Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok tatlım o değil mezun olmak için hedefim ne onu bilmiyorum

Tamamdır canım hemen araştırıyorum bulabilirim inşallah

Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..

Rabbim inşallah herşeyi gönlünce hayırlı bir şekilde sonlandırır yüreği güzel insan
Ne olur iyice uzak kalma bizden ve unutma sen güçlü olacaksın ki evlatlarına ve yuvanada dört elle sarılabilirsin

Sıralama nasıl acaba

Şimdilik ilk 3deyiz tabi diğer arkadaşların ortalamasına göre değişir ( inşallah öyle kalır tabi )

Bende uzun bi zaman yazmicam buraya ve grubumuza...son günlerde hersey üst üste geldi..ayriyetten bazi sikintilarimda var.onlari atlattiktan sonra yine sizlerleyim....hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize iyi bakin..
Umarim sorunlarını kısa surede halledip geri donersin Gulhan abla
Allah yardımcin olsun

Cezamin 40 dakikasını yuruyus olarak bu sabah yaptım akşam da yuruyecegim inş
Geçen haftayı heba ettim ortalamanizi da dusurdum haftaya kesinlikle telafi edeceğim

Kızlar çok sinirim bozuk o kadar uğraştım bu hafta ama hiç bi sonuc yok sanki artık yoruldum biraz bu kilo verme işinden

KIZLAR İZNE AYRIILIYORUM CEPDEN KK YA ÇOK KATILAMAM AMA WHATSUP DAN YAZARIM ARADA EŞİMİN ABLASI 1 HAFTA KALMAYA GELİYOR İSTANBULDAN

HAZIR EVDEYKEN PAZAR GÜNÜ 5 TE 5 E VE LESLİE YE BAŞLIYORUM
GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERİM
SİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR İYİYKİ VARSINIZ

Cezamin 40 dakikasını yuruyus olarak bu sabah yaptım akşam da yuruyecegim inş
Geçen haftayı heba ettim ortalamanizi da dusurdum haftaya kesinlikle telafi edeceğim

Olurmu hiç öyle şey ortalamayı düşürdüm diye Hepimiz haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceğiz ve ondan sonrada ilk 3 bizim olacak

Kızlar çok sinirim bozuk o kadar uğraştım bu hafta ama hiç bi sonuc yok sanki artık yoruldum biraz bu kilo verme işinden

Aaaa moral bozmak yok canım birlikte herşeyin üstesinden gelebiliriz

Bak bence takım olarak pazartesi 90 günlük diyete başlayalım hem 5de 5e benziyor hemde kaçamak riskimiz sıfır çünkü yok yok diyette

Kızzzzzzzzzzzzzzz ne izniiiii 5de 5 yapacaksın zaten eksi garanti olacak
Tamam burada paylaşımda bulunma sıkıntı değil ama bence cuma en azından bana mesaj at kilonu ki bildiriminde yapılmış olsun olmadı o zaman izne ayrılacağım dersen bildiririz ( ki biliyorsun 2 hafta en az izinli olmak zorunda oluyoruz o yüzden bence ayrılma izne )
Ne dersin

İyi akşamlarrr
Bugün belki bir daha giremem siteye telefonumun şarj soketi bozuldu kapandı yarın götürüp yatıracağım o yüzden paylaşayım menumu.
Allahtan bilgisayarımız yapıldı da internete girebiliyorum.
Kaçamaksız bi gün yapınca mutlu mesut paylaşıyorum listemi
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Salatalık domates
Öğlen
1 dilim peynir
Biraz melemen(annem sabah yapmış canım çekti )
salatalık
2 yk yogut
2 dilim ekmek
yeşilçay

bir saat kadar sonra bi tane hurma yedim

Birazdan da
1 bardak süt ve şeftaliyle günü kapatırım sonra dizimi izlerim.

Kız kk izini değil yıllık izin aldım sayfaya az gireceğim sadece kk da izine ayrılmam hedefime ulaşıp mezun olmadan evde net yok ya ondan cepten de pek giremiyorum o yüzden ama aranızdayım mucuk heehhe

Kaçgündür gelemiyorum hiç menüde paylaşmadım sanki
Sabah 1 yumurta
Ara büyük boy ayran
Öğlen 2yk et
Akşam 1 lokma ekmek
2yk fasülye
2 Susamlı kurabiye
Su az içtim şimdide bisiklet çalışıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimi yedikten sonra eşimle halasına çaya gittik
Kuzen İngiltereden döndü ve görüşememiştik kaç gündür Özlemişim valla
Beni görünce direk ilk söylediği '' Yengeciğim inanılmaz fark etmişsin valla süpersin '' oldu
Nasıl mutlu oldum anlatamam size Bana inanılmaz motivasyon oldu

İnşallah bu gazla dahada güzel devam ederim

Kız kk izini değil yıllık izin aldım sayfaya az gireceğim sadece kk da izine ayrılmam hedefime ulaşıp mezun olmadan evde net yok ya ondan cepten de pek giremiyorum o yüzden ama aranızdayım mucuk heehhe

Yanlış anlamışım bende diyorum bu kız niye izne ayrılıyorum diyor
Aman iyi iyi paylaşımda bulunmasanda bildirimini nasılsa bize mesaj atarsın en kötü ihtimal Tatilin tadını çıkar ama aynen devam et beslenmeye

Kızlarrrrrrrrr bu hafta 5.ci olmuşuz yanlış bakmadıysam
Bunada şükür inşallah haftaya daha da güzel bir sırada oluruz Allahın izniyle
Moral bozmak yok aynen devam hatta daha da azimle devam

Ay bu hafta herkes çökmüş yüzdesi 1 olan takım yok

İyikide çökmüş kız yoksa daha aşağılarda yer alacaktık
Şaka bir yana ama normaldir sonuçta her hafta çok çok güzel kilolar gitse çoktan mezun olmuştuk hee keşke olsada yavaş gitsinki kalıcı olsun

Merhaba kizlar...5 te 5 e veda yapamadım ben bu diyeti

Menu paylasimi

Sabah: 2 yumurta +1.5 kk peynir +5 zeytin+5 findik ici +1 yemek kasigi recel

Öğle 1/2 izgara ciger +az ayranasi corbasi

Aksamda 3 kasik Köy yoğurdu ve 3 dilim cavdar ekmegi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir haftasonu diliyorum

Bende bu sabah erkenden uyandım kahvaltımıda edip direk çamaşırlara giriştim biraz evvelde astım ve kendime bir keyif kahvesi yaptım
Bugünlük henüz net bir planım yok ama büyük ihtimal belki komşu ablamla Pierre Lotiye keyif yapmaya gideriz Çocuklarıda eşime kakalayabilirsem bende iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…