***8.Takım 429. Etap***
Oynakbasi34 ( 103.7 / 103 / 0.7 /% 68 )
yst38 ( 101 /100.1 /0.9 /% 0.89 )
nnickk ( 66.8 / 67 /+ 0.2 /% - 0.30 )
selvatico_rosa (65.5 /65 / 0.5 / %0.76 )
adayaren38 ( 61.2 / 61.2 / 0 / % 0 ) Sabit
Glbrs ( 55.5 / 55.5 / 0 /%0 )
Le Petite Princesse ( 83.9 / 82.7 / 0.2 / % 0.24 ) Yeni üye; başl. tarihi 15.08. 2015; Başl. kilosu; 85 kg; Hedef;
_citygirl_ ( / / / % ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65
Takım Ortalaması;
Banum benim hedef kiloma baksana canım belki gaza gelirimGülşah inşallah bugünün cuma olduğunu unutmamıştır da bildirimini birazdan yapar
Tabi fatoşda sanırım bu hafta dönecekti listeye tabi yoğunluğu bittiyse
Banum benim hedef kiloma baksana canım belki gaza gelirim
Yok tatlım o değil mezun olmak için hedefim ne onu bilmiyorumCanım senin hedef 800 grinşallah haftaya dahada fazlası gider
Yok tatlım o değil mezun olmak için hedefim ne onu bilmiyorum
Selam kizlar...yüzdeniz yine 30 altina düsmemis buda iyi..moralinizi yinede bozmayin ..kendinize fazlada görmeyin ramazan ..okul tatili ..yaz mevsimi ..akraba ziyaretleri hastalik derken tamamen motivasyin kaybimiz oldu..insallah hersey yine yoluna girecek...
Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
[QUOTE="glsbrs, post: 42466269, member: 666405çok şaşırdım r ben hiç verdim ama morartık başkalarının diyetini değil k5.5
Bu hafta:55.5
%0
Bidaha sıvı diyeti yapmıcam kizlar beni 5 te 5 paklar
Canım kendine iyi bak ve unutma biz hep yanındayız ve seninleyiz kendini sakin yalnız hissetme güzel yürekli arkadaşımBende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?