Ohh şahane olmuş vallaCanım yeni kural herkes her hafta kendine hedef belirtip tututurmaya çalışacaktutturamayan ceza alacak
Aynı şey menüler içinde geçerli7 günün 3 günü bildirim yapmayana ceza var
Çekirdekte yağ oranı fazla olunca yemeye korkuyordum iyi oldu bunu öğrendiğim içim rahatladıHersey güzel canim..cekirdek bir cay bardagini gecmez ve tuzsuz ise sorun deyil...
ay sonunda ankarada yaşayan arkadaş varmış hoşgeldin sefa geldin
benimde dizimde menüsküs zedelenmesi var o yüzden çok fazla spor yapamıyorum
sen nasıl 55 e düştün neler yaptın
hosgeldin tekrar aramiza canim..
Teşekkür ederim canlarım en kısa sürede aranızdayım tatil taşınma süreci derken boşladım burayı en kısa sürede aranızdayımCanım nasılsın bizde seni çok özledik kendine çok iyi bak inşallah hemen aramıza dönersin canım arkadaşım
Bende malesef yanlis hateket yüzünden dizlerimi incilttim cok agriyorlardi o yüzden jilian programini yarim biraktim..ama stepperde sorun yasamiyorum..sol dizim tamamen düzeldi sag dizimde azaldi agrim..bende de var o zedelenme benim spor salonunda yalnış spor yapmaktan oldu...ama mekik gibi bazı hareketleri yapabiliriz.
menün güzel canim ekmegide azaltmisin..menü paylaşımı
sabah:1 salkım üzüm
öğle : az yağda biber ve patates karışımı kızartma
akşam : az sezar salata
1 porsiyon meyve
1 salatalık
ve ekmek...yedim
Sevgili öğretmenim el yazınız ne kadarda güzelBu haftaki hedef kilosunu ve sonucunda olacağı kiloyu yazmaya kalmasın lütfennn
Sağol canım çok da ii değil ama teşekkürlerglsbçok post:değil 2815 .!.:Sevgili öğretmenim el yazınız ne kadarda güzelvalla bayıldım Gülşenim el yazina
Menü
Sabah 5 hurma
Öğlen çiğ köfte dürüm
Akşam 1 kase çorba
1 kakaolu süt
1 saat bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?