Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Birazdan hazırlanıp yine kendimi sokaklara atıyorum
Kuşumla parka gideceğiz tabi Annemde gelecek dönüştede Annemlerde yemeğe kalacağız maç varmış eşimde ille Annenlerde seyrederiz dedi bende tamam dedim
Artık gece gelince ancak yazabilirim sanırım

Kocaman öpüyorum sizi
Allaha emanet olun

ben bu adetimden bıktık kızlar canımı okudu yerlerde sürünüyorum resmen
işyerinde sandalyede neredeyse yatar pozisyondayım
ağlamamak için zor duruyorum çok ağrım çok kanamam var
imdatttttttttttttttttttttttttttt yaa bıktım her ay her ay ne yapacağımı bilmiyorum artık

unutmadan bugünki menümü yazayım

sabah çeyrem simit minik peynir çay
öğlen bezelye cacık
akşam cacık ım beni bekler

ekmeği neredeyse hayatımdan çıkardım hiç aramıyorum
makarna pilav tatlı hiç yemiyorum
süper bi duygu azıcık yeyip de doymak

inşallah yarına hepimiz az da olsa eksi görürüz

canım geçmiş olsun alında bi şişeye kaynar su doldurup karnına koysan azıcık alır ağrını bide kanı sulandırması için asprin içebilirsin bu arada menün çok başarılı tatlım maşallah sana

kızlar merhaba

canım geçmiş olsun...ağrıkesici alll...

kızlar menümü paylaşayım ben akşam geç girebilirim
sabah
şeftalili erikli karanfilli tatlandırıcılı komposto
ara
2 bardak ayran
öğlen
1 kase mantar çorbası
ara
sebze suy(3 salatalık+1 havuç+zencefil+çeyrek limon)
akşam
2 kase maş çorbası
saat 7 buçuk gibi meyve suyumu(2 portakal+1 dilim ananas+bir avuç yeşil üzüm+çeyrek limon)
2 fincan yeşilçay
su 2.5 evdede daha içerim
kaçamak yapmak yok canlarım yarın güzel biş gün öpüyorum hepinizi

Selam kizlar...tam yediklerimi hatirlayamiyorum sözde yazacaktim ama saglikli beslendim zaten ev su an kaos halinde..bugün tek kacamak olarak 1 dilim patates cipsi yedim.....onun disinda dogal islenmemis gidalar tükettim

İyi akşamlar herkese
Sonunda kendime geldim bugün saldırmadım yemeklere
Sabah
2 Yumurta
2Dilim peynir
2 Dilim ekmek
Öğleni atladım bugün
Ara
3Yk yoğurt
1Adet erik
Aksam
2 Dilim peynir
Salata

İyi akşamlar herkese
Sonunda kendime geldim bugün saldırmadım yemeklere
Sabah
2 Yumurta
2Dilim peynir
2 Dilim ekmek
Öğleni atladım bugün
Ara
3Yk yoğurt
1Adet erik
Aksam
2 Dilim peynir
Salata
Keskem bende oburluk krizimi atlatabilsem hic bukadar uzun sürmemisti..gününü hafif ve saglikli atlatmisin canim tebrikler

aynen benim catlakta öyle...ben yapmasam kendi gidip yapar caninin cektigi seyi...hatta bi keresinde ben yapmiyorum diye inat edip gitti mutvakta hamur yogurdu...gözleme yapti sac üstünde .

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn

Umarım bugün herkes bol eksiler görür

Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldi eşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diye adamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg

Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükür Artık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar

Çok geçmiş olsun canım İnşallah şu anda daha az ağrın vardır

Günaydın can can
Nasılsın canım görüşmeyeli

***8.Takım 429. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103 / 0.7 /% 68 )
yst38 ( 101 /100.1 /0.9 /% 0.89 )
nnickk ( 66.8 / / /% )
selvatico_rosa (65.5 /65 / 0.5 / %0.76 )
adayaren38 ( 61.2 / / / % )
Glbrs ( 55.5 / / / )

Takım Ortalaması;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…