Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı cumalar arkadaşlar.
düzceye gidiyorum yarın ani bir kararla.
halam hastaneden çıkmış.
ablamda baya rahatsız.
gidip bi bakayım dedim.
eşimde izin verdi sağolsun.
yalnız pek yollamaz beni bi yere.takıntılı.
ama hastalık sözkonusu şu anda.
banuşum ben bu haftada bildirim yapamıycam maalesef.

***8.Takım 429. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103 / 0.7 /%0.68 )
yst38 ( 101 /100.1 /0.9 /% 0.89 )
nnickk ( 66.8 / 67 /+ 0.2 /% - 0.30 )
selvatico_rosa (65.5 /65 / 0.5 / %0.76 )
adayaren38 ( 61.2 / 61.2 / 0 / % 0 ) Sabit
Glbrs ( 55.5 / 55.5 / 0 / % 0 )
Le Petite Princesse ( 83.9 / 83.7 / 0.2 / % 0.24 ) Yeni üye; başl. tarihi 15.08. 2015; Başl. kilosu; 85 kg; Hedef;60 kg
_citygirl_ ( 73.8 /73 /0.8 / % 1.08 ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65

Takım Ortalaması;% 0.42

Şükür çok iyi olmasada bu haftada %0.30 sınırını aştık inşallah çok daha güzel sonuçlar daha olur

Kızlar listeyi paylaştım Allahın izniyle haftaya çok daha güzel sonuçlar elde edeceğiz
Bende şimdi duşumu alıp bir arkadaşıma söz verdiğim kuranı okuyayım

Bitince yine damlarım nasılsa kocaman öpüyorum hepinizi

Selam kizlar...yüzdeniz yine 30 altina düsmemis buda iyi..moralinizi yinede bozmayin ..kendinize fazlada görmeyin ramazan ..okul tatili ..yaz mevsimi ..akraba ziyaretleri hastalik derken tamamen motivasyin kaybimiz oldu..insallah hersey yine yoluna girecek...

[QUOTE="glsbrs, post: 42466269, member: 666405çok şaşırdım r ben hiç verdim ama morartık başkalarının diyetini değil k5.5
Bu hafta:55.5
%0
Bidaha sıvı diyeti yapmıcam kizlar beni 5 te 5 paklar[/QUOTE]

Aa canım çok şaşırdım sen tam uymustun diyete cok sasirdim bende hic veremedim ama artik baskalarinin diyetini degil kendime bir plan yapacagim

Çok haklısın canım okullar açılsın hersey düzene girecek inşallah kendi adima ne yediğimi planlıyorum o zaman ama yazın ve ramazanin araya girmesi böyle sonuçlar doğurdu neyse yaz bitti sayılır inşallah yeni yıla çok fit bir şekilde gireriz hem kızımın doğum günü de o zaman

Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..

Sen bilirsin canım inşallah sıkıntıların biter bir an önce bol bol dua edip Allah a tevekkül et en önemlisi de sabır şunu asla unutma arkadaşım

NE KADAR KARANLIK VE UZUN OLSADA HER TÜNEL AYDINLIĞA ÇIKAR

[QUOTE="glsbrs, post: 42466269, member: 666405çok şaşırdım r ben hiç verdim ama morartık başkalarının diyetini değil k5.5
Bu hafta:55.5
%0
Bidaha sıvı diyeti yapmıcam kizlar beni 5 te 5 paklar

Aa canım çok şaşırdım sen tam uymustun diyete cok sasirdim bende hic veremedim ama artik baskalarinin diyetini degil kendime bir plan yapacagim[/QUOTE]
Bende 5 te 5 diyetine geri dönüş yapıyorum canim

Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
Canım kendine iyi bak ve unutma biz hep yanındayız ve seninleyiz kendini sakin yalnız hissetme güzel yürekli arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…