- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Ne güzel canim ben iyice bozdum diyeti ama yarın 5 te 5 é başlıyorum bu sefer çok güzel yapıcam inşallahGünaydın kızlar
kötü bir cumartesi nin ardından güzel bir pazara uyandım artık hayatimda kesin net kararlar almanın vakti geldi diye düşünüyorum
bü arada tartı cuma gününden 500 eksik gösteriyor regl bitmek üzere sanırım şişkinlik gidiyor
yok canım o kadar uçuk değil :)Iyi aksamlar kizlar bugunku menum tam bi felaket
Sabah
Az menemen
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ogle yok
Aksam
Iskender
Fanta
Bol salata
Dondurma
Spora başlıyorum derhal...
Günaydın kızlar
kötü bir cumartesi nin ardından güzel bir pazara uyandım artık hayatimda kesin net kararlar almanın vakti geldi diye düşünüyorum
bü arada tartı cuma gününden 500 eksik gösteriyor regl bitmek üzere sanırım şişkinlik gidiyor
selam kızlar hafta sonu çok dikkat edemedim malum ama 3 gündür akşamları bisiklet çeviriyorum.
yarın kimler 5te5 yapıyo el kaldırsın bakayım.
gülşencim buralardasın korktum valla gidicen diye
Canım arkadaşım herşey gönlünce olsun biraz kendini dinlemek eminim sana çok iyi gelecek biz hep burdayız yanındayız bunu hiç bir zaman unutmaYok canım eminim ben izne ayrılıyorum aklimi başka konulara vermeliyim zaten kilom da kaç aydır aynı mücadele më daha sonra devam edicem 55 kilo olmadan asla pes etmicem
biraz kendimle uğraşicam ihmal ettim sol yanimi eminim orası iyilisince hersey çok daha kolay ve guzel olacak cep numaramı biliyorsunuz istediğiniz her an konuşabiliriz döndüğümde inşallah herkes hedefine ulasmis olur
Hic beklimiyordum ama bende regl oldum...bu sefer fazla stres yapmadi bende...yarin 90 diyeti dusunuyorum ama
Bana takilan varmı acaba
geçmiş olsun canımGünaydın kizlar nasilsiniz grip oldum hastayim bennkizim ve eşimde hasta aile boyu burun cekiyoruz yani
geçmiş olsun canım
maşallah banum sana ne kadar enerjik bi hatunsunvalla bende dün kapalı balkonumu temizledim dip bucak 2. katın camlarını sildim bu akşam mutfak dolaplarımı silicem bide en alt katın küvetini ovucam salı çarşamba silme süpürme işi kalacak sonrada annemle babam gelecek allahın izniyle tabi ben bu bahaneyle bayram temizliğini aradan çıkarmış oldum artık bayrama bi silip süpürürüm mis olur evSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiii
Bu haftasonu hayatımın en yoğun ve en güzel haftasonuydu
Cumartesi akşam üzere komşu ablamla baş başa gidip Pierre Lotide güzelce keyif yapıp bol bol sohbet ettik ( tabi çocuklarda evde eşimleydi)
Akşam 21:00de eve döndüm hattatam üzerimi değiştirip sizlere bakacaktım ki hemen eşim hiç soyunma SAhile iniyoruz arkadaşlarla çay keyfi yapacağız diye
Onlarlada gece 01:00e kadar oturup bol bol sohbet ettik hatta bir ara biz bayanlar yine çocuklarıda bırakıp yürüyüş yaptık
Tabi eve gelincede erkenden pikniğe gidiceğiz diye anında yatağa attım kendimi
Dün sabahta sabah 07:00de kalkıp yollara düştük
Annemin köyüne doğru gidelim dedik ( istanbula 1 saat mesafede )
