Çok haklisin banu abla bugün artık olan oldu yarından itibaren yeniden başlıyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bir ay oldu belki de vücudumun ihtiyacı vardı falan diye ama vicdan azabı gecmiyor yarın en az bir saat yuruyus yapicam kedime ceza veriyorum kaytarmamak için de buraya yazacağım yurup yurumedigimiKuzuuuuu ne oldu nazaramı geldin yoksa
Aman diyeyim sana sakın buradan uzak durma emin ol kızlarla yazışmak insanı psikolojik olarak etkiliyor ve vicdan yapıp yiyemiyor insan
Bugün dışardayken çocuklara yolda açma ve simit aldık ama ben ki simit için ölürüm ( tokda olsam 1 taneyi kesin gömerdim) inan ucundan tadına dahi bakmadım düzenim bozulmasın diye tabi birde akşam menü paylaşırken simit yedim demekten utandımdan
Bana da öyle geldi bu hafta ilk uç zor gibikızlar günaydın adetim cumartesiden beri yoktu 4 gün ara verdi şükür ki bu sabah geldi işyerine geldim süpriz yaptı
banum 5 te 5 e bu halde başlamayayım cumartesi kesin başlıyorum ama evdeyim
benim izin de pazartesiye kaldı çarşamba günü biter haftaya bildirime inşallah 2 kilo gider
bu hafta adetimden dolayı koyduğum 1 kilo hedefi göremeyebilirim
ama cezaya razıyım nasılsa adetimden dolayı deyip seve seve yürüyüş mekik leslie yaparım
aayy bu hafta hepimiz bitik gibiyiz ilk 3 e bu hafta da giremiycez sanırım
günaydın kızlar
hoşbulduk canım sen nasıl oldun canının istediğini çok abartmadan ye bence canım yemezsen sonra daha kötü oluyogünaydın tatlım hg
ben açıııımmmmmGunaydinnnn
83.5 ile 5 te 5 e basladim. Gerci 3 gun yapip hafta sonu ara verip pazartesi yeniden baslayabilirim.
Gayet keyifli basladim gune. Zayifliyorum daha ne olsun.
Sizler nasilsiniz bakalim.
Sibi diyetini bende denemek istiyorum ama 5 te 5 ten azicik bikayim once. Daha bugun ilk defa basladim.ben açıııımmmmmbu sıvı diyeti çok zormuş canım 5 te 5 imi geri istiyorum
senin nasıl gidiyo tatlım varmı tartıda değişiklik
3. günüm canım bir hafta yapmayı planlıyorum bakalım kaç kilo cvericem gerçi geçen hafta cuma cumartesi ve pazar biraz abarttım yemeği kilo almışımdır belki pazarteside tartılmadım ama aşağı yukarı verdiğim rakam belli olur memnun kalırsam bir hafta ara verip kurban bayramından önce yine yapıcamSivi diyetinde kacinci gundesin
Ins tatlim.3. günüm canım bir hafta yapmayı planlıyorum bakalım kaç kilo cvericem gerçi geçen hafta cuma cumartesi ve pazar biraz abarttım yemeği kilo almışımdır belki pazarteside tartılmadım ama aşağı yukarı verdiğim rakam belli olur memnun kalırsam bir hafta ara verip kurban bayramından önce yine yapıcam
5 te 5 le çok güzel kilo veriliyo2 aya kalmaz incecik oluverirsin ama yağa tuza ve özellikle hafta sonlarına dikkat et ki geri alma verdiğin kiloları
Banucum 90 hun diyeti 5 te 5 ten kolay dusunurum belkiii...bu haftayi bir bitireyim baken
Geç oldu ama geldim. Pek keyfim yok o yüzden gelmedim. Bugün 5 te 5 e başlayamadım. Yarın başlıyorum engelsiz. Banu sizde başlıyorsunuz değil mi?
Bu sefer aksaklık olmasın diye patateslerimi haşladım. İş yerime götüreceğim kaplarıma koydum kahvaltı ve öğle yemeği için yanımda götürürüm.
Ve biraz kendimi dinlemeye ihtiyacım var. İyi geceler.
kızlar günaydın adetim cumartesiden beri yoktu 4 gün ara verdi şükür ki bu sabah geldi işyerine geldim süpriz yaptı
banum 5 te 5 e bu halde başlamayayım cumartesi kesin başlıyorum ama evdeyim
benim izin de pazartesiye kaldı çarşamba günü biter haftaya bildirime inşallah 2 kilo gider
bu hafta adetimden dolayı koyduğum 1 kilo hedefi göremeyebilirim
ama cezaya razıyım nasılsa adetimden dolayı deyip seve seve yürüyüş mekik leslie yaparım
aayy bu hafta hepimiz bitik gibiyiz ilk 3 e bu hafta da giremiycez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?