- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bende bu sabah erkenden uyandımkahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya giderizÇocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok
Günaydın canım ben de yeni uyandım sen pierre Loti ye gidebilirim deyince aklıma eski bir şarkı geldi
şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım. ..
diye devam ediyordu
ahh keşke istanbulda ssöyle bir kaç yıl yasasam bence eksileri kadar artıları da fazla olan çok özel bir şehir benim yerime de Pierre Loti de kahveni iç canım belki birgün bende o zevki bir daha yaşarım
Kendimi kitaplara gomucem bu sıra etkisinde kaldığınız kitap isimleri paylaşırmisiniz
Merhaba kızlar ben geldim kızlar ben bu 2 gün azıcık sapıtip pazartesi 5 te 5 é başlamak istiyorum
Gulsen...Ask romani Elif Safak...
Secret diye bir kitap okumustum yazarini bilemiyorum...tavsiye ederim
Gülşencim VC Andrews çatı serisi güzel küçük mucizeler dükkanı çok güzel ama okumadiysan en güzeli sarah jio kitapları hatta bende bugün agapi yi alıcam kadın muhteşem yazıyo
İyi eğlenceler canım bol bol eğlen stres atKızlar akşam yazamam düğün e gitcez umarım elbiseyi verdigim terzi dekolteyi kapatacam diye içine etmemiştir neyse birazdan elbiseyi alıp kuaföre gecicem şimdiden menüyü yazmayim yada ya akşam ordaki menüyü bilmiyorum gece taşa yarın yazarım hepinizi öptüm şans dileyin bana
bü arada bana noluyosa sanki gelin benim
Okumam mi canım hiç Aşk i orda aşık oldum Şems e ve ölen bebegimin ismini Şems koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?