Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hemen unutmadan dünki menümü paylaşayım

sabah bir dilim kekin çeyreği
öğlen 3 adet fırında köfte
akşam 4 parça yeşillikle çiğköfte ve ayran çok canım çekiyordu bayadır cıss ama 6 da yedim ve sonra hiçbirşey yemedim

90 diyetini deneriz hep birlikte ne olacak

90 diyetini deneriz hep birlikte ne olacak

Valla süper olur benim kız zaten sabırsızlanıyor
Hem menü oluştururken birbirimize fikir de veririz

RengarenkNesli ben tanimiyorun seni ama merhaba

Canım Neslihan 14.cü takımın kaptanı hatta geçmişte birlikte 80 - 89 arasındakiler topiğinden tanışıyoruz Dünya tatlısıdır ve sağ olsun her daim gözü üzerimde

Patatesin glisemik endeksinden kaynakli sanirim cabuk acikiyorum. Aslinda aclik degil degisik bisey tanimlayamadim. Bitki cayimi icip patateslerimi yiyeyim.

Canım patatesleri soğuk tüketmeye çalış Glisemik indeksi düşüyormuş öyle olunca
Günün yarısı bitti sayılır yarın yiyeceğin sebzeleri düşün
Bende pazara gideyimde tazecik sebzeleri kapıp geleyim Yarın için karışık sebzeler yapmayı düşünüyorum ( kızartma gibi üzerine de domates sosu yapacağım ama tabi ben sebzelerimi yağsız tavada pörsütüceğim )
Birde semizotu alıp salata yaparım belki Aslında zeytinyağlı ( çok az ekleyip tabi ) sebze yemeğide yapabilirsin

Neyse kızlar şimdilik bana müsaade Birazdan hazırlanıp kendimi sokaklara atarım gerçi Annemden henüz haber yok ama aradığı an hemen çıkarız diye ufak ufak başlıyayım dedim hazırlanmaya ( sağ olsun küçük kuzu deli etti hadi gitmiyormuyuz falan diye )

Artık akşam inşallah damlarım tekrar

Kolay gelsin Banu.
Patateslerim aksam hazirlandi dolaptan cikti zaten soguk. Neyse ki biraz tirtiklayinca o his gitti. Hepsini yemedim oglen 3_4 gibi kalanini yerim. Aksam 7 dede evde aksam patatesimi yerim. Kazasiz atlatirim gunu ins.
Bi de reglim onun yuzunden istahim cok olabilir.

ne güzel olur dimi pogacaları götürürüz ohhhh...

sebze günü harika yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…