Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Fena mı kız kafa dinle azıcık valla benim şöyle 1 gece falan tek başıma düşünüp kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki
Mesajlaşın sizde valla çok romantik insan kelimelere dökemediğini mesajda yazabiliyo

Valla banum işin zor bende ara sıra dalga geçiyorum eşimle Geliboluya gönder beni kafamı dinliyim sen yokken diyorum gittiğim gün özlüyorum aramaya başlıyorum

Ay bende az önce aynı şeyi düşündüm eskiden ne romantikmisiz eşimle sevgiliyken evlilik değişik bı şey ve cok zor sanırım

Valla bende hep öyle diyordum hatta bazen çok daralınca şöyle tek başıma dağ başındada olsa kalıp kafa dinlemek istiyorum diyip duruyordum ama işte nasıl bir cinssem ne bir arada nede ayrı moduna giriyorum
Eşim çıkarken çok mesajlaşırdı benle ama şimdi üşenir kesin
Demin adama özledim diye mesaj attım whatsappdan bana sesli mesaj atmış hayatım bizim bir yarım saatlik yolumuz kaldı haberin olsun diye öküz madem cevap verme sonra bende seni de en azından

Valla banum işin zor bende ara sıra dalga geçiyorum eşimle Geliboluya gönder beni kafamı dinliyim sen yokken diyorum gittiğim gün özlüyorum aramaya başlıyorum

Yok kız bazen kızıyorum ama cidden ikimizde birbirimize çok düşkünüz nasıl alışmışsam artık kaç senedir adama bazen milleti bekar görünce rahat rahat anammmm çok vardı evlendim şimdi ne güzel free takılmak vardı acaba dullama mı olsam ben diye dalga geçiyorum ama yok anam ben bu herif olmadan yapamam odun modun seviyorum

Ay bende az önce aynı şeyi düşündüm eskiden ne romantikmisiz eşimle sevgiliyken evlilik değişik bı şey ve cok zor sanırım

Kız benimki yazmayı sevmez kandillerde Bayramlarda bile telefonu bana verir aşkım sana zahmet der bende toplu mesaj olayını pek sevmediğimden hiç üşenmeden herkese tek tek mesaj atarım
Bakalım bu gece yine şansımı denerim Bekarken hiç üşenmeden yazardı hatta eminim kendi yazdığına çünkü bazen hemen muhabbetti aşkım evleniceğiz ya biz diye başka yerlere çekmeye çalışırdı
Bende telefon sapıkları gibi üzerinde ne var muhabbetimi yapsam adama nedir tübe tübe

Kızlar daha önce de söylemiştim 1 saat Öpüşmek 500 kalori yaktırıyo günde 10 dk öpüşün eşinizle 100 kalori cepte hem aşk tazeleyin :)

Anammmm bayada kalori yaktırıyormuş olan var olmayan var neyse ben kuzu kuzu oturayım siz kalori yakın

Valla banum koptum burda eşimde korktu durup dururken kahkahayi patlatınca merak etme kalori harcamak yok yakın olaydık pijama partisi yapardık fal bakisirdik çekirdek citlerdik

Ay Banum Allah kavustursunda kac gunluk bu ayrilik

Alt tarafı 1 gece ama adamı sanki Amerikaya yollamış gibi bir psikolojiye girdim

Valla banum koptum burda eşimde korktu durup dururken kahkahayi patlatınca merak etme kalori harcamak yok yakın olaydık pijama partisi yapardık fal bakisirdik çekirdek citlerdik

Ay ne güzel olurdu valla bol kahkahalı
Kız demin eşim vardım diye aradı ne yapıyorsunuz diye sordu dedim sorma şerefsiz evlatlar normalde yatın desek yatmazlar bu gece ikiside erkenden uyudu diye nasıl gülüyor kıllığına yapıyorlar diye
Bak yarın gece kesin yine 12yi geçirirler

Kalori harçamak iyidir boşver bak herşey cuma günü birinci olmak için öyle düşün

Hayirli sabahlar kizlar..
bu kadar guzel mesajlarinizin altina boyle bir mesaj yazmak istemezdim..Allah her birinizin mutlulugunu arttirsin, evlerinizden huzurunuz alinmasin hic.bende durumlar tam tersi ne yazik ki.bekarken hayattaa tek istedigim sey beni cok seven bir esimin olmasiydi.oyle de oldugunu saniyordum lakin yanilmisim.cok buyuk sorunlar yasiyorum.benim icin olen adam gitti bambaska biri geldi.hasta ruhlu, problemli, mantiksiz ve en kotusu de psikopat... ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim dunyam basima yikildi sanki artik.neyse kafanizi sisirmek istemem.buraya bir daha giremeyecegimi soylemek istedigim icin geldim.hepinizden ozur dilerim.ama sanirim zayiflamak icin diyete gereksinimim kalmadi artik.dunden beri tek lokma yiyemedim.neyse hakkinizi helal edin arkadaslar, kisa da olsa boyle bir ortamda olmak guzeldi.sizden tek ricam benim icin dua etmeniz...hoscakalin

Gunaydin Allah yardimciniz olsun. Ins gecici bir donemdir b
Ve bir an evvel atlatirsiniz.

Gunaydin kizlar ehliyet sinavina gircem. Sinva girecegim yeri bilmiyordum erken ciktim evden meger pek yakinmis sinava 1.5 saat varken geldim okula. Sikila sikila beklicez yapcak bisey yok.
Bugun giremem belki aksama kadar bi daha.
Sinavdan sonra arkadasimin bebeginin sunnet mevludune giderim. Orda cok durmam. Mevlut oncesi yardimci olup ordan bavuza gecerim. Aksama pert olmus olurum. Yine benim ayran asi detoksu yalan olmus olcak ama elimden geldigince dikkat edecegim.
Kalorisiz bol sporlu gunler dilerim 8. Takimin citirlarina.

Ayy canım çok üzüldüm birlikte danışman desteği falan alsanız belli severek evlenmişsiniz bence hemen ümidi kesme oturun güzel güzel sorunları konuşun Allah yardımcı olsun dualarımuz seninle

Başarılar canım sınavda mevlütte de güzel şeyler yapulmıştur aman kaçırıyım deme

Insallah atllatirsin sorunlarinj Allah yardimci olsun bir hakkimiz varsada benden yana helal olsun ...aslinda paylassaydin belki birlide asardik yada Gülşen inde dedigi gibi aile danismanina gisebilirsiniz...

canım çok üzüldüm inş herşey yoluna girer

canım çok üzüldüm ya birden böyle olunca inşallah herşey düzelir bir an önce

Kızlar size bir önerim var hergün tartıya çıkmayın malesef ben yapıyordum herkes hedef koydu zaten tartı öncesi yada cuma tartılalım sürpriz olsun umarım kötü bir sürpriz olmaz :)
katılıyorum sana çok bende deli gibi hergün tartılıyorum bugün bi baktım değişme yok sinir oldum bidaha da bakmıcam

kızlar bugün misafirliğie gidiyrouz kızımla
salata çeşidi yap dedim onlardan yiyeceğim
öğlen yemeği bile yemeden gideceğim ki orada atıştırıp akşam yemeği yemeden günü kapatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…