ayyy sen çanakkale dediğinde bile içim bi garip oluyo hele geliboluya hiç dayanamıyorum canım memleketim benim
valla çadır en güzeli şu istanbulun stresinden kaçın kurtulun azıcık banum
kızlaaarrr benim bu 55 kilo eşiğini bi an önce geçmem lazım
ay banum kurban bayramından önce geçsek şu eşiği ne iyi olur ben sabah 6 da allahım nasip kısmet ederse uyanıcam sirkeli limonlu ılık suyumu içip kahvaltımı edicem bide böyle deniyim bakıyım hem erken kalkmayı çok istiyorum uyku bana yaramıyo gündüz çok uyuyunca gece bu sefer uyku tutmuyo hem bebiş olmadan şu uykuya karşı dayanıklılığımı arttırmalıyımNasip kısmet hepimiz çok istiyoruz hatta ben 16 senedir eşime hep diyordum ya cadır alalım kamp yapalım diyeÇocuklar tutturunca şükür he dedi sonunda
İNşallah o eşiğinide geçer daha aşağıları görürsün
Bende şu 99 eşiğini bir aşsaydım süper olurdu
sağol canım neyseki bugün tartıda oynama olmadı :)yok canım o kadar uçuk değil :)
minik kuşum hoşgeldin :) çok geçmiş olsun prensesimGünaydın kizlar nasilsiniz grip oldum hastayim bennkizim ve eşimde hasta aile boyu burun cekiyoruz yani
ben bugün cumaya göre -400 deyim. hafta sonu biraz kaçırdım ama. dünkü turşulardan sonra eksi görmek güzel. tat marka turşuya bayılıyorum özellikle karışık olanına hımm tam benliksağol canım neyseki bugün tartıda oynama olmadı :)
ay banum kurban bayramından önce geçsek şu eşiği ne iyi olur ben sabah 6 da allahım nasip kısmet ederse uyanıcam sirkeli limonlu ılık suyumu içip kahvaltımı edicem bide böyle deniyim bakıyım hem erken kalkmayı çok istiyorum uyku bana yaramıyo gündüz çok uyuyunca gece bu sefer uyku tutmuyo hem bebiş olmadan şu uykuya karşı dayanıklılığımı arttırmalıyımyoksa ben bebişe değil bebiş bana bakacak
günaydın kızlar netim yapıldı hemen geldimmmm :) bende hala diyet araştırıyorum bulucam inşallah kendime göre bi tane :)
ben bugün cumaya göre -400 deyim. hafta sonu biraz kaçırdım ama. dünkü turşulardan sonra eksi görmek güzel. tat marka turşuya bayılıyorum özellikle karışık olanına hımm tam benlik
Ben otobüsteyim canım.ulaşmak üzereyim şimdi.sen napıyosun.gülşen izne ayrılmış.üzüldüm ya.grubumuz dağılmasın.buşrada ayrıldı diyolsrdı.ne oldu.huhu kızlar nasılsınız
gülşen ve gülhan gitti tatlım bende çok üzüldümBen otobüsteyim canım.ulaşmak üzereyim şimdi.sen napıyosun.gülşen izne ayrılmış.üzüldüm ya.grubumuz dağılmasın.buşrada ayrıldı diyolsrdı.ne oldu.
canım ben buldum diyet bugün benimde ilk günüm bi kaç gün demeyip bakıcam duruma göre :)Ay inşallah canım cidden bende canı gönülden istiyorum
Dün sabah ne güzel düz 102yi bile görebilmiştim o yüzden bu sabah 103 çıkmaya pek takılmadım çünkü hem çok yoruldum, hem yeterli su içemedim hemde sabah ödemle uyandımAllahın izniyle haftaya inşallah 102 hatta belki biraz daha aşağısını görürüm
HOşgeldin canım
Kız şu 90lık diyeti bence bir daha düşünhani zorlamıyacak gibi geliyor gerçi daha bugün benimde ilk günüm
Ay bende bayılırım turşuya aslında ama işte felaket ödem yapar banaen azından kışa kadar yemeyi düşünmüyorum sonra nasılsa kurufasülya yada nohut yapınca az da olsa yanında yerim
hangi Büşra acaba o :) ben izine ayrılmadım canım başka Büşra varmı bilmiyorumda :)Ben otobüsteyim canım.ulaşmak üzereyim şimdi.sen napıyosun.gülşen izne ayrılmış.üzüldüm ya.grubumuz dağılmasın.buşrada ayrıldı diyolsrdı.ne oldu.
minik kuşum hoşgeldin :) çok geçmiş olsun prensesim
Hepimizin var sıkıntıları.sakın ayrılayım deme buralardan.gülşen ve gülhan gitti tatlım bende çok üzüldümzaten bende çok bunaldım kilo verme işinden nolcak bilmiyorum iş yerindede aşırı stresliyim
Watsapta yazdılar buşrada ayrılıyo diye.sevindim canım ayrılmadığına.hangi Büşra acaba o :) ben izine ayrılmadım canım başka Büşra varmı bilmiyorumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?