- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aksam ben bi kase tarhana çorbası bi de cacık yiyelim diyorum canım kız ben bu katı meyve sikacaginda uğraşmaktansa senin dediğin gibi kaynatıp blenderdan geçiriyım hem daha meyve kullanırım süpersin valla arkadaşım çok sağol biz kurban Bayramı'nda bomba gibi olucaz valla gulsenim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken
Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettimevim şu an bile bal dök yala yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek
Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı)
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay
ara; 14:00
Şekersiz nescafe
Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık
gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pastacidden herkesten daha inceydi benimkisi
Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm
Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır
Canım kuzunun yeni yaşı hayırlı olsun rabbim uzun ve hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah aminnnnnnnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı malum doğum günümüz vardı
Eşim dün gelirken domatesde getirmiş ( orada hem daha uygundu geçen sefer hemde cidden köylülerden direk alıyorsun) 10 kg kadar getirmiş kışlık hazırlıyayım diye ( daha evvel 16 kgdan yapmıştım ama ben yokken yada canları istediğinde hazırını kullanmak kolaylarına gelmiş tekrar yapacaklarına 5 kavanozu halletmişlerdi daha kış girmeden oda takviye olur diye kapmış gelmiş ) tabi yolda ısınmaya başlamış bende hemen sabah sabah hazır 07:00de uyanında onlara giriştim herkes uyurken
Kahvaltıdan sonrada temizliğe giriştik ve tabi hazır eşimide yakalamışken salonun tülünü ve camınıda aradan çıkardım ( tülü selvi boylu ben asamıyorumda) tam işler bitti duşumu alıp kuzuyu hazırladım, oturalı daha 10 dakika olmuştu eşim KVyle geldi üzerinede Annemle kızkardeşim ve eşimin halası
BOl sohbet ettik tabi çocuklarda fırsattan istifağde evi alt üst ettiler
Neyseki gitmeden kızkardeşim biraz yardımcı olduda kızın odasını toparladık iyice
Misafirlerim 23:00de gittiler hatta eşim en son Annesini de bırakana kadar bende bulaşık faslını hallettimevim şu an bile bal dök yala yarına bir tek 5 parça ütüm ve bir posta çamaşırım var halledilecek
Baya yoruldum, kızım pastasındanda yedim tabiki ama kesinlikle dengeledim o yüzden vicdanen rahatım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Sabah ( 10:00 gibi )
1 dilim sucuk ( göz hakkı)
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
domates, salatalık
2 fincan çay
ara; 14:00
Şekersiz nescafe
Akşam; 16:30 ( pasta yiyeceğimi göz önünde bulundurup hem az hemde erken yemek istedim )
2 yumurtalı omlet
1 tabak marul salatası
1 kase cacık
gece;
3 şekersiz çay
1 incecik dilim meyveli pastacidden herkesten daha inceydi benimkisi
Bol limonlu su içtim hemen arkasından
Bu arada sabah beri 2.5 litre su içtim ve inşallah yarın sabah yine güzel bir rakam görürüm
Fazla geç olmadan da kendimi yatağa atayım malum erken kalkan yol alır
Kızz 55 olunca da hiç bişey olmuyo 52 oluyim diyosunInşallah canım ama ne biliyim benimki durdu gibi 100 gr ileri 200 geri öf hemen 55 olmak istiyorum
Canim küçük kızının yeni yaşı hayırlı olsun inşallah ömür boyu ailesine vatanina Rabbimize bağlı yaşar inşallah ne kutsal bir günde dünyaya gelmiş maşallah
Canım kuzunun yeni yaşı hayırlı olsun rabbim uzun ve hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah aminnnnnnnnBende yarın evdeyim camlara girişiyim diyorum 3 ve 2. Katın zaten en alt katta 2 cam var kolay onlar benimde yaklaşık 10 parça ütüm var onlarıda yaptım mi salı is başı allah nasip kısmet ederse
kızlar selam 5te5 te verdiğim kilolar geri mi geldi ne...2 günde verdiğim kilonun yarısını geri aldım üstelik kaçamak yapmadım... hiç bir cıssa bulaşmadım... bu iki günde sadece normal menü (zerytin peynir vs.) yedim hatta geri alırım korkusuyla o kadar az yedim ki... bu geçici bir durum mudur, sizce siz de de böyle oldu mu? gene 5te5e başladık ikinci parti olarak... bu gün sebze günü.... ama bu kez şüpheliyim yani iki günde geri alcaksak bir hafta kasmaya gerek var mı falan diye beynimden deli sorular geçiyor :))
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur
Dün gerçekten çok güzel geçtiBu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle )
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma
Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız
Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısındanartık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi)
Allah razı olsun canım
Şansıma yine suni sancı yapılacağı belli olunca bende bir gece öncesi hastanede doktora gelmişken doğurayım bari dedim ertesi gün 30 ağustos olduğunu hatırladığımdan
Sağ olasın canımRabbim tüm yavrulara hayırlı ömürler nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda mucizelerini kucağına almayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnn
Sana kolay gelsin bu aradabende çok az olan ütümü yaparım dışarı çıkmadan bir postada makineyi çalıştırır asarım ki onlarıda yarın ütüler kaldırırım
Her gün iş yapınca düzen uzun bir süre gidiyor Allahtanhe sonra sapıtıyor dağıtıyoruz ama bu kez kararlıyım dağıtanı tuvalet terliği ile kovalayacağım dedim dün nasıl gülüyorlar
Canım suyu yetersiz içtiysende olabilir öyleUmarım bu kezde güzel bir sonuç alır ama bu kez geri gelmez 1 kgda olsa Benimde genelde öyle oluyordu ama ben bittiğinde hafiften sapıtıyordum sanırım
Bakalım bende başlarsam bu kez ne kadar sonuç göreceğim çok merak ediyorum
Gunaydin kizlar bugun 5 te 5 e baslayamadim. Evde patates yoktu. Dun kahvaltidan sonra misafir geldi onlari ugurladik. Kapiyi kapatirken sehir disindan cat kapi yatili misafirimiz geldi. Patates almaya cikamadim. Sabahta ise gelince yatti 5 te 5 of
aleyküm selam :)
inşallah dediğin gibi olur... tam 60 ları görmüşken tekrar 70 lere dönmek hayal kırıklığı oldu bakalım.... toparlarız inşallah....
Sen ne zaman başlıyorsun kısmetse
Günaydın hanımlar cuma ya göre eksideyim çok şükür ama hedefim olan 1 kilo henüz gitmedi banuuuuuuuuu kız kaptanim ne ceza verilecek hedefini tutturamayana bü hafta bugün söyleyelimde millet kendine cçeki düzen versin biz dahil tabi
Bence hedefine ulasamayana haftaya günde 3 lt şu
yarım saat spor zorunlu olsun
Aynen canım her hafta kendimize hedef belirliyoruz bundan sonra ve tutturamayan yada menülerini savsaklayanlara su ve spor cezasıyanlız şöyle yapalım ceza alana her gün yarım saat değilde bir kereye mahsus yarım saat spor cezası verelim malum çalışanlarda var evde olupta popişini kaldıramayanlar ( benim o ) hani takımdan soğutmasın ama bizi motive etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?