Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok haklisin banu abla bugün artık olan oldu yarından itibaren yeniden başlıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bir ay oldu belki de vücudumun ihtiyacı vardı falan diye ama vicdan azabı gecmiyor yarın en az bir saat yuruyus yapicam kedime ceza veriyorum kaytarmamak için de buraya yazacağım yurup yurumedigimi
Çok sagol banu abla destek için

Geç oldu ama geldim. Pek keyfim yok o yüzden gelmedim. Bugün 5 te 5 e başlayamadım. Yarın başlıyorum engelsiz. Banu sizde başlıyorsunuz değil mi?
Bu sefer aksaklık olmasın diye patateslerimi haşladım. İş yerime götüreceğim kaplarıma koydum kahvaltı ve öğle yemeği için yanımda götürürüm.
Ve biraz kendimi dinlemeye ihtiyacım var. İyi geceler.

kızlar günaydın adetim cumartesiden beri yoktu 4 gün ara verdi şükür ki bu sabah geldi işyerine geldim süpriz yaptı
banum 5 te 5 e bu halde başlamayayım cumartesi kesin başlıyorum ama evdeyim
benim izin de pazartesiye kaldı çarşamba günü biter haftaya bildirime inşallah 2 kilo gider
bu hafta adetimden dolayı koyduğum 1 kilo hedefi göremeyebilirim
ama cezaya razıyım nasılsa adetimden dolayı deyip seve seve yürüyüş mekik leslie yaparım
aayy bu hafta hepimiz bitik gibiyiz ilk 3 e bu hafta da giremiycez sanırım

Bana da öyle geldi bu hafta ilk uç zor gibi

Gunaydinnnn
83.5 ile 5 te 5 e basladim. Gerci 3 gun yapip hafta sonu ara verip pazartesi yeniden baslayabilirim.
Gayet keyifli basladim gune. Zayifliyorum daha ne olsun.
Sizler nasilsiniz bakalim.

Gunaydinnnn
83.5 ile 5 te 5 e basladim. Gerci 3 gun yapip hafta sonu ara verip pazartesi yeniden baslayabilirim.
Gayet keyifli basladim gune. Zayifliyorum daha ne olsun.
Sizler nasilsiniz bakalim.
ben açıııımmmmmbu sıvı diyeti çok zormuş canım 5 te 5 imi geri istiyorum
senin nasıl gidiyo tatlım varmı tartıda değişiklik

ben açıııımmmmmbu sıvı diyeti çok zormuş canım 5 te 5 imi geri istiyorum
senin nasıl gidiyo tatlım varmı tartıda değişiklik
Sibi diyetini bende denemek istiyorum ama 5 te 5 ten azicik bikayim once. Daha bugun ilk defa basladim.
Ama kilo vermeye 3 hafta once karar verdim. 85 kiloydum. Simdi regl olmak uzereyim buna ragmen 83.5 kiloyum. Ki regl oncesi 2 kiloya kadar artis yasarim bazen.

Sivi diyetinde kacinci gundesin
3. günüm canım bir hafta yapmayı planlıyorum bakalım kaç kilo cvericem gerçi geçen hafta cuma cumartesi ve pazar biraz abarttım yemeği kilo almışımdır belki pazarteside tartılmadım ama aşağı yukarı verdiğim rakam belli olur memnun kalırsam bir hafta ara verip kurban bayramından önce yine yapıcam
5 te 5 le çok güzel kilo veriliyo2 aya kalmaz incecik oluverirsin ama yağa tuza ve özellikle hafta sonlarına dikkat et ki geri alma verdiğin kiloları

Ins tatlim.
Ara haftada bi 5 te 5 patlatirsin o zaman.:)
Sivi olarak. Corba yogurt icilse sadece olur mu ki. Kati meyve sikacagim yok. Kendime nasil uyarlarim onu dusunuyorum.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün nasıl yorulduysam pestil gibi yatmışım Gerçi bugünde yine çok yorulacağım
Annemle pazara çıkacağız öğleden sonra ve ben yine bol bol yürümüş olacağım

Uyandığımdan beri kuzuyla uğraşıyorum Kokoş prensesim pazara gideceğimizi duyduğundan beri dolabından elbiseleri çıkarıp çıkarıp deniyor ( şu an bir keresinde düğünde giydiği şifon bir elbiseyle dolanıyor ortada ) Neymiş pazara giderken çok güzel olması gerekiyormuş
Dünde mini bir etek giymişti hatta ablası az aşağı çek onu popişin görünecek diye müdahale edince nasıl kızıyor benim kıyafetime karışamazsın ben uzun sevmiyorum yukarı çekeceğim işte diye
Ablası abin yok ama ben varım benden çekeceğin var dediğinde asıl senin benden çekeceğin var diye birde cevap verdi cadı gece eşime anlattım nasıl gülüyor hallerini duyunca
Normal tayt thirt giymeyi sevmiyor hatun ona bakanlar olunca çok hoşuna gidiyormuş

Banucum 90 hun diyeti 5 te 5 ten kolay dusunurum belkiii...bu haftayi bir bitireyim baken

İnceledim baya canım özellikle çiko bölümüne bayıldım
Karbonhidrat günüde arada güzel olmuş bakalım şu önümüzdeki bildirim günüde geçsin ondan sonra diğer 5de 5 yapacak kızlarla başlarım olmadı gerçi 90 gün uzun gibi geliyor süre olarak ama karşılığını alacaksam onuda yaparım inşallah

Bende başladım canım 3 ufak patates yedim bile baya tıkadı ama pazara çıkmadan 1 tane daha yerim ki oralarda açıkmıyayım eve dönene kadar Bende haftasonuna kadar devam edeceğim ondan sonrada belki 90 günlük listeye geçerim emin değilim

Ümitsizliğe kapılmayalım inşallah güzel sonuçlar alırız birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…