Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar menümü yazmasam olurmu cok karmakarisik beslendim bugün..hatta biraz kacamak bile yaptim..cok uzun zaman un helvasi yemiyordum..2-3 yemek kasigi kadar yedim ...bu kacamak bana artik bikac ay yeter...cocuklarin cani cekmis yaptim mecbur.......un beyaz un deyildi ama yinede olmamali saglikli beslenmede

kızlar yarın anneme gidiyorum bu yüzden çok yazamıcam internet paketim çok az sadece menü paylaşırım artık kusura bakmayın bir değişiklik olmazsa cuma döneceğim inşallah. kendinize çok iyi bakın herkes sağlıklı bir şekilde kilo verir umarım. Öpüldünüüüüüüz

Çok yorucu bir gündü. Pek moralim de yok. Üstüne bide regl olcam sanki tatlı aşeriyorum resmen.
Menü bugün yazmıyorum karman çorman beslendim. Kalorili besin tüketmedim ama çok karışıktım.
Spor olarakta 1 saat yürüyüş ve 2 saat yüzme bu günün güzel kısmıydı.
Tatlı rüyalar yarın daha iyi bir gün olması dileğiyle.

Günaydin canlar...hepinize saglikli hafif mutlu bir gün diliyorum..bende simdi saglikli bi sekilde kahvaltimi yaptim ..1-2 saat sonrada sporumu yaparim bugün spor günüm...

glsbrs günaydııın, patatesleri fırınlasak ta oluyor mu acaba? :) biz bu haftada 5te5 yapalım dedik...
Canım olur tabi baharatla bide çok güzel oluyo bak sana bi tarif daha veriyim patatesleri tek tek folyo ile sar sonra fırının ızgarasına diz 200 derecede falan pişir arada bıçakla kontrol et pisip pismedigini kumpirlik patates gibi oluyo çok güzel tadi

onu da haftaya yaparız artık :) patatesleri kızartmalı soydum baharatladım birde sarımsak kattım güzel oldu :) ama diyeti bozduk bilmem :) tuz ve yağ koymadım gerçi...

Kızlar bugün tam bi Facia menüm
Sabah
3 hamur kızartmasi
Salça
Reçel
Aksam
2 dilim ekmek
Kızartma
4 sarma Zeytinyağlı

Çok kötü bir gündü sıvı diyeti hikaye oldu ama yarından itibaren harfien uyup yapacağım

sabah
Domates salatalık
2-3 çatal patatesli yumurta
1 patlıcan kozlemesi

ara
limonlu şu
1 bardak ayran

öğle
1/2 kase çorba
meyve suyu

ara
kızımın kalan kulahta dondurmasi

akşam
3-4 çatal et
bol çay
Bol su
2 bardak ayran

Canim bende ilk gün dışında adam gibi yapamadım yarın birlikte başlayalım hadi menu belirleyelim
Canım ben portakal sıktım bide 1 şeftali 1 dilim ananas 1 armut Yarım limon 5 6 tane üzüm sıktım sebze olarak salatalık havuç maydanoz limon sıkıp çorba olarak da tarhana yapıyım diyorum olur mu ki acaba
Gülşencim benim aklıma bi fikir geldi hani bebekleri ek gıdaya başlatırken bi şey kullanıyo anneler ondan alsana bu diyeti yapmak için dur foto bulup atıcam sana kesin biliyosundur sen

Eki Görüntüle 1619556
Bundan tatlım bak bide biz bu diyette şunu yapalım elmayı rendeleyip üzerine tarcin dokelim şekeri dengeliyor tatlı krizinin de önüne geciyomus

Supersin canım bundan bende olmaz olurmu ama hhiç aklıma gelmemişti valla çok sağol bende yarın için hatta 2 güntyeter bana 3 lt suya 2 şeftali 4 kayısı doğrayıp 10 dk kaynattim 2 tatlı kaşığı tatlandırıcı attım blender dan çektim çok güzel oldu valla bende de tarhana var öğlen onu yiyelim peki akşam ne olsun

valla elma rendering tarçın dökmek mükemmel fikir kız sen bi gidişle gurme olacaksın başımıza harika fikirler ve sağlıklı

şimdi akşam i dusunelim

Aksam ben bi kase tarhana çorbası bi de cacık yiyelim diyorum canım kız ben bu katı meyve sikacaginda uğraşmaktansa senin dediğin gibi kaynatıp blenderdan geçiriyım hem daha meyve kullanırım süpersin valla arkadaşım çok sağol biz kurban Bayramı'nda bomba gibi olucaz valla gulsenim

Merhabalar iyi akşamlar herkese
Dun menumu paylaşmayı unutmusum hemen paylaşayim onu
Sabah:2yk lor peynir,1 yumurta ve domates
Öğlen : Salata ,1 dilim peynir
Ara ev yapımı yağsız börek
Akşam:3 adet ızgara kanat
Aksama kadar da çıtır yufkalardan asirdim ne kadar yedim hiç bilmiyorum ama
Bugünün menusu
Sabah:2 yk lor peynir,1haslanmis yumurta közlenmiş biber
Ara:sütlü kahve yarım şeftali
Öğlen 3 Adet mercimekli köfte salata
Ara:yeşil çay
Akşam 3 adet küçük incir
Yarından itibaren her gün yürümeyi planliyorum en az yarım saat umarim aksatmam yoksa başka turlu gitmeyecek bu kilolar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun ) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken

Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda ) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettim evim şu an bile bal dök yala yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek

Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı )
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay

ara; 14:00
Şekersiz nescafe

Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık

gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pasta cidden herkesten daha inceydi benimkisi

Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm

Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…