- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
GÜNAYDIN 8. TAKIMIN ÇITIRLARI. Eki Görüntüle 1621669
çok iyiyim motiveyim sabah eksi gördüm gayretim tavan yaptıHOŞGELDİN CANIM NASILSIN
çok iyiyim motiveyim sabah eksi gördüm gayretim tavan yaptı
İnceledim baya canım özellikle çiko bölümüne bayıldım
Karbonhidrat günüde arada güzel olmuşbakalım şu önümüzdeki bildirim günüde geçsin ondan sonra diğer 5de 5 yapacak kızlarla başlarım olmadı gerçi 90 gün uzun gibi geliyor süre olarak ama karşılığını alacaksam onuda yaparım inşallah
90 diyetini deneriz hep birlikte ne olacak
RengarenkNesli ben tanimiyorun seni ama merhaba
Patatesin glisemik endeksinden kaynakli sanirim cabuk acikiyorum. Aslinda aclik degil degisik bisey tanimlayamadim. Bitki cayimi icip patateslerimi yiyeyim.
Valla süper olurbenim kız zaten sabırsızlanıyor
Hem menü oluştururken birbirimize fikir de veririz
Canım Neslihan 14.cü takımın kaptanı hatta geçmişte birlikte 80 - 89 arasındakiler topiğinden tanışıyoruzDünya tatlısıdır ve sağ olsun her daim gözü üzerimde
Canım patatesleri soğuk tüketmeye çalış Glisemik indeksi düşüyormuş öyle olunca
Günün yarısı bitti sayılıryarın yiyeceğin sebzeleri düşün
Bende pazara gideyimde tazecik sebzeleri kapıp geleyimYarın için karışık sebzeler yapmayı düşünüyorum ( kızartma gibi üzerine de domates sosu yapacağım ama tabi ben sebzelerimi yağsız tavada pörsütüceğim )
Birde semizotu alıp salata yaparım belkiAslında zeytinyağlı ( çok az ekleyip tabi ) sebze yemeğide yapabilirsin
yok tatlım bezelye havuç ve dereotu varEnginar iyidir ya . dolmasinin icinde pieinc oluyosa bilemem ama. Cok moral bozcak bir durum degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?