Canım olur tabi baharatla bide çok güzel oluyo bak sana bi tarif daha veriyim patatesleri tek tek folyo ile sar sonra fırının ızgarasına diz 200 derecede falan pişir arada bıçakla kontrol et pisip pismedigini kumpirlik patates gibi oluyo çok güzel tadiglsbrs günaydııın, patatesleri fırınlasak ta oluyor mu acaba? :) biz bu haftada 5te5 yapalım dedik...
Canım olur tabi baharatla bide çok güzel oluyo bak sana bi tarif daha veriyim patatesleri tek tek folyo ile sar sonra fırının ızgarasına diz 200 derecede falan pişir arada bıçakla kontrol et pisip pismedigini kumpirlik patates gibi oluyo çok güzel tadi
Yarın sıvı diyetine baslicam bakalım nasıl olacak kizlar
Canım ben portakal sıktım bide 1 şeftali 1 dilim ananas 1 armut Yarım limon 5 6 tane üzüm sıktım sebze olarak salatalık havuç maydanoz limon sıkıp çorba olarak da tarhana yapıyım diyorum olur mu ki acabaCanim bende ilk gün dışında adam gibi yapamadım yarın birlikte başlayalım hadi menu belirleyelim
Eki Görüntüle 1619556
Bundan tatlım bak bide biz bu diyette şunu yapalım elmayı rendeleyip üzerine tarcin dokelim şekeri dengeliyor tatlı krizinin de önüne geciyomus
Aksam ben bi kase tarhana çorbası bi de cacık yiyelim diyorum canım kız ben bu katı meyve sikacaginda uğraşmaktansa senin dediğin gibi kaynatıp blenderdan geçiriyım hem daha meyve kullanırım süpersin valla arkadaşım çok sağol biz kurban Bayramı'nda bomba gibi olucaz valla gulsenimSupersin canım bundan bende olmaz olurmu ama hhiç aklıma gelmemişti valla çok sağol bende yarın için hatta 2 güntyeter bana 3 lt suya 2 şeftali 4 kayısı doğrayıp 10 dk kaynattim 2 tatlı kaşığı tatlandırıcı attım blender dan çektim çok güzel oldu valla bende de tarhana var öğlen onu yiyelim peki akşam ne olsun
valla elma rendering tarçın dökmek mükemmel fikir kız sen bi gidişle gurme olacaksın başımıza harika fikirler ve sağlıklı
şimdi akşam i dusunelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?