Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

QUOTE ="glsbrs, post: 42532819, member: 666405"]bizimki çok küçük bişey dışardan korkuyo şımarık daha evlat sevgisi yaşamadım ama köpeğimide evlatlarımdan ayırmamayı nasip etsin allahım o da beni annesi biliyo allahım kimseyi vicdansızlığa sürüklemesin banum aminnn...
inşallah sende daha büyük bi eve geçip alırsın bi köpüş evlat gibiler yürüