Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin canım iyiyim bende çok şükür sende geri dön arkadaşım özlüyoruz biz seni eşinin evde olması çok zor erkekler hep bi hizmet bekliyo yemeyi de seviyorlar
bende özlüyorum canim burdaki arkadaslari..su watsap isini hallette sende katil ..veya katilin aramiza..ama sanirim bi sen kaldin birde prenses....sana anlatacaklarim var zaten burda olmuyo..erkekler icin hava hos..benimki hic kilo almaz nekadar yesede....her ne cani istiyorsa yer..

Gelicem tatlım bende çok istiyorum benim eşim rejimde ama her gün bozuyo

Düşersin arkadaşım azimlisin sen 5 te 5 yapacak mısın peki canım
Aslinda kac haftadir hersey güzel gidiyordu..cok yeme krizi oldugunda cocuklari alip temiz havaya cikiyordum.ama esim evde simdi istedigim anda cikamiyorum..hem düzenimi bozulmasina sebeb olan birde ekmek oldu..karatayimsi besleniyordum..5 te 5 dende sogdum acikcasi..su an icin yapmak istesemde cok zor

Ben biraz esimle aksam yürüyüsüne cikayim cocuklarda uyudu..sonra görüsürüz gülsahcim....prenses sanada gecmis olsun sende katil grubumuza...senide bekleriz..

Yarın için sebzelerim hazır ama cidden felaket yoruldum
Sabah sadece semizotu salatamı yapacağım tazecik
Ay yatasım geldi bir an önce sabah olsun diye

Allah yardımcın olsun canım gerçekten erkekler evde olunca herşey daha zor
Hele benim eşim gibi gırtlağına düşkün olan biriyse adam haftasonları bile bütün gün yemek kanalını izliyor sonrada hadi şunu deneyeyim diyor hani ben yapmak istemiyorum desemde müdanağsı yok anında kendi yapar

Ayyy banum aynı benim eşim haftasonu sabahtan akşama kadar yemek yapar dışardan sipariş verir bide böyle ballandıra ballandıra yer karşımda bende kacamak yaparım hemen

Ayyy banum aynı benim eşim haftasonu sabahtan akşama kadar yemek yapar dışardan sipariş verir bide böyle ballandıra ballandıra yer karşımda bende kacamak yaparım hemen

Benimki artık şerrimden korkar oldu Önceden bende ona uyuyordum şimdi anında açıyorum bayramlık ağzımı işte; '' Sen bana inat yapıyorsun, suikastci dışarda bütün gün yediğin yetmiyor bizide bozuyorsun ( malum kızda benle birlik ) ''
Artık bu ara yaw aşkım kasma kendini arada seninde vucudunun tatlı birşeye ihtiyacı var, ben kendim için demiyorum hasta olacaksın falan diye beni kandırmaya çalışıyorlar ama yemezler ne yerim ne yediririm

Bugün daha net fark ettim ki cidden evdekilere de eziyet ediyorum farkında olmadan Küçük kuzu bile bugün 90lik diyeti duyunca durup durup Anneeee ne zaman başlıyorsun ona, ne zaman pizza yiyebileceğiz diyip durdu hatta babası eve gelince sevinçle Babaaaa Annem çok güzel bir diyet buldu bize pizza bile yapacakmış diye anlattı
Görende onlarıda aç bırakıyorum sanır ama alışmasınlar diye onlarada kurallar koyuyorum doğal olarak Sonradan anaları gibi uğraşmasınlar istiyorum gerçi ufaklık her gün göbeğini ayna karşısında kontrol edip heh tamam cıkmamış diyor yada ben tartıya her çıktığımda dur bende tartılacağım ne kadar büyümüşüm diyor
Minnak kuşuma aslında diyet yaptırmıyorum ama oda 3 ay evvel 20 kgken geçenlerde 18 kg çıktı Annem boşver hiç ye diye ısrar etme sonra oda senin gibi uğraşmak zorunda kalır diyor hatta

Bencede şimdiden alistir banum sonra böyle bizim gibi canı istese de yiyemez sağlıklı şeyler sevsin damak tadı öyle oluşsun ki kilo almasın

Kizlar merhaba...
Gec oldu ama... eşim dün sabah balik tutmaya gitti ve biz akşam balik yedik et gunumdu Allahtan...

Menumu paylasayim

Sabah :4 kofte
Oglem: 1 kase corba
Aksam balik+ekmek+cay ictim

Ya ben bunlari fazlami yiyorum bilmiyorum ama hem tokum hemde ac gozluyum anlamadim bir sey...Galiba iddiayi tutturamiycamm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün gece iyiki sebzelerimi pişirmişim sabah okadar iyi geldi ki anlatamam
Mis gibi sebzelerimi ve semizlotu salatamıda yedim ohhh

Dün gece tam yatacakken karşı komşum aradı uyanıksan iki dakika kapıya geleceğim diye Meğer köyden gelmişde 5 litre taze süt getirmiş bana tabi gece gece uğraşmak zor gelince dolaba attım ve hemen uyanır uyanmaz sütü ateşe koydum az kaynasında yoğurt yaparım diye ama maalesef süt kesildi nedense Üzerindeki yağı aldığımdan mıdır yoksa sabah sağıldığıı ve dolaptada olsa geceye kadar beklediği içinmi bilemedim ama 5 litre sütüde dökmek zorunda kalmak canımı sıktı açıkcası bende hemen internetten bakıp lor yaptım o kesilen sütle bakalım nasıl bir tadı olacak ilk kez yaptım ama zevkliymiş
Şimdide üzerine 5 kgluk suyla ağırlık yaptım ki iyice süzülsün artık gece dolaba koymadan bakarız nasıl olmuş diye

canlarım günaydınnnn

Gunaydin .
Aksam patates gununu balikla sonlandirdigim icin mi bilmiyorum ama arti ciktim of ama yaaaa

Günaydın canlarrrrrrrrrrrrrr

La Petite Princesse Canım sıkıntı yapma belkide suyunu eksik içtin yada tuzu biraz fazla kaçırıp ödeme sebep olmuş olabilirsin bende de tık yok hala aynı ama sıkıntı yapmıyorum çünkü biliyorum dahada aşağısını göreceğim

Gunaydin .
Aksam patates gununu balikla sonlandirdigim icin mi bilmiyorum ama arti ciktim of ama yaaaa
günaydın canım bugün sıcak suyun içine varsa çubuk tarçın at tatlım yada bir tutam maydanoz kaynat içine limon koyup iç ödem vardır bugün tuz da kullanma ve akşam 6 dan sonra hiç bişey yeme sıvı alımınıda abartma yarın eksi çıkarsın kesin hiç sıkma canını olmazsa bugün daha hiç bişey yemediysen aç karnına kuru yada taze kayısı yiyip su iç kayısı yoksa hiç bişey yemeden sade şekersiz nescafe iç bağırsakların hareketlensin

Dun 3 litre su ictim. Tuz hic kullanmadim. Yesilcayda ictim. Ama regl olcak gibi oldum basladi yok oldu sonra o yuzdendir diye avutuyorum kendimi. Tavsiyelerinizi dikkate alip yesil cayima cubuk tarcin attim. Ay cok sorunluyum aksamdan beri hala icim usuyo.

Banu gecenlerde bizim basimizada geldi. Kesilen sutu annem peynir yapmis. Cokta guzel olmustu. Lorda eminim guzel olur. Ellerine saglik.

Günaydin kızlar seminerde toplantı varmış 1 e kadar sürecekmis şimdiden kafam şişti

siz Nasılsıniz yarın tartı günü çok korkuyorum
ben uykusuzluktan ölüyorum valla canım kahve iç iyi gelir strese valla haklısın toplantılarda hiç çekilmez

Günaydin kızlar seminerde toplantı varmış 1 e kadar sürecekmis şimdiden kafam şişti

siz Nasılsıniz yarın tartı günü çok korkuyorum

Günaydın canım
Sana kolay gelsin canım
Ben iyiyim şükür ve cumaya göre daha az görüyorum tartıda heee inşallah yarın daha da az görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…