- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Ay kızlar yaw ben uzun zaman aradan sonra ilk kez eşimden ayrı kalıyorum bir geceliğinede olsaşimdiden herifi özledim kuzularda yat desek yatmazlar ufaklık 10a geliyordu uyudu şimdide büyük ben yatıyorum dedi kaldım tek başına
Valla banum işin zor bende ara sıra dalga geçiyorum eşimle Geliboluya gönder beni kafamı dinliyim sen yokken diyorum gittiğim gün özlüyorum aramaya başlıyorumAy kızlar yaw ben uzun zaman aradan sonra ilk kez eşimden ayrı kalıyorum bir geceliğinede olsaşimdiden herifi özledim kuzularda yat desek yatmazlar ufaklık 10a geliyordu uyudu şimdide büyük ben yatıyorum dedi kaldım tek başına
Ay bende az önce aynı şeyi düşündüm eskiden ne romantikmisiz eşimle sevgiliyken evlilik değişik bı şey ve cok zor sanırımFena mı kız kafa dinle azıcık valla benim şöyle 1 gece falan tek başıma düşünüp kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki
Mesajlaşın sizde valla çok romantik insan kelimelere dökemediğini mesajda yazabiliyo
Hahahah hem ziyaret hem ticaret güzelmiş vallaKızlar daha önce de söylemiştim 1 saat Öpüşmek 500 kalori yaktırıyo günde 10 dk öpüşün eşinizle 100 kalori cepte hem aşk tazeleyin :)
Fena mı kız kafa dinle azıcık valla benim şöyle 1 gece falan tek başıma düşünüp kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki
Mesajlaşın sizde valla çok romantik insan kelimelere dökemediğini mesajda yazabiliyo
Valla banum işin zor bende ara sıra dalga geçiyorum eşimle Geliboluya gönder beni kafamı dinliyim sen yokken diyorum gittiğim gün özlüyorum aramaya başlıyorum
Ay bende az önce aynı şeyi düşündüm eskiden ne romantikmisiz eşimle sevgiliyken evlilik değişik bı şey ve cok zor sanırım
Kızlar daha önce de söylemiştim 1 saat Öpüşmek 500 kalori yaktırıyo günde 10 dk öpüşün eşinizle 100 kalori cepte hem aşk tazeleyin :)
Valla banum koptum burda eşimde korktu durup dururken kahkahayi patlatınca merak etme kalori harcamak yok yakın olaydık pijama partisi yapardık fal bakisirdik çekirdek citlerdikValla bende hep öyle diyordum hatta bazen çok daralınca şöyle tek başıma dağ başındada olsa kalıp kafa dinlemek istiyorum diyip duruyordum ama işte nasıl bir cinssem ne bir arada nede ayrı moduna giriyorum
Eşim çıkarken çok mesajlaşırdı benle ama şimdi üşenir kesin
Demin adama özledim diye mesaj attım whatsappdan bana sesli mesaj atmış hayatım bizim bir yarım saatlik yolumuz kaldı haberin olsun diyeöküz madem cevap verme sonra bende seni de en azından
Yok kız bazen kızıyorum ama cidden ikimizde birbirimize çok düşkünüznasıl alışmışsam artık kaç senedir adama bazen milleti bekar görünce rahat rahat anammmm çok vardı evlendim şimdi ne güzel free takılmak vardı acaba dullama mı olsam ben diye dalga geçiyorum ama yok anam ben bu herif olmadan yapamam odun modun seviyorum
Kız benimki yazmayı sevmez kandillerde Bayramlarda bile telefonu bana verir aşkım sana zahmet der bende toplu mesaj olayını pek sevmediğimden hiç üşenmeden herkese tek tek mesaj atarım
Bakalım bu gece yine şansımı denerimBekarken hiç üşenmeden yazardı hatta eminim kendi yazdığına çünkü bazen hemen muhabbetti aşkım evleniceğiz ya biz diye başka yerlere çekmeye çalışırdı
Bende telefon sapıkları gibi üzerinde ne var muhabbetimi yapsam adama nedirtübe tübe
Anammmm bayada kalori yaktırıyormuşolan var olmayan var neyse ben kuzu kuzu oturayım siz kalori yakın
Ay Banum Allah kavustursunda kac gunluk bu ayrilik
Valla banum koptum burda eşimde korktu durup dururken kahkahayi patlatınca merak etme kalori harcamak yok yakın olaydık pijama partisi yapardık fal bakisirdik çekirdek citlerdik
Gunaydin Allah yardimciniz olsun. Ins gecici bir donemdir bHayirli sabahlar kizlar..
bu kadar guzel mesajlarinizin altina boyle bir mesaj yazmak istemezdim..Allah her birinizin mutlulugunu arttirsin, evlerinizden huzurunuz alinmasin hic.bende durumlar tam tersi ne yazik ki.bekarken hayattaa tek istedigim sey beni cok seven bir esimin olmasiydi.oyle de oldugunu saniyordum lakin yanilmisim.cok buyuk sorunlar yasiyorum.benim icin olen adam gitti bambaska biri geldi.hasta ruhlu, problemli, mantiksiz ve en kotusu de psikopat... ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim dunyam basima yikildi sanki artik.neyse kafanizi sisirmek istemem.buraya bir daha giremeyecegimi soylemek istedigim icin geldim.hepinizden ozur dilerim.ama sanirim zayiflamak icin diyete gereksinimim kalmadi artik.dunden beri tek lokma yiyemedim.neyse hakkinizi helal edin arkadaslar, kisa da olsa boyle bir ortamda olmak guzeldi.sizden tek ricam benim icin dua etmeniz...hoscakalin
Hayirli sabahlar kizlar..
bu kadar guzel mesajlarinizin altina boyle bir mesaj yazmak istemezdim..Allah her birinizin mutlulugunu arttirsin, evlerinizden huzurunuz alinmasin hic.bende durumlar tam tersi ne yazik ki.bekarken hayattaa tek istedigim sey beni cok seven bir esimin olmasiydi.oyle de oldugunu saniyordum lakin yanilmisim.cok buyuk sorunlar yasiyorum.benim icin olen adam gitti bambaska biri geldi.hasta ruhlu, problemli, mantiksiz ve en kotusu de psikopat... ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim dunyam basima yikildi sanki artik.neyse kafanizi sisirmek istemem.buraya bir daha giremeyecegimi soylemek istedigim icin geldim.hepinizden ozur dilerim.ama sanirim zayiflamak icin diyete gereksinimim kalmadi artik.dunden beri tek lokma yiyemedim.neyse hakkinizi helal edin arkadaslar, kisa da olsa boyle bir ortamda olmak guzeldi.sizden tek ricam benim icin dua etmeniz...hoscakalin
Gunaydin kizlar ehliyet sinavina gircem. Sinva girecegim yeri bilmiyordum erken ciktim evden meger pek yakinmissinava 1.5 saat varken geldim okula. Sikila sikila beklicez yapcak bisey yok.
Bugun giremem belki aksama kadar bi daha.
Sinavdan sonra arkadasimin bebeginin sunnet mevludune giderim. Orda cok durmam. Mevlut oncesi yardimci olup ordan bavuza gecerim. Aksama pert olmus olurum. Yine benim ayran asi detoksu yalan olmus olcak ama elimden geldigince dikkat edecegim.
Kalorisiz bol sporlu gunler dilerim 8. Takimin citirlarina.
Insallah atllatirsin sorunlarinj Allah yardimci olsun bir hakkimiz varsada benden yana helal olsun ...aslinda paylassaydin belki birlide asardik yada Gülşen inde dedigi gibi aile danismanina gisebilirsiniz...Hayirli sabahlar kizlar..
Hayirli sabahlar kizlar..
canım çok üzüldüm ya birden böyle olunca inşallah herşey düzelir bir an önceHayirli sabahlar kizlar..
katılıyorum sana çok bende deli gibi hergün tartılıyorum bugün bi baktım değişme yok sinir oldum bidaha da bakmıcamKızlar size bir önerim var hergün tartıya çıkmayın malesef ben yapıyordum herkes hedef koydu zaten tartı öncesi yada cuma tartılalım sürpriz olsun umarım kötü bir sürpriz olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?