Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Inşallah canım ama ne biliyim benimki durdu gibi 100 gr ileri 200 geri öf hemen 55 olmak istiyorum

Canim küçük kızının yeni yaşı hayırlı olsun inşallah ömür boyu ailesine vatanina Rabbimize bağlı yaşar inşallah ne kutsal bir günde dünyaya gelmiş maşallah

Kizlar Iyigeceler

Dun markete diye çıktım. Ablami gordum oradan annemin findiklari ona yardima gittik gece 2 de oradan ciktik yallah kofte ekmek yemege cumartesi gecesi 4 te falan yattim

Pazar gec kalktik dogru koydeki eve (koyumuz carsiya cok yakin zirt pirt gidiyoruz)
Koyde kahvalti yaptik misafirler falan derken sonra findik toplamaya basladik

Sonra incir sonra üzüm

Sonrada huuuppp deniz kenarina bir guzel yüzdüm

Sonra gezdik biraz ve aksam saat 8 de ekmek arasi yedim

Ve en son incir yedim

Yarin 5 te 5 e basliyorum

Bu gun yediklerimi paylasayim dun paylasamadim cunku karisik

Sabah: 1 yumurta+1 salatalik +2 dilim sarelleli ekmek ve çay
Ara:köz mısır
Aksam :1 ekmek arasi kofte ve incir (Sayisini soyleyemem)

Canım kuzunun yeni yaşı hayırlı olsun rabbim uzun ve hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah aminnnnnnnn Bende yarın evdeyim camlara girişiyim diyorum 3 ve 2. Katın zaten en alt katta 2 cam var kolay onlarbenimde yaklaşık 10 parça ütüm var onlarıda yaptım mi salı is başı allah nasip kısmet ederse

kızlar selam 5te5 te verdiğim kilolar geri mi geldi ne...2 günde verdiğim kilonun yarısını geri aldım üstelik kaçamak yapmadım... hiç bir cıssa bulaşmadım... bu iki günde sadece normal menü (zerytin peynir vs.) yedim hatta geri alırım korkusuyla o kadar az yedim ki... bu geçici bir durum mudur, sizce siz de de böyle oldu mu? gene 5te5e başladık ikinci parti olarak... bu gün sebze günü.... ama bu kez şüpheliyim yani iki günde geri alcaksak bir hafta kasmaya gerek var mı falan diye beynimden deli sorular geçiyor :))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili bir hafta olur

Dün gerçekten çok güzel geçti Bu arada uzun zamandan sonra beni gören kuzen Yengeeeee çok zayıflamışsın dedi hatta eşimin halasıda kız 1 ay öncesiyle fark var baya dedi ( ki Akçaya gittiğimde 2 - 3 kg fazlaydım şimdiki halimle )
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Tabi benim büyük kızı gördüklerinde anam senin daha çok fark var gibi diyip verdiler çoşkuyu kızıma

Artık o gazla bu hafta çok daha dikkatli oluruz Ana kız

Kahvaltımıda ettim şükür en sağlıklısından artık akşam yemeğine kadar bol limonlu su ve en fazla 2 nescafe içerim ( birini 1 saat sonra içerim zaten Annemlede bir araya gelirsek belki parka bir kahve daha içeriz )
Öğleden sonrada belki parka çıkarız kuşumla ( daha gözünü açar açmaz Anneciğim bugün bir yere gidermiyiz mesela park gibi dedi )

Canim küçük kızının yeni yaşı hayırlı olsun inşallah ömür boyu ailesine vatanina Rabbimize bağlı yaşar inşallah ne kutsal bir günde dünyaya gelmiş maşallah

Allah razı olsun canım
Şansıma yine suni sancı yapılacağı belli olunca bende bir gece öncesi hastanede doktora gelmişken doğurayım bari dedim ertesi gün 30 ağustos olduğunu hatırladığımdan

Sağ olasın canım Rabbim tüm yavrulara hayırlı ömürler nasip etsin, olmayanlarada en kısa zamanda mucizelerini kucağına almayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnn

Sana kolay gelsin bu arada bende çok az olan ütümü yaparım dışarı çıkmadan bir postada makineyi çalıştırır asarım ki onlarıda yarın ütüler kaldırırım
Her gün iş yapınca düzen uzun bir süre gidiyor Allahtan he sonra sapıtıyor dağıtıyoruz ama bu kez kararlıyım dağıtanı tuvalet terliği ile kovalayacağım dedim dün nasıl gülüyorlar

Canım suyu yetersiz içtiysende olabilir öyle Umarım bu kezde güzel bir sonuç alır ama bu kez geri gelmez 1 kgda olsa Benimde genelde öyle oluyordu ama ben bittiğinde hafiften sapıtıyordum sanırım
Bakalım bende başlarsam bu kez ne kadar sonuç göreceğim çok merak ediyorum

Gunaydin kizlar bugun 5 te 5 e baslayamadim. Evde patates yoktu. Dun kahvaltidan sonra misafir geldi onlari ugurladik. Kapiyi kapatirken sehir disindan cat kapi yatili misafirimiz geldi. Patates almaya cikamadim. Sabahta ise gelince yatti 5 te 5 of

aleyküm selam :)

inşallah dediğin gibi olur... tam 60 ları görmüşken tekrar 70 lere dönmek hayal kırıklığı oldu bakalım.... toparlarız inşallah....

Sen ne zaman başlıyorsun kısmetse

Gunaydin kizlar bugun 5 te 5 e baslayamadim. Evde patates yoktu. Dun kahvaltidan sonra misafir geldi onlari ugurladik. Kapiyi kapatirken sehir disindan cat kapi yatili misafirimiz geldi. Patates almaya cikamadim. Sabahta ise gelince yatti 5 te 5 of

Canım sıkma canını vardır bundada bir hayır sende yarın başlarsın ne olacak

aleyküm selam :)

inşallah dediğin gibi olur... tam 60 ları görmüşken tekrar 70 lere dönmek hayal kırıklığı oldu bakalım.... toparlarız inşallah....

Sen ne zaman başlıyorsun kısmetse

Valla çarşamba günü selvatico_rosa arkadaşımla başlıyacağız ( o güne kadar yoğunluğu var ve birlikte başlayalım diye bende bekleyeyim dedim )
Tabi cumaya göre daha şimdiden eksi gördüğümden gayet rahatım yani cumaya yetişmemesi sıkıntı değil

Günaydın hanımlar cuma ya göre eksideyim çok şükür ama hedefim olan 1 kilo henüz gitmedi banuuuuuuuuu kız kaptanim ne ceza verilecek hedefini tutturamayana bü hafta bugün söyleyelimde millet kendine cçeki düzen versin biz dahil tabi

Kızlarrrrrrrrr bu arada gün gece misafirler gittikten sonra dar kesim 46 benden bir kotum vardı o elime geçince dur bir deniyeyim dedim ( son denediğimde oluyordu popişten ama göbiş dışarda kalıyordu hatta düğmeler yaklaşmıyordu bile birbirine )
Kot oldu hatta hafif uğraştım ama fermuarı ve düğmeleride kapandı ( yüksek kalın belli bir kot )
Tabi alttan hafif sıkınca göbiş üstten pörtledi ama az sıkarsam dişimi bayrama çok daha rahat olur ve o zaman hemen üzerinede birşey uydurup bayramlıklarıda bedavaya getirmiş olurum

Eşim bile helal kız sana dedi 46 beden bir kaprim vardı olan ama o kot olmuyordu ( kaprinin kesimi boldu sanırım )
Aynada dönüp baktımda hakikaten acayip fark var popişimde

Bence hedefine ulasamayana haftaya günde 3 lt şu
yarım saat spor zorunlu olsun

Aynen canım her hafta kendimize hedef belirliyoruz bundan sonra ve tutturamayan yada menülerini savsaklayanlara su ve spor cezası yanlız şöyle yapalım ceza alana her gün yarım saat değilde bir kereye mahsus yarım saat spor cezası verelim malum çalışanlarda var evde olupta popişini kaldıramayanlar ( benim o ) hani takımdan soğutmasın ama bizi motive etsin

Tamam olur canım ama bir defalik yarım saat çok caydırıcı değil bence 2 saat olsun o hafta istediği zaman parça parça da yapilabilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…