Kahvaltımızı güzel yeşil bir alanda yaptık sonrada çocuklar işte keşke denize gitseydik falan diye fikir beyan edince hadi madem mangal faslını deniz kenarına bir yerde yapalım dedik ve önce Annemin Amcakızınada uğrayip oradan Çilingoza gittik
Ben seneler önce oraya gitmiştimdaha doğrusu 12 - 13 yaşlarındayken
Gittiğimizde tabi hepimiz bayıldık ( baya güzel olmuş oralar görmeyeli ) arkadaşın çocuklarının yedek kıyafetleri olduğu için denize girdiler tabi hemen
Eşlerimizde şortları müsait diye denize daldılarbizde kedinin ciğere baktığı gibi baktık baştan
Sonra kıyafetlerle girersin giremezsin derken bende kıyafetlerle atladım denize
Tabi benim büyük kızda peşimdeno gazla diğer kızlarda peşimizden
2 - 3 saat deli gibi eğlendikbende o bahaneyle bol bol yüzdüm
Küçük kuşum bile çok eğlendi
Daha sonra güzel Orman içinde bir yer bulduk kendimize ve yeşillikler içinde mangalımızı yaptıkHava kararmak üzereykende Annemin Dayısına uğradık Tabi bizi gördüklerine çok çok sevindiler Oradada 1 saatten fazla oturup sohbet ettik sonrada mandıradan tazecik sütlerimizi alıp eve döndük
Gece 12de eve vardık ve hemen sütlerimide kaynatıp yoğurdumu yayalayıp kendimi yatağa attım
Bende an itibaren başlıyorummmm
Allahın izniyle inşallah çok güzel kilolar vermeye devam edeceğiz
Dün 102 kyu gördüm sabah tartıda ( gerçi bu sabah yine 103ama üzülmedim çünkü biliyorum ki yoğunluğun ödemide var ) o yüzden daha bir sıkı sarılacağım inşallah beslenmeme )
ayyy en güzel olur biliyomusun şöyle sohbet edecek bi arkadaşa o kadar çok ihtiyacım varki dur bende limonlu suyumu içip sana eşlik ediyim tatlımSaol canimkafve içiyorum gel beraber içelim
Günaydın kizlar nasilsiniz grip oldum hastayim bennkizim ve eşimde hasta aile boyu burun cekiyoruz yani
maşallah banum sana ne kadar enerjik bi hatunsunvalla bende dün kapalı balkonumu temizledim dip bucak 2. katın camlarını sildim bu akşam mutfak dolaplarımı silicem bide en alt katın küvetini ovucam salı çarşamba silme süpürme işi kalacak sonrada annemle babam gelecek allahın izniyle tabi ben bu bahaneyle bayram temizliğini aradan çıkarmış oldum artık bayrama bi silip süpürürüm mis olur ev
ayyy sen çanakkale dediğinde bile içim bi garip oluyo hele geliboluya hiç dayanamıyorum canım memleketim benimÇok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin hepinize ....Aminnnnnnnnnnn
Sorma yaaa doyamadık dün hatta haftayada tekrar o tarafa gidip bu kez geceden gidip çadır kuracağız
Tabi RAbbim nasip kısmet ederse
Benim denizi sevmeyen büyük kız bile çıkmak istemedi
Çok iyi geldi hepimize ama tabi haftaya hem daha hazırlıklı gideriz hemde çok güzel bir kamp alanı var çocuklar çadırlarda uyurken bizde sabaha kadar oturup sohbet ederiz diye düşündükTabi önce hafta içi bir çadır alacak herkes kendine
Çocuklar gece ayrılırken bile gidiceğiz dimi gidiceğiz dimi haftaya diye tutturdularbenim ufaklıkda Aaaa bizde Calliou gibi çadır kurup kampa gidiceğiz diye sevinçten göbek attı
Onların mutluğu bile bizler için yeterli sebep
Bayramda Çanakkaleye doğru gideriz diyorduk ama şimdi haftaya bu 1 gecelik cadır eğlencesi olunca onu erteleriz dedik üst üste ağır gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?