- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İyi akşamlar kızlar başım çok ağrıyor ekrana bakamıyorum bile.
Menümü yazıp çıkıyorum.
09:00
Yarım simit
13:00
1 kase ayran aşı çorbası
Ara
TadellePişmanlık hissediyorum regl başlangıcına yenik düştüm telafi edeceğim yarın sporla.
19:00
1 lahmacun
Yarın da 5 te 5 e başlıyorum patatesleri haşlamaya koydum.
Yağsız tuzsuz patates salatası olarak yiyeceğim akşam. Gündüz sade patates olarak yiyeceğim.
Umarım etkisi yok olmaz.
Kızlar moralim bozuldu yaa öf tartildim biraz önce düne göre 1 kilo fazla çıktım bugün çorbalar beraber 7 lt sıvı almış oldum acaba fazla sıvı ödem yapar mı
Gunaydin kizlar 5 te 5 e yine baslayamadim. Ise gec kaldim evden cikarken patateslerimi alamadim. Offf
canım kumpirin sadece patatesini söyle iş yerine ben bi kere öyle yapmıştım büyük oluyo ya bütün gün iki tane yetmişti banaGunaydin kizlar 5 te 5 e yine baslayamadim. Ise gec kaldim evden cikarken patateslerimi alamadim. Offf
Selamün aleykm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Öğleden sonra yine yollara atacağım kendimi ama bu sefer keyfi değil mecburiyetten
Kızın pasaportunu yenilemek için evraklarını toparlamam gerekiyorOkullar açılmadan halledeyim de sonra zor olur Alman konsolosluğuna gitmek
Tabi büyük kızda mecbur benle gelecek ki resim işinide aradan çıkaralım
O bahaneyle baya bir yürümüş olacağızgideceğimiz yer 2 km ötede eee gidiş geliş 4 km garanti tabi birde oralarda dolaşmayı saymıyorum bile
Erkenden kalkıp güzelce kahvaltımıda yaptımElhamdulillah doydum ve artık eve gelene kadar hiç bir şey yemem ( 13:00 gibi çıkarım evden ) öncesinde de ancak bir kahve içerim
Çok geçmiş olsun canımumarım şu anda daha iyisindir
Canım biraz sabret belki bünye şaşırıp kendini korumaya aldı ve yarın daha sağlıklı bir rakam görürsün
Bu arada bende cumaya göre eksideyim ama bu sabah tartıda hangi rakama inanacağımı şaşırdım1 cm dahi farklı yere koyduğum an 1 kg oynuyor tabi aşağı doğru ama hangisini baz alacağımı şaşırdım
İki fayans çizgisinin üzerine tartının ayaklarını deng getirdiğimde 2 kg bile eksik çıkıyorumama bu seferde ulen acaba tam sağlam yere bastımı işte doğru olan rakam hangisi falan diye kafamda deli sorular
Sağlık olsun canım sende yarın ben ve Emineyle birlikte başlarsınnasılsa cumaya kadar 2 gün olucak ve az da olsa gider bence
canım çok sıvı almışsın sanki ben dün yaklaşık 4 kase tarhana içtim 2-2.5 lt su bide sıktığım meyve sularını ama onlar posalı oluyo inceltiyorum genelde sen dikkat et her gün tartılma ben bugün baya açım mesela hoşuma gitmeye başladı artık aölık tok olunca huzursuz oluyorum psikolojim bozuldu sanırım
şekersiz meyvesularından al tatlım bol bol ayran al yoğurt al meyvelide olur bide yemek arası varsa çorba iç iki kase oh mis gibi sıvı diyeti olur hatta bence öğle yemeğinde közlenmiş patlıcan ve cacık bile bulursan ye tatlımGünaydın kızlar seminer başladı bugün şükür merkezde bi okulda alıyorum köye gitmek zorunda kalmadim hala bişey yiyip inmedi yanıma birsey getirmedi birazdan marketten ne alabilirim sıvı diyetine uygun öneri lutfen
Günaydın kızlar seminer başladı bugün şükür merkezde bi okulda alıyorum köye gitmek zorunda kalmadim hala bişey yiyip inmedi yanıma birsey getirmedi birazdan marketten ne alabilirim sıvı diyetine uygun öneri lutfen
Geldimm canim..kizlarlan watsaptan yazisiyorum burayada yetisemiyorum...sende katil aramiza..dün baya dertlestik..burda hersey paylasilmiyo canim....gülhaaaannn nerdesin canım arkadaşımmm
bende şimdi iş bölümü yapıyodum banum günler arasında baya dip bucak bayram temizlğiğ yapıcam haftaya cuma annemlerde düğüne geliyo mis gibi görsün evimi heyecanlanıyorum evime annemle babam gelinceKızlarrrrrrrrr an itibaren evde işlerde bittibir tek süpürge tutmak kaldı onuda büyük kuzu uyanınca halledeceğim 10 dakikada
Anam düzenli olunca ne kadar kolay geliyor herşeyöbür türlü dağınıklığı ( oyuncaklar olsun çocukların ve eşimin etrafa bıraktığı kıyafetler olsun ) toplamak küfür gibi geliyordu inşallah bundan sonra dağıtmazlar fazla ( gerçi her an enselerindeyim len dağıttığını çabuk topla diye )
ben bi ara incelicem onuda benim pek telefonla işim olmuyo genelde şimdi iş yerinde bilgisayardan rahat rahat yazıyorum size ama gelicem en kısa zamanda aranızaGeldimm canim..kizlarlan watsaptan yazisiyorum burayada yetisemiyorum...sende katil aramiza..dün baya dertlestik..burda hersey paylasilmiyo canim....
bende şimdi iş bölümü yapıyodum banum günler arasında baya dip bucak bayram temizlğiğ yapıcam haftaya cuma annemlerde düğüne geliyo mis gibi görsün evimi heyecanlanıyorum evime annemle babam gelince
ben bi ara incelicem onuda benim pek telefonla işim olmuyo genelde şimdi iş yerinde bilgisayardan rahat rahat yazıyorum size ama gelicem en kısa zamanda aranıza
günaydın bayanlar epey bi geçmiş yaa telefondan site açılamadığından pek bakamıyorum. epeydir menü paylaşımıda yapmadım sanki. nasılsınız görüşmeyeli.
dünkü menümü paylaşayım hemen.
sabah yarım açma domates
öğlen gibi yedim zaten
akşam 1 kepçe çorba 1 servis kaşığı patates yemeği bol salata
malesef bol salatadan ölüyordum. çiğ sebze yasak bana ne yazıkki
yani yasak değilde ben sindirmekte zorlanıyorum
valla arkadaşım sağlıklı beslenerek gerçekten gitmiyo ben kurbana kadar 52 yi görsem sağlıklı beslenerek korumaya geçicem inşallahBenimde moralim cok bozuldu..Sabah tartildim yine hemen 60 kiloyu gördümcanimizin istedigini yiyemiyecekmiyiz biz yaaa..galiba 55 kilo olmam sart benim 58 de oldugum zaman 6 sayilari görmem uzun sürmüyo ...saglikli beslenerek gitmiyecek bu son kilolar anlasildi...
valla arkadaşım sağlıklı beslenerek gerçekten gitmiyo ben kurbana kadar 52 yi görsem sağlıklı beslenerek korumaya geçicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?