Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla arkadaşım sağlıklı beslenerek gerçekten gitmiyo ben kurbana kadar 52 yi görsem sağlıklı beslenerek korumaya geçicem inşallah
Son kilolari saglikli beslenerek vereyim diye haftalarca ugrasiyorum yok inat ediyo bünye...demekki bazen bu sok diyetler sart bize..hem 55 kilo olursam anladimki daha iyi olacak...nekadar 60 kilodan uzak olursam okadar iyi......

Günaydın kizlaarr nasılsınız bakalimmm bugün benim için spora dönüş vaktiiii misafirim cumaya anca bizde olur o gelene kadar yavaştan vücudu spora ısındiriyim o gelincede fırsat bulursam yaparim

Günaydın cancan
Maşallah fıstık gibi olunca sporu bile zevkle yapıyorsun misafirde olsa araya sıkıştırmaya çalışıyorsun
Bizde senin kıvamına gelelim de ondan sonra inşallah bende çok sıkı sarılacağım spora şimdilik ağır sporlara girişemiyorum malum totoşu kaldırmakta zor bu kiloyla hemde benim bünye cins ters tepiyor

kızlar biz takımcanak 5te5 ten istifa ettik... ben verdiğim kiloları da aldım diğerleri de tırstı bu durumdan :)) iyisimi az ve öz yiyelim dedik...

Hayırlısı ne diyelim canım herkeste farklı tepki veriyor bünye
Ben sonradan sapıtmadığımda geri alma pek olmadı

Hayırlısı ne diyelim canım herkeste farklı tepki veriyor bünye
Ben sonradan sapıtmadığımda geri alma pek olmadı

ne bileyim anlamadım ki... ekstra yediğim şey kızılcık oldu :) özellikle dikkat ettim kilo almıyayım diye ama gene de aldım... ne hayaller kurmuştum şimdiye 67 lerdeydim wuhuuuuu :))

Bende bir yandan hazırlanıyorum birazdan kendimi sokaklara atacağım
Allahtan pasaport için evrakları aynı yerden alacağımda fazla sıkıntı olmayacak benim için
Alman konsolosluğuna demin sonunda ulaştım telefonla bilgileri teyit ettirdim ama tek evrak elimde yok ve almanyadan gönderilmesi lazım sanırım bakalım öğle paydosundan sonra tekrar arayıp soracağım eğer faks yeterli derlerse artık mecbur kardeşime söyleyeceğim belediyeden alıp fakslasın orginalinide gelirken getirir olmadı pasaportu teslim alırken onuda gösteririz nasılsa pasaportun gelmesi 6 haftayı bulacak ve 3 hafta sonra kardeşim gelecek

iyi bari zaten seminere geri adımda gidiyordun hayırlı olsun canım...

ben bi ara incelicem onuda benim pek telefonla işim olmuyo genelde şimdi iş yerinde bilgisayardan rahat rahat yazıyorum size ama gelicem en kısa zamanda aranıza
kız ben seni sordum dün gslbrs nerde hanginiz deyip duruyorum watsappta

bende anlamadım gülhan 71 çıktım bende 5 te 5 yapıyorum sözde ekmek te yok... anlamadım gitti

valla arkadaşım sağlıklı beslenerek gerçekten gitmiyo ben kurbana kadar 52 yi görsem sağlıklı beslenerek korumaya geçicem inşallah

spor olmadan olmayacak galiba bizim bu kilo kaybedişleri valla ben bu 5 te 5 ten kilo veremezsemj 90 gün diyetine tekrar başlarım...

Kızlar şükür imza atıp kaçtım seminerden60 70 tane hoca var cçoğu da tanımıyor birbirini bende hemen sivistim aradan

aferin çakal

kızlar biz takımcanak 5te5 ten istifa ettik... ben verdiğim kiloları da aldım diğerleri de tırstı bu durumdan :)) iyisimi az ve öz yiyelim dedik...

brn daha tırsmadım ama tuz kilo veremezsem başka deniycem...kalori hesabı yada 5 te 5 diyeti...ekmeği kestim zatiii

banu alamanya ya mı gidecennnn

90 gün diyeti mi abbooo....... ben 5 güne tahammül edemedim....

90 gün diyeti mi abbooo....... ben 5 güne tahammül edemedim....

90 gün diyeti 90 kilo üzerindekiler için uygulanan bir diyet ağır şartları yok sabah meyve yiyorsun öğlen protein karbonhidrat her neyse ...yeme şeklin değişiyor...az bir spor yapınca gayet güzel oluyor benim arkadaş 2 ayda 9 kilo verdi ve şimdi o şekilde besleniyor şu anda 72 kilodan 52 ye düştü her zaman yapmıyor baktı kilo almış hemen tekrar yapıyor...

canım bu diyeti ayrıntılı anlatırmısın bana belki koruma diyeti olarak bunu yaparım güzel gibi duruyo

herkez başarıyor bir ben başaramıyorum bu işi çıldıriciğim... ben bir araştırayım şunu bakiim...

güzele benziyor.... bilemedim ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…