Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum listesinizi tekrar düzenlemen gerekiyormuş
Önceden diskalifiye olan üye listeye giremez
Paylaşıma bakarsan.....

Canim benim asil sen benim idolumsun asla pes etmiyosun ve çok güzel ilerliyorsun eminim kizinda sende fistik gibi olup beraber büyük bi özgüvenle salinacaksiniz çok inanıyorum sana ben

_citygirl_

Canım sanırım daha evvel takım yarışmasında diskalifiye olma durumun olmuş o yüzden liste dışına çıkman gerekiyordu şimdilik analız raporları düzenlenecek diye çıkartmak zorunda kaldım ama diğer takımların oylamasına açacağım senin durumunu ve inşallah herkes tamam der de haftaya tekrar listede olursun canım

Canım Kurubaklagillerde karbonhidrat gününde mi yeniyordu Ozaman bende barbunya yapsam olurmu zeytinyağlı
nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum

valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...

Kızlar yediklerimide paylaşıyım hemen.yanlışım varsa düzeltin.
sabah bir büyük 4-5 tanede minik şeftali
öğlen bir tane haşlanmış ikitanede yağda peynirli yumurta bir dilim ekmek.
çorba yapamadım.

şaşırdım doğrusu önceden de katılmıştım evet girememiştim sonra bazı nedenlerden dolayı peki canım siz bilirsiniz

[QUOTE]="MRTMUHASEBE, post: 42518080, member: 537189"]nişasta gününde kurufasulye baebunya nohut bulgur prinçli şeyler olur banucum

valla banu bence az bir çorba olur...yanında nişasta ürünü o kadar çorba akşam yok...[QUOTE]

Aynen canım akşam çorba yok öğlenin yarısı kadar patates salatası yiyeceğim

kızlar ben 48 e düşmek istiyorum kilo vermem de iyice yavaşladı ne yapabilirim sizce

Canım bir müddet bence sabit kalmayı dene ki bünye artık vazgeçti zayıflamaktan diyip biraz rahatlasın sonrada bir şok yaşattığın an eminim o rakamıda görürsün

SÜpersin canım gayet güzel bir seçenek akşamda zaten öğlenin aynısı ama ekmeksiz birazda öğlenkinden az eksik

şaşırdım doğrusu önceden de katılmıştım evet girememiştim sonra bazı nedenlerden dolayı peki canım siz bilirsiniz

Üzülme kuşum hemen buldum etabıda sebebinide ( kurallara uyulmadığı belirtilmiş ) ama paylaşım alanında hemen anketi başlattım ve eminim bize hayır diyemezler elimden geldiğince ikna edici olmaya çalıştım ve senden emin olduğumuda belirttim o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum rahat ol

çok teşekkür ederim gerçekten birde ben bilseydim söylerdim daha önce katıldığımı inan bilmiyordum canım kusura bakma

içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek

çok teşekkür ederim gerçekten birde ben bilseydim söylerdim daha önce katıldığımı inan bilmiyordum canım kusura bakma

Olurmu canım aşk olsun aslında hata bende benim sana sormam gerekirdi
İnşallah sıkıntı olmaz ki bence olmaz yüreği güzel hatunlar kaptanlar o yüzden evet diyeceklerine inanıyorum

içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek

Rabbim yüreğindeki tüm sıkıntıları alıp ferahlık versin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Hiç sıkılırmıyız güzelim hepimiz hem iyi gün hem kötü gün dostuyuz ve sen rahatlayacaksan bütün gün bile dinleriz seni fıstık arkadaşım

banum allah senden razı olsun içim sıkılıyo biraz bide rejimi hep bozuyorum o da canımı sıkıyo cuma artı çıkabilirim takımı kötü etkileyeceğim sanırım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrr

Çok şükür bugünüde kaçamaksız ve çok rahat bitirdim inşallah karşılığınıda alırım
Umarım bundan sonrada her günüm aynı şekilde geçerde şu bir türlü kendini göstermeyen 99u tez zamanda görürüm
Eşim hazır geç gelicek bari iki sohbet edeyim dedim ama yine in, cin ve ben ortada sıçan oynuyoruz ve bilin bakayım sıçan kim

iyi akşamlar.
Bütün gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeginde 1 tabak kabak yemeği yedim.
Kendimi dizginliyorum ama şu an abur cubur bişeyler yemek geçiyor içimden of.

iyi akşamlar.
Bütün gün hiçbirşey yemeyip akşam yemeginde 1 tabak kabak yemeği yedim.
Kendimi dizginliyorum ama şu an abur cubur bişeyler yemek geçiyor içimden of.

Aman canım sakın yeme emin ol birazdan geçecek o duygu
Benimde ara ara oluyor ama şükür dayandım bu güne kadar
Sonuçlarını bol eksi olarak alınca iyiki diyeceğiz

Hayırlı olsun canım birazdan hemen girip okurum günlüğünüde kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…