Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar. Haftasonu zaten bakamadım buralara hiç. Bugünde iş yeri karışıktı fırsatım olmadı. Ama döndüm.
Veee 46 günüm var benim için çok önemli bir güne. Disiplinli, azimli olmam lazım.
Şeyda coşkun listelerine bi göz atayım.

Sizler nasılsınız?

Biraz önce evimizin önünden şehitlerimiz için yürüyüş yapan duyarlı insanlarımız geçti. Baya kalabalıklardı. Duyarlılık çok güzel ama onca can gitti onca ev alevler içinde . Bu hale getirenler rahat uyuyabiliyor mu acaba şimdi..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiii

Ay bugünde kendimi yine öğlen sokağa attım ve yeni eve girdim
Kuzumu parka götürdüm ve tabiki yine kızkardeşimle Annem bana eşlik ettiler
Dönüştede Annemlere geçtik, yemekti çaydı derken ancak gelebildim

Şükür bu kez çocuklar fazla kudurmadıda rahat bir gece geçirdik
Beslenme bakımdanda bugün 90 günlük diyete başladım bakalım nasıl sonuçlar göreceğim
Sabah bir porsiyon meyveyle güne başladım ve çok iyi geldi
Öğlende çıkmadan bir güzel melemen yaptım kendime tabi 90 günlük diyette öğlen ne yenirse akşamda yendiğinden Annemlerde de melemen yaptım kendime Allahtan yazın melemen çok iyi geliyor da ilk gün zevkli geçti
Bakalım yarında karbonhidrat günüm henüz tam karar veremedim ne yiyeceğime ama Mercimek çorbası kesin

Hoşgeldin canım
İnşallah 46 günün sonunda sende çok güzel bir fark görür o özel gününde de çok güzel görünürsün

Şükür ben çok çok iyiyim ve inşallah dahada iyi olacağım

Sorma canım bizim mahallede de akşam 20:00de yürüyüş yapıldı ve bende katılmak istiyordum ama çocuklarla çıkmak istemedi eşim birde ortalığı karıştıranlarda çıkar diye çekindi açıkcası
Rabbim o ailelere çok sabırlar versin...... Aminnnnnnnnn
Ben her gün dua ediyorum sebep olanları Rabbim bildiği gibi yapsın diye

Nickinle çok uyuşuyorsun Banu ne çok geziyorsun maşallah. :)
Melemen dedin canım çekti. Dediğin gibi kurtarıcı oluyor yazın.
Şimdi tekrar geçiyorlar geri dönüyorlar yürüyüş yapanlar sanırım uzaklardan kalabalığın sesi geliyor. Bende cesaret edemedim açıkçası. aynı sebeple..

Kızlar Merhaba. ..

Nasilsiniz...

Bu gun 90 a basladik bakalim bende yarin kurufadulye düşünüyorum. ..

Acikcasi pek bir sey yiyemedim bu gun aksam cacik oglen kiyma kavurma ve yogurt ve az ekmek

Sabahta incir yedim dun cok yemistim zaten gelen giden sehit dedikce moral bozukluğu na bir sey yenmiyor
Watsappa 90 gun listedini atttim yapmak isteyenler tarih degisikligi yspaeak yapabilir

Herkese iyi geceler

Canım Kurubaklagillerde karbonhidrat gününde mi yeniyordu Ozaman bende barbunya yapsam olurmu zeytinyağlı

Kızlar ben rejime adapte olamıyorum sizce napiyim izne mi ayrılsam acaba

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane şimdide günün ilk kahvesini içiyorum

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder )

Kızlar ben rejime adapte olamıyorum sizce napiyim izne mi ayrılsam acaba

Canım yine sen bilirsin ama izne ayrıldığında da insan daha fazla sapıtabiliyor üstelik zaten senin kilon artık kalmadı ( zayıfsın bence ) o yüzden vucut yağ bulamadığından veremiyordur
Yine bir iki gün kasmadan devam et baktın hala toparlanamadın o zaman cuma bildirimini yaparken izne ayrılmak istediğini bildiririz

Tamam banum bugün sebze günüm bakalım neler yapıcam inşallah çok sapıtmam çok aşırı halsizim aslında hata bende bak burda kaç aydır söylüyorum gluten içeren şeyler yiyince çok kötü halsizlik oluyo diye 3 4 gündür yiyorum ve inan şu tuşlara basacak halim yok

Çok geçmiş olsun canım umarım toparlarsın kendini
Yememeye çalış be güzelim sonuçta kilo vermemeyi boşver insan kendini kötü hissediyor

Bende bakalım 90lik diyetin ikinci gününü yapıyorum bugün Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken ( bugün Nişasta günü ) facede 90 günlük diyet destekleme platformuna katılmıştım baktım çok güzel tavsiyeler var
Bugün için patates salatası yaparım diye düşünüyordum yanına sırf çorbamı yapsam dedim ama şimdi gördüm sarmada oluyormuş nişasta gününde buzlukta hazır sarılmış var

Sence patates salatasının yanına sarma mı yapsam yoksa mercimek çorbasımı
( malum öğlen ne yersem akşamda aynını ama yarısı kadar yenecek )
Ne dersin iki öğün çorba zarar vermez ama iki öğün sarmada teredütüm var açıkcası

bence çorba yap canım hem şişkinlik yapar acıkmazsın çorbada şimdi sarma zararlı olablilr

Keyifler nasil vatsap geldi burasi unutulur oldu. Artik burada daha aktif olayim ben.

Ben burayıda elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum Tabi gezmeden ne kadar mümkün oluyorsa
Bugün şükür evdeyim, biraz temizlik ve çamaşır aradan çıkartırım ama daha sık burada olurum
Havada şükür biraz serinledi de kuzu bugün bir yere gidermiyiz diye tutturmuyor Kızkardeşimlede dün görüştük oda hadi gel parka demez ki desede işim olmaz bugün ev aldı başını gidiyor ben gezdikçe

Daha iyyim bebegim saol sen nasılsın fıstığım

Çok şükür iyiyim canım senin gibi fıstık olduğumda çok daha iyi olacağım
Komşu ablam geçenlerde yazlıktan bir kaç günlüğünede olsa geldi ve beni ilk gördüğünde inanamadı kilo olarak aşırı bir fark yok ( 3 kg falan daha fazlaydım en son gördüğünde ) ama hatun cidden inanılmaz fark var harikasın diyip durdu büyük kızımı görünce dahada fazla şaşırdı Annende süper vermiş ama senin daha bariz belli oluyor belin baya incelmiş harika aynen devam diye verdi kızıma çoşkuyu
Allahın izniyle Ana kız senin izindeyiz ( gerçi şükür sen hiç bir zaman bizim kadar olmadın ama olsun idolümsün )

günaydın kızlaaaar kahvaltımı yaptım bitki çayımı içiyorum :)

Ohhh afiyetler olsun canım bende iki saat evvel keyif kahvemide içmiştim ya baya tıkandım şükür Öğlenlik çorbayı koyarım birazdan ateşe hem küçük kuzumda seviyor Mercimek çorbasını

Kızlarrrrrrrr bu arada 90 günlük diyette sizce Tarhana çorbasının yeri varmı ve varsa hangi gün olabilir sizce
Daha tam çözemedim ama ya nişasta gününde yada Karbonhidrat gününde olabilir gibime geliyor içindeki malzemelerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…