Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar canlarım siz bana ne kadar iyi geliyosunuz iyiki varsınız haftasonu ev işlerinden yazamadım size hemen özlemişim valla

ayyy sen çanakkale dediğinde bile içim bi garip oluyo hele geliboluya hiç dayanamıyorum canım memleketim benim
valla çadır en güzeli şu istanbulun stresinden kaçın kurtulun azıcık banum

Nasip kısmet hepimiz çok istiyoruz hatta ben 16 senedir eşime hep diyordum ya cadır alalım kamp yapalım diye Çocuklar tutturunca şükür he dedi sonunda

kızlaaarrr benim bu 55 kilo eşiğini bi an önce geçmem lazım

İNşallah o eşiğinide geçer daha aşağıları görürsün
Bende şu 99 eşiğini bir aşsaydım süper olurdu

ay banum kurban bayramından önce geçsek şu eşiği ne iyi olur ben sabah 6 da allahım nasip kısmet ederse uyanıcam sirkeli limonlu ılık suyumu içip kahvaltımı edicem bide böyle deniyim bakıyım hem erken kalkmayı çok istiyorum uyku bana yaramıyo gündüz çok uyuyunca gece bu sefer uyku tutmuyo hem bebiş olmadan şu uykuya karşı dayanıklılığımı arttırmalıyımyoksa ben bebişe değil bebiş bana bakacak

Ay inşallah canım cidden bende canı gönülden istiyorum
Dün sabah ne güzel düz 102yi bile görebilmiştim o yüzden bu sabah 103 çıkmaya pek takılmadım çünkü hem çok yoruldum, hem yeterli su içemedim hemde sabah ödemle uyandım Allahın izniyle haftaya inşallah 102 hatta belki biraz daha aşağısını görürüm

günaydın kızlar netim yapıldı hemen geldimmmm :) bende hala diyet araştırıyorum bulucam inşallah kendime göre bi tane :)

HOşgeldin canım
Kız şu 90lık diyeti bence bir daha düşün hani zorlamıyacak gibi geliyor gerçi daha bugün benimde ilk günüm

ben bugün cumaya göre -400 deyim. hafta sonu biraz kaçırdım ama. dünkü turşulardan sonra eksi görmek güzel. tat marka turşuya bayılıyorum özellikle karışık olanına hımm tam benlik

Ay bende bayılırım turşuya aslında ama işte felaket ödem yapar bana en azından kışa kadar yemeyi düşünmüyorum sonra nasılsa kurufasülya yada nohut yapınca az da olsa yanında yerim

Kızlar birazdan öğlenlik yemeğimide yiyip kuşumla dışarı atacağız kendimizi biraz daha havaların güzelliğinden faydalanıp parkta keyif yapalım nasılsa havalar yakında bozmaya başlar

Ben otobüsteyim canım.ulaşmak üzereyim şimdi.sen napıyosun.gülşen izne ayrılmış.üzüldüm ya.grubumuz dağılmasın.buşrada ayrıldı diyolsrdı.ne oldu.
gülşen ve gülhan gitti tatlım bende çok üzüldüm zaten bende çok bunaldım kilo verme işinden nolcak bilmiyorum iş yerindede aşırı stresliyim

canım ben buldum diyet bugün benimde ilk günüm bi kaç gün demeyip bakıcam duruma göre :)

herkese iyi akşamlar
menümü yazacağım
sabah
10,30da kalktım sadece soğuk kahve içtim
öğle
1 sinitzel
1 kase tarhana çorbası
ara
1 yeşil elma
1 kırmızı erik
akşam
1 kase çorba
bol salata
1 dilim kepek ekmeği
eğer acıkırsam form bisküvilerden yerim bi kactane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…