Son kilolari saglikli beslenerek vereyim diye haftalarca ugrasiyorum yok inat ediyo bünye...demekki bazen bu sok diyetler sart bize..hem 55 kilo olursam anladimki daha iyi olacak...nekadar 60 kilodan uzak olursam okadar iyi......valla arkadaşım sağlıklı beslenerek gerçekten gitmiyo ben kurbana kadar 52 yi görsem sağlıklı beslenerek korumaya geçicem inşallah
Günaydın kizlaarr nasılsınız bakalimmm bugün benim için spora dönüş vaktiiiimisafirim cumaya anca bizde olur o gelene kadar yavaştan vücudu spora ısındiriyim o gelincede fırsat bulursam yaparim
kızlar biz takımcanak 5te5 ten istifa ettik... ben verdiğim kiloları da aldım diğerleri de tırstı bu durumdan :)) iyisimi az ve öz yiyelim dedik...
Hayırlısı ne diyelim canım herkeste farklı tepki veriyor bünye
Ben sonradan sapıtmadığımda geri alma pek olmadı
Hemde harika fikir sagol tatlimcanım kumpirin sadece patatesini söyle iş yerine ben bi kere öyle yapmıştım büyük oluyo ya bütün gün iki tane yetmişti bana
afiyet olsun canımHemde harika fikir sagol tatlim
iyi bari zaten seminere geri adımda gidiyordun hayırlı olsun canım...Günaydın kızlar seminer başladı bugün şükür merkezde bi okulda alıyorum köye gitmek zorunda kalmadim hala bişey yiyip inmedi yanıma birsey getirmedi birazdan marketten ne alabilirim sıvı diyetine uygun öneri lutfen
kız ben seni sordum dün gslbrs nerde hanginiz deyip duruyorum watsapptaben bi ara incelicem onuda benim pek telefonla işim olmuyo genelde şimdi iş yerinde bilgisayardan rahat rahat yazıyorum size ama gelicem en kısa zamanda aranıza
bende anlamadım gülhan 71 çıktım bende 5 te 5 yapıyorum sözde ekmek te yok... anlamadım gittiBenimde moralim cok bozuldu..Sabah tartildim yine hemen 60 kiloyu gördümcanimizin istedigini yiyemiyecekmiyiz biz yaaa..galiba 55 kilo olmam sart benim 58 de oldugum zaman 6 sayilari görmem uzun sürmüyo ...saglikli beslenerek gitmiyecek bu son kilolar anlasildi...
valla arkadaşım sağlıklı beslenerek gerçekten gitmiyo ben kurbana kadar 52 yi görsem sağlıklı beslenerek korumaya geçicem inşallah
Kızlar şükür imza atıp kaçtım seminerden60 70 tane hoca var cçoğu da tanımıyor birbirini bende hemen sivistim aradan
kızlar biz takımcanak 5te5 ten istifa ettik... ben verdiğim kiloları da aldım diğerleri de tırstı bu durumdan :)) iyisimi az ve öz yiyelim dedik...
Bende bir yandan hazırlanıyorum birazdan kendimi sokaklara atacağım
Allahtan pasaport için evrakları aynı yerden alacağımda fazla sıkıntı olmayacak benim için
Alman konsolosluğuna demin sonunda ulaştım telefonlabilgileri teyit ettirdim ama tek evrak elimde yok ve almanyadan gönderilmesi lazım sanırım bakalım öğle paydosundan sonra tekrar arayıp soracağım eğer faks yeterli derlerse artık mecbur kardeşime söyleyeceğim belediyeden alıp fakslasın orginalinide gelirken getirir olmadı pasaportu teslim alırken onuda gösteririz nasılsa pasaportun gelmesi 6 haftayı bulacak ve 3 hafta sonra kardeşim gelecek
iyi bari zaten seminere geri adımda gidiyordun hayırlı olsun canım...
kız ben seni sordum dün gslbrs nerde hanginiz deyip duruyorum watsappta
bende anlamadım gülhan 71 çıktım bende 5 te 5 yapıyorum sözde ekmek te yok... anlamadım gitti
spor olmadan olmayacak galiba bizim bu kilo kaybedişleri valla ben bu 5 te 5 ten kilo veremezsemj 90 gün diyetine tekrar başlarım...
aferin çakal
brn daha tırsmadım ama tuz kilo veremezsem başka deniycem...kalori hesabı yada 5 te 5 diyeti...ekmeği kestim zatiii
banu alamanya ya mı gidecennnn
90 gün diyeti mi abbooo....... ben 5 güne tahammül edemedim....
canım bu diyeti ayrıntılı anlatırmısın bana belki koruma diyeti olarak bunu yaparım güzel gibi duruyo90 gün diyeti 90 kilo üzerindekiler için uygulanan bir diyet ağır şartları yok sabah meyve yiyorsun öğlen protein karbonhidrat her neyse ...yeme şeklin değişiyor...az bir spor yapınca gayet güzel oluyor benim arkadaş 2 ayda 9 kilo verdi ve şimdi o şekilde besleniyor şu anda 72 kilodan 52 ye düştü her zaman yapmıyor baktı kilo almış hemen tekrar yapıyor...
90 gün diyeti 90 kilo üzerindekiler için uygulanan bir diyet ağır şartları yok sabah meyve yiyorsun öğlen protein karbonhidrat her neyse ...yeme şeklin değişiyor...az bir spor yapınca gayet güzel oluyor benim arkadaş 2 ayda 9 kilo verdi ve şimdi o şekilde besleniyor şu anda 72 kilodan 52 ye düştü her zaman yapmıyor baktı kilo almış hemen tekrar yapıyor...
90 gün diyeti 90 kilo üzerindekiler için uygulanan bir diyet ağır şartları yok sabah meyve yiyorsun öğlen protein karbonhidrat her neyse ...yeme şeklin değişiyor...az bir spor yapınca gayet güzel oluyor benim arkadaş 2 ayda 9 kilo verdi ve şimdi o şekilde besleniyor şu anda 72 kilodan 52 ye düştü her zaman yapmıyor baktı kilo almış hemen tekrar yapıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?