Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım ben de yeni uyandım sen pierre Loti ye gidebilirim deyince aklıma eski bir şarkı geldi

şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım. ..
diye devam ediyordu
ahh keşke istanbulda ssöyle bir kaç yıl yasasam bence eksileri kadar artıları da fazla olan çok özel bir şehir benim yerime de Pierre Loti de kahveni iç canım belki birgün bende o zevki bir daha yaşarım

Kendimi kitaplara gomucem bu sıra etkisinde kaldığınız kitap isimleri paylaşırmisiniz

Sanada günaydın canım
Aynen dediğin gibi eksisinden fazla artısı var hatta bence
Resmen İstanbul aşığıyım ben her ne kadar ileride eşimle sakin bir sahil kasabası hayali kursakta
Bakalım inşallah Komşu Ablamın vakti vardırda kaçarız

Canım şu ara benim büyük kız '' Bana ikimizi Anlat '' diye bir kitap okuyor Ahmet Batmanın
Ben bitirmesini bekliyorum ama gerçekten çok güzel bir kitapmış kızım hayran kaldı ki normalde daha çok gerilim tarzı kitaplar okuyordu öncesinde

Günaydı kızlar...

Yalan degil yeni uyandim.dun aksam 12.30 disaridan geldik kizim yemek yemek istedi onu doyurdum gec yatinca gec kaltim haliyle

Dun aksam disarida orta tempoda en az 45 dakika yuruyus yaptim

5 te 5 yapmayacağım bu ara yedigime ictigime dikkat ederek ve sporla devam edecegim...

Diyetlere bagli kalamadigimi fark ettim... o yuzden dikkat ederek devam edecegim zaten diyetlerle kiloda veremedim...

Gorusmek uzere optum

Gülşencim VC Andrews çatı serisi güzel küçük mucizeler dükkanı çok güzel ama okumadiysan en güzeli sarah jio kitapları hatta bende bugün agapi yi alıcam kadın muhteşem yazıyo

Kızlar akşam yazamam düğün e gitcez umarım elbiseyi verdigim terzi dekolteyi kapatacam diye içine etmemiştir neyse birazdan elbiseyi alıp kuaföre gecicem şimdiden menüyü yazmayim yada ya akşam ordaki menüyü bilmiyorum gece taşa yarın yazarım hepinizi öptüm şans dileyin bana

bü arada bana noluyosa sanki gelin benim

İyi eğlenceler canım bol bol eğlen stres at

ben bu aralar fi çi pi üçlemesine başladım. daha çok ahmet ümitin yazdığı polisiye tarzı şeyleri okuyorum.

Hele şükür birazdan keyif yapmaya gidebiliyorum

Komşu ablamın biraz işi uzamıştı sıkıntıdan tam patlayacağım derken hadi birazdan çıkabiliriz diye geldi

Bu gun yediklerim

Sabah

Kizarmis yogurtlu kirmizi biber 2 adet orya boy kirmizi biber

6 zeytin

Cok az (bi koparik ekmek) recel ve yeşillikler

Ogle 2 simit 3 cizi ve 3 cay

Aksam 2 bardak ayran

Kizlar lac gündür yazamiyorum bugun menumu yazayim
Sabah-ogle
2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim ekmek
1 yesil elma
Aksam
1 kase tarhana çorbası
4Yk eriste
3 çiğköfte bol acili akrabam kendi yapti
Marul
Sekersiz cay ve cok az cekirdek
Bugun abarttim resmen hemen toparlanmam lazim

İyi akşamlar herkese maçı izleyeyim derken saat baya geçmiş
Sabah
2Yk yulaf
1 Bardak sut
2 Adet hurma
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Kırmızı biber salatası
2 Yk yoğurt
2 Dilim ekmek
Aksam
2Yk kaşığı ciğer
2 Dilim ekmek
1 Barak ayran
Ara
1 Bardak sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…