- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yok tatlım o değil mezun olmak için hedefim ne onu bilmiyorum
Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
Sıralama nasıl acaba
Umarim sorunlarını kısa surede halledip geri donersin Gulhan ablaBende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
Kızlar çok sinirim bozuk o kadar uğraştım bu hafta ama hiç bi sonuc yok sanki artık yoruldum biraz bu kilo verme işinden
Cezamin 40 dakikasını yuruyus olarak bu sabah yaptım akşam da yuruyecegim inş
Geçen haftayı heba ettim ortalamanizi da dusurdum haftaya kesinlikle telafi edeceğim
Kızlar çok sinirim bozuk o kadar uğraştım bu hafta ama hiç bi sonuc yok sanki artık yoruldum biraz bu kilo verme işinden
KIZLAR İZNE AYRIILIYORUM CEPDEN KK YA ÇOK KATILAMAM AMA WHATSUP DAN YAZARIM ARADA EŞİMİN ABLASI 1 HAFTA KALMAYA GELİYOR İSTANBULDAN
HAZIR EVDEYKEN PAZAR GÜNÜ 5 TE 5 E VE LESLİE YE BAŞLIYORUM
GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERİM
SİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR İYİYKİ VARSINIZ
Kız kk izini değil yıllık izin aldım sayfaya az gireceğim sadece kk da izine ayrılmam hedefime ulaşıp mezun olmadan evde net yok ya ondan cepten de pek giremiyorum o yüzden ama aranızdayım mucuk heehheKızzzzzzzzzzzzzzz ne izniiiii5de 5 yapacaksın zaten eksi garanti olacak
Tamam burada paylaşımda bulunma sıkıntı değil ama bence cuma en azından bana mesaj at kilonu ki bildiriminde yapılmış olsunolmadı o zaman izne ayrılacağım dersen bildiririz ( ki biliyorsun 2 hafta en az izinli olmak zorunda oluyoruz o yüzden bence ayrılma izne )
Ne dersin
Sağol bebeğim özlüyorum seniÇok iyi gidiyosun tatlişim
Kız kk izini değil yıllık izin aldım sayfaya az gireceğim sadece kk da izine ayrılmam hedefime ulaşıp mezun olmadan evde net yok ya ondan cepten de pek giremiyorum o yüzden ama aranızdayım mucuk heehhe
Ay bu hafta herkes çökmüş yüzdesi 1 olan takım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?