Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Uzun zaman sonra bende yazayim menümü

Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi ile yogurt.
1 havuc
cocuklugum aklima geldi yogurt ve ekmek cok nefis oluyo..hem ekmegi özlemisim 2 hafta oluyo sanirim ekmek yemeyeli...

öylen
5 kasik bulgur pilav
1 kapri kirmizi biber
Bi parca beyaz peynir

ara..1 elma ..4 kasik yogurt.(.2 kasik makarna)makarna olmamaliydi

Aksam
2 kepce ezo gelin corbasi..

1 saat spor
30 dakika stepper
10 dakika laura london abs göbek egsersizi
10 dakikalik bak fat workout. ( .simitler icin egsersiz)
50 sqat

hosgeldin tekrar aramiza canim..

Canım nasılsın bizde seni çok özledik kendine çok iyi bak inşallah hemen aramıza dönersin canım arkadaşım

[QUOTEMAKARNA dıluntite Princesse, post: 42366464, member: 698804"]Sivi diyeti yapiyorsun demi[/QUOTE]

Evet canım dün başladım

Makarna dışunda süpeer menü canı ayrıca sporun 10 numara valla çok iyi gidiyırsun canım maşallah

Menü az ve güzelcanım tam bBanu menüsü ha ben yesem aç kalırım ama senin bünyen alışkın şuna var canım sık sık az az mı yesin acaba teknik değiştirip çünkü genelde 2 öğün yiyorum ve gerçekten çok az yediklerin çünkü vücudun buna da alışıp tepki vermiyor olabilir

Kızlar ben bugün saçmaladım yemek konusunda
Sabah
Domates çorbası
Öğlen
2 dilim kek
Aksam
Lorlu kırmızı biber yemeği
Domates çorbası
Bide bu aksam 12 de eşimin doğum gününü kutlucam pasta aldım ama çok küçük dilim yerim beni bugünlük affedin canlarım

[QUOTEMAKARNA dıluntite Princesse, post: 42366464, member: 698804"]Sivi diyeti yapiyorsun demi

Evet canım dün başladım

Makarna dışunda süpeer menü canı ayrıca sporun 10 numara valla çok iyi gidiyırsun canım maşallah[/QUOTE]s sagol canim...insallah sizde baslarsiniz yakinda spora

Müthiş bir menü bence canım sporu görüncede böyle oldum resmen
Valla süpersin darısı bizlerinde başına ( hedeflerimize ulaşıp sadece sıkılaşma derdimiz kalsın )

Canım daha evvel diyetisyenin tavsiyesi üzerine 3 ana 3 ara öğün yapmıştım ve 3 kg almıştım
Benim bünye cins canım aç kalmadan vermiyor

Duyuruyu bende alıntılıyamadım ama kesinlikle menüleri eksik bildirince ortak bir ceza düşünelim en azından belki daha dikkatli oluruz o sayede

Müthiş bir menü bence canım sporu görüncede böyle oldum resmen
Valla süpersin darısı bizlerinde başına ( hedeflerimize ulaşıp sadece sıkılaşma derdimiz kalsın )
Sagol canim arkadasim. ..sizde baslarsiniz biraz kilolar gittikten sonra....bende bu sporu 70 li kilolarda asla yapamazdim..lesliyi zor yapiyordum..

Ben dünün ve bugünün menusunu yazayım unutmadan
Dun
Sabah:bir bardak sütlü tarcinli kahve bir elma
Öğlen:salata ,1kucuk biber dolması,3yk yoğurt
Aksam biraz üzüm yarım şeftali biraz da patlamış mısır
Bugün
Sabh
1 tatlı kaşığı acı biber salçası(anneannem taze yapıp getirdi antepten hemen test ettim )
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara
2 küçük incir
Öğlen
2 yk lor peynir ile salata
1 dilim ekmek
Aksama kadar da 1 şeftali biraz üzüm iki avuç çekirdek

Bende hedefimi yazayım

Bu hafta hedefim 103.7den 102.5e inmek olsun o zaman

Hersey güzel canim..cekirdek bir cay bardagini gecmez ve tuzsuz ise sorun deyil...

Banum ben anlamadım neymiş yeni kural tatlım

Canım yeni kural herkes her hafta kendine hedef belirtip tututurmaya çalışacak tutturamayan ceza alacak
Aynı şey menüler içinde geçerli 7 günün 3 günü bildirim yapmayana ceza var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…