Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

90 Günlük Diyet listesi
Kasım 28, 2013admin

90 gün diyet listesi kısa sürede etkisini gösterecek olan diyetlerden biridir. Fazla kilolarınızı kolaylıkla verecek ve oldukca sıkı bir vücuda sahip olacaksınız. Bu diyeti bay ve bayanlar gönül rahatlığıyla uygulayabilirler.

90 günlük diyet listesinde 4 temel günlük o gün bulunur. Düzenli bir şekilde uygulandığı zaman vücudunuzdaki değişimleri en kısa sürede göreceksiniz.

90 Günlük Diyet Programı

Bu diyet protein günü, nişasta günü, karbonhidrat günü ve meyve günü olarak gruplara ayrılmıştır.
Bu döngü her 5. gün baştan alınıp tekrar edilecektir. Her 29. günde ise sadece su ve şekersiz bitki çayları bulunmaktadır. 90 günün bitiminde normal beslenmeye geçiliyor. Fakat bu diyette bir 90 gün daha kahvaltı o günlerinde meyve tüketiliyor.

Vücudun metabolizma hızına göre 20 kiloya kadar vereceksiniz. Metabolizmayi hızlandıran bu diyetin sıralaması kesinlikle değişmemelidir.

Ilk gün mutlaka protein içeren gıdalar tüketilecektir. Kahve ve bitki çaylarını şekersiz olarak istediğiniz miktarda tüketebilirsiniz. Meyve günlerinde istediğiniz kadar ve her meyveden tüketebilirsiniz.

Sadece sırasını bozmamak yeterlidir. Karbonhidrat günlerinde domatesli pizza, salçalı makarnayı öğleden sonra herhangi birini tercih edebilirsiniz. 2 top dondurma da akşam yenmelidir.

50 gr. çikolata ise mutlaka tüketilmelidir. Porsiyonlar küçük tutulmalı ve su kesinlikle ihmal edilmemelidir.

Greyfurt meyvesinin son zamanlarda yapılan bilimsel araştırmalarda kandaki insülin seviyesini azalttığı ve açlık hissini bastırdığı ispatlanmıştır.

Greyfurt ve greyfurt suyunun içerisinde bulunan yağ yakıcı bitkisel enzimler de doğal bir zayıflama ilacı gibi etki göstermekte ve kilo verilmesini sağlamaktadır.

kızlar bugünün menüsü
sabah
bardak çorba-ezogelin
ara
1 bardak ayran
öğlen
1 kase domates çorbası
ara
1 bardak ayran+sebze suyu(3 salatalı+zencefil+marul+yarım limon)
akşam
2 kase domates çorbası
*gecede meyve suyumu içicem(1 şeftali+1 elma+yarım limon+1 portakal)
su 2.5 lt akşam yatana kadar daha 4 bardak içmeyi planlıyorum 3 lt ye tamamlarım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiii

Bugün cidden çok çok iyi bir performans sergiledim ve rahat 4 km yürümüşümdür
Zaten gideceğim yer 1.5 km öte bir yerdeydi eee git gel yaptı bile 3 km birde orada oradan oraya koşturdum
Şükür hiç sıkıntı yaşamadan kızımın pasaportu için gereken bütün evrakları toparladım hatta resim işinide aradan çıkarıp teslim aldık
SAdece Almanyadan bir tane evrak kaldı onuda artık kardeşimden isteyeceğiz bu gece Konsolosluktaki bayan şimdilik faksı yada maili de olur pasaportu almaya geldiğinde orginalini getirirsin dedi ( nasılsa o zamana kadar kardeşimde gelecek )

Alışverişimide yapa yapa evime döndüm hatta ben geldiğimde eşim kapı önünde beni bekliyordu aradi beni işten erken çıktım neredesin alayım seni diye bende temiz bir fırça attım yürü git kapı önünde bekle beni ben yürürüm dedim Annem bile valla kendini aştın eskiden olsa hemen eşini arar aman gel beni buradan al derdin diyor
Cidden kilolar gittikçe daha bir zevkle yürüyorum ve inşallah dahada kilolar gidince artık tüy gibi hafif olurum

Akşam yemeğimizide yedikten sonra eşimi arkadaşıyla görüşmeye uğurladım bende kendimi buraya attım
Kuzular kapı önünde biraz oynamak istediler ( zaten komşulardan biri devamlı camda onlara bakıyor kendi kızıda yanlarında diye ) bende kafa dinliyorum o bahaneyle

banu alamanya ya mı gidecennnn

Yok canım benim büyük kızın pasaportunun tarihi geçti bizde çıkartalım da hazırda dursun dedik aslında bir yere gitme niyetimiz yok ama hani eşim seneye yaza doğru Ablasının yanına İskoçyaya istiyor ya ( gerçi ben gidemeyiz diye düşünüyorum sonuçta dünya masraf ) hani olurda gidersek o zaman uğraşmayalım dedik ( hazır okullarda açılmadan işlemleri yapalım dedik )

kızlar bi sorunum var adetim gelmişti fakat
1 gün sonra kesildi ve hala tık yok bel ağrısından ölüyorum

Geçmiş olsun canım acaba ilaç falan içtinmi
Benim reglm cinstir mesela ağrı kesicide içsem anında kesilir ve 24 saat sonra tekrar başlar ufak ufak

http://www.nefisyemektarifleri.com/unutulan-kurabiye-glutensiz/#malzemeler
kızlar şu tarife bi göz atın güzel görünüyo sıvı diyetinde iyi kilo verirsem denicem mutlaka

Anammmmmmmmmm bu manyak birşeyyyyyyyy

Ama kalorisi fazladır sanırım içinde un olmasada çikolata 1 bardak diyor
Eminim çok güzel bir lezzettir hatta bende bir ara bundan kesin yapmam lazım çatlarım yoksa

Canım bende şimdi inceledim aslında yapılmayacak gibi değilde işte zamanla sıkılırmı insan acaba
Sen yapmayı düşünüyormusun tekrar

Aaaa ben bayılırım greyfurta hatta benden başkası sevmez ailede ve kimse salça olmaz kışın greyfurtlarıma

Hemen aklımdayken bugünlük menümüde paylaşayım

Sabah; ( 09:30 diyelim tam hatırlamıyorum )
1 büyük kase mercimek çorbası
1 tabak marul ( üzerine de dünden kalan cacıktan sos niyetine 3 yk cacık döktüm manyak güzel oldu )

ara; 11:30
Şekersiz nescafe

Akşam; ( 17:45 )
5 - 6 köfte ( tabiki ızgara )
Bol salata
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
1 bardak şekersiz limonata ( aslında normalde ağzıma sürmem ama içim yandı )

Bu saatten sonrada ancak içersem nescafe içerim bir tane ancak ve bol su tabiki

Yaa ben iki gundur ne bulsam yiyorum buraya yazmaya yüzüm yok zaten yazsam da ne yediğimi bilmiyorum ne oldu bana böyle ya

Kuzuuuuu ne oldu nazaramı geldin yoksa
Aman diyeyim sana sakın buradan uzak durma emin ol kızlarla yazışmak insanı psikolojik olarak etkiliyor ve vicdan yapıp yiyemiyor insan
Bugün dışardayken çocuklara yolda açma ve simit aldık ama ben ki simit için ölürüm ( tokda olsam 1 taneyi kesin gömerdim ) inan ucundan tadına dahi bakmadım düzenim bozulmasın diye tabi birde akşam menü paylaşırken simit yedim demekten utandımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…