- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
İyi akşamlar. Haftasonu zaten bakamadım buralara hiç. Bugünde iş yeri karışıktı fırsatım olmadı. Ama döndüm.
Veee 46 günüm var benim için çok önemli bir güne. Disiplinli, azimli olmam lazım.
Şeyda coşkun listelerine bi göz atayım.
Sizler nasılsınız?
Biraz önce evimizin önünden şehitlerimiz için yürüyüş yapan duyarlı insanlarımız geçti. Baya kalabalıklardı. Duyarlılık çok güzel ama onca can gitti onca ev alevler içinde . Bu hale getirenler rahat uyuyabiliyor mu acaba şimdi..
Kızlar Merhaba. ..
Nasilsiniz...
Bu gun 90 a basladik bakalim bende yarin kurufadulye düşünüyorum. ..
Acikcasi pek bir sey yiyemedim bu gun aksam cacik oglen kiyma kavurma ve yogurt ve az ekmek
Sabahta incir yedim dun cok yemistim zaten gelen giden sehit dedikce moral bozukluğu na bir sey yenmiyor
Watsappa 90 gun listedini atttim yapmak isteyenler tarih degisikligi yspaeak yapabilir
Herkese iyi geceler
Kızlar ben rejime adapte olamıyorum sizce napiyim izne mi ayrılsam acaba
Tamam banum bugün sebze günüm bakalım neler yapıcam inşallah çok sapıtmam çok aşırı halsizim aslında hata bende bak burda kaç aydır söylüyorum gluten içeren şeyler yiyince çok kötü halsizlik oluyo diye 3 4 gündür yiyorum ve inan şu tuşlara basacak halim yokSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç taneşimdide günün ilk kahvesini içiyorum
Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder)
Canım yine sen bilirsin ama izne ayrıldığında da insan daha fazla sapıtabiliyorüstelik zaten senin kilon artık kalmadı ( zayıfsın bence ) o yüzden vucut yağ bulamadığından veremiyordur
Yine bir iki gün kasmadan devam et baktın hala toparlanamadın o zaman cuma bildirimini yaparken izne ayrılmak istediğini bildiririz
Tamam banum bugün sebze günüm bakalım neler yapıcam inşallah çok sapıtmam çok aşırı halsizim aslında hata bende bak burda kaç aydır söylüyorum gluten içeren şeyler yiyince çok kötü halsizlik oluyo diye 3 4 gündür yiyorum ve inan şu tuşlara basacak halim yok
Günaydın kizlaar
Sanada günaydın şekerciğim
Nasılsın bugün
bence çorba yap canım hem şişkinlik yapar acıkmazsın çorbada şimdi sarma zararlı olablilrÇok geçmiş olsun canım umarım toparlarsın kendini
Yememeye çalış be güzelim sonuçta kilo vermemeyi boşver insan kendini kötü hissediyor
Bende bakalım 90lik diyetin ikinci gününü yapıyorum bugünNe yapsam ne yapsam diye düşünürken ( bugün Nişasta günü ) facede 90 günlük diyet destekleme platformuna katılmıştım baktım çok güzel tavsiyeler var
Bugün için patates salatası yaparım diye düşünüyordum yanına sırf çorbamı yapsam dedim ama şimdi gördüm sarmada oluyormuş nişasta günündebuzlukta hazır sarılmış var
Sence patates salatasının yanına sarma mı yapsam yoksa mercimek çorbasımı
( malum öğlen ne yersem akşamda aynını ama yarısı kadar yenecek )
Ne dersiniki öğün çorba zarar vermez ama iki öğün sarmada teredütüm var açıkcası
Keyifler nasil vatsap geldi burasi unutulur oldu. Artik burada daha aktif olayim ben.
Daha iyyim bebegim saolsen nasılsın fıstığım
günaydın kızlaaaar kahvaltımı yaptım bitki çayımı içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?