- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn
Umarım bugün herkes bol eksiler görür
Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldieşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diyeadamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg
Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükürArtık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar
Çok geçmiş olsun canımİnşallah şu anda daha az ağrın vardır
Günaydın can can
Nasılsın canım görüşmeyeli
Sen nasilsin bitanemSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn
Umarım bugün herkes bol eksiler görür
Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldieşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diyeadamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg
Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükürArtık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar
Çok geçmiş olsun canımİnşallah şu anda daha az ağrın vardır
Günaydın can can
Nasılsın canım görüşmeyeli
700 gr çok iyi beybiiyiyim bitanem yatılı misafirlerim var yoğunum biraz bu arada ben mezun olali 7 8 ay olmuş kizlar 55 kiloyla mezun olmuştum o gün bu gündür 55 57 arası gidip geliyorum ve biraz önce tartildim 56.7 kilo hepinize başarılar kızlar sakın verdiğiniz kilolarin 1 kilosunu bile geri almayin ipleri elden birakmayin yoksa kaçar gider 1 hafta sonra misafirlerim gidiyor spora asilcam bende iyce
Sen nasilsin bitanem
Gunaydin
Gecen cuma 83.9
Bu cuma 83.7
Fark 200 gr
Yuzde 0.24 yanlis hesaplamadim umarim
Ilk baslangicta 85 ti banucum
Ben hedefime de ulasamadim cezamiz neydi
Listedeyim bu beni daha da azimlendircek. Bu haftanin cezasini aksam 2 saat yuruyus olarak yapacagim o zaman hic geciktirmeden.
Ya oyle bir odem var ki su an. Ise babetle gelip is yerinde topuklu ayakkabimi giyerim. Ki bugun getirdigim ayakkabi da normalde ayagimi sikmayanr rahat bir ayakkabiydi. Ama sabah geldim giyip siksa keske ayagimi sokamadim bile. Ayagima bacagima dokununca cukur oluyo baya bi kaliyo duzelene kadar. Ellerim desen yumruk yapamiyorum kapanmiyo sizliyo. Aglamak istiyorum ya. Dunden beri 3 lt su yesil cay kiraz sapi tarcinli su icip durdum.
Sagol Banucum.
Kizlar gunluk sporu mecburi yapalim mi? Bu gunden haftaya icin hazirlanmaya baslayalim artik. Bu haftayi heba ettigim icin kendi adima cok pismanim.
Eki Görüntüle 1623523 Gülşah bildirim yapmadı henüz ve hatice dışında herkes bü bü hafta 2 saat spor cezası aldı kızlar kolay gelsin
***8.Takım 429. Etap***
Oynakbasi34 ( 103.7 / 103 / 0.7 /% 68 )
yst38 ( 101 /100.1 /0.9 /% 0.89 )
nnickk ( 66.8 / 67 /+ 0.2 /% - 0.30 )
selvatico_rosa (65.5 /65 / 0.5 / %0.76 )
adayaren38 ( 61.2 / 61.2 / 0 / % 0 ) Sabit
Glbrs ( 55.5 / / / )
Le Petite Princesse ( 83.9 / 83.7 / 0.2 / % 0.24 ) Yeni üye; başl. tarihi 15.08. 2015; Başl. kilosu; 85 kg; Hedef;60 kg
_citygirl_ (73.8 /73 / 0.8 / % 1.09 ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65
Takım Ortalaması;
Çok geçmiş olsun bende bugün bol su tüketmem lazım hafif bende de var ödem sanırımneyse yarına biraz azalmış olur ödemlerinde inşallah ve haftaya bomba gibi bir bildirimle bekliyoruz seni
Kolay gelsin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?