzüm yarım şeftali biraz da patlamış mısır
Bugün
Sabh
1 tatlı kaşığı acı biber salçası(anneannem taze yapıp getirdi antepten hemen test ettim)
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara
2 küçük incir
Öğlen
2 yk lor peynir ile salata
1 dilim ekmek
Aksama kadar da 1 şeftali biraz üzüm iki avuç çekirdek
Banum ben anlamadım neymiş yeni kural tatlımHersey güzel canim..cekirdek bir cay bardagini gecmez ve tuzsuz ise sorun deyil...
Banum ben anlamadım neymiş yeni kural tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?