Banucum listesinizi tekrar düzenlemen gerekiyormuşKızlarrrrrrrr bu arada 90 günlük diyette sizce Tarhana çorbasının yeri varmı ve varsa hangi gün olabilir sizce
Daha tam çözemedim ama ya nişasta gününde yada Karbonhidrat gününde olabilir gibime geliyor içindeki malzemelerden dolayı
Kızlar paylaşlm alanına bakarmısınız...kaptan yok galiba
Banucum listesinizi tekrar düzenlemen gerekiyormuş
Önceden diskalifiye olan üye listeye giremez
Paylaşıma bakarsan.....
Ben burayıda elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorumTabi gezmeden ne kadar mümkün oluyorsa
Bugün şükür evdeyim, biraz temizlik ve çamaşır aradan çıkartırım ama daha sık burada olurum
Havada şükür biraz serinledi de kuzu bugün bir yere gidermiyiz diye tutturmuyorKızkardeşimlede dün görüştük oda hadi gel parka demez ki desede işim olmaz bugün ev aldı başını gidiyor ben gezdikçe
Çok şükür iyiyim canımsenin gibi fıstık olduğumda çok daha iyi olacağım
Komşu ablam geçenlerde yazlıktan bir kaç günlüğünede olsa geldi ve beni ilk gördüğünde inanamadıkilo olarak aşırı bir fark yok ( 3 kg falan daha fazlaydım en son gördüğünde ) ama hatun cidden inanılmaz fark var harikasın diyip durdu büyük kızımı görünce dahada fazla şaşırdı Annende süper vermiş ama senin daha bariz belli oluyor belin baya incelmiş harika aynen devam diye verdi kızıma çoşkuyu
Allahın izniyle Ana kız senin izindeyiz ( gerçi şükür sen hiç bir zaman bizim kadar olmadınama olsun idolümsün )
Ohhh afiyetler olsun canımbende iki saat evvel keyif kahvemide içmiştim ya baya tıkandım şükür Öğlenlik çorbayı koyarım birazdan ateşe hem küçük kuzumda seviyor Mercimek çorbasını
nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucumCanım Kurubaklagillerde karbonhidrat gününde mi yeniyorduOzaman bende barbunya yapsam olurmu zeytinyağlı
Kızlarrrrrrrr bu arada 90 günlük diyette sizce Tarhana çorbasının yeri varmı ve varsa hangi gün olabilir sizce
Daha tam çözemedim ama ya nişasta gününde yada Karbonhidrat gününde olabilir gibime geliyor içindeki malzemelerden dolayı
Spordan başka alternatif gorunmyor haftada uç gun cardio yapabilirsen hem metabolizman hızlanır hem de kilo verirsinkızlar ben 48 e düşmek istiyorum kilo vermem de iyice yavaşladı ne yapabilirim sizce
_citygirl_
Canım sanırım daha evvel takım yarışmasında diskalifiye olma durumun olmuş o yüzden liste dışına çıkman gerekiyorduşimdilik analız raporları düzenlenecek diye çıkartmak zorunda kaldım ama diğer takımların oylamasına açacağım senin durumunu ve inşallah herkes tamam der de haftaya tekrar listede olursun canım
kızlar ben 48 e düşmek istiyorum kilo vermem de iyice yavaşladı ne yapabilirim sizce
Kızlar yediklerimide paylaşıyım hemen.yanlışım varsa düzeltin.
sabah bir büyük 4-5 tanede minik şeftali
öğlen bir tane haşlanmış ikitanede yağda peynirli yumurta bir dilim ekmek.
çorba yapamadım.
şaşırdım doğrusu önceden de katılmıştım evet girememiştim sonra bazı nedenlerden dolayı peki canım siz bilirsiniz
çok teşekkür ederim gerçekten birde ben bilseydim söylerdim daha önce katıldığımı inan bilmiyordum canım kusura bakma[QUOTE]="MRTMUHASEBE, post: 42518080, member: 537189"]nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum
valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...[QUOTE]
Aynen canım akşam çorba yok öğlenin yarısı kadar patates salatası yiyeceğim
Canım bir müddet bence sabit kalmayı dene ki bünye artık vazgeçti zayıflamaktan diyip biraz rahatlasın sonrada bir şok yaşattığın an eminim o rakamıda görürsün
SÜpersin canımgayet güzel bir seçenek akşamda zaten öğlenin aynısı ama ekmeksiz birazda öğlenkinden az eksik
Üzülme kuşum hemen buldum etabıda sebebinide ( kurallara uyulmadığı belirtilmiş ) ama paylaşım alanında hemen anketi başlattım ve eminim bize hayır diyemezlerelimden geldiğince ikna edici olmaya çalıştım ve senden emin olduğumuda belirttim o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum rahat ol
[QUOTE]="MRTMUHASEBE, post: 42518080, member: 537189"]nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum
Saģol banuşum.yettin yine.
valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...[QUOTE]
Aynen canım akşam çorba yok öğlenin yarısı kadar patates salatası yiyeceğim
Canım bir müddet bence sabit kalmayı dene ki bünye artık vazgeçti zayıflamaktan diyip biraz rahatlasın sonrada bir şok yaşattığın an eminim o rakamıda görürsün
SÜpersin canımgayet güzel bir seçenek akşamda zaten öğlenin aynısı ama ekmeksiz birazda öğlenkinden az eksik
Üzülme kuşum hemen buldum etabıda sebebinide ( kurallara uyulmadığı belirtilmiş ) ama paylaşım alanında hemen anketi başlattım ve eminim bize hayır diyemezlerelimden geldiğince ikna edici olmaya çalıştım ve senden emin olduğumuda belirttim o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum rahat ol
çok teşekkür ederim gerçekten birde ben bilseydim söylerdim daha önce katıldığımı inan bilmiyordum canım kusura bakma
içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek
banum allah senden razı olsun içim sıkılıyo biraz bide rejimi hep bozuyorum o da canımı sıkıyo cuma artı çıkabilirim takımı kötü etkileyeceğim sanırımOlurmu canım aşk olsun aslında hata bende benim sana sormam gerekirdi
İnşallah sıkıntı olmaz ki bence olmaz yüreği güzel hatunlar kaptanlaro yüzden evet diyeceklerine inanıyorum
Rabbim yüreğindeki tüm sıkıntıları alıp ferahlık versin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Hiç sıkılırmıyız güzelim hepimiz hem iyi gün hem kötü gün dostuyuz ve sen rahatlayacaksan bütün gün bile dinleriz seni fıstık arkadaşım
iyi akşamlar.
Bütün gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeginde 1 tabak kabak yemeği yedim.
Kendimi dizginliyorum ama şu an abur cubur bişeyler yemek geçiyor içimden of.
Günlük açtım kızlar kendimi daha da gaza getirmek için.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismak-ister-misiniz.855733/#post-42527624
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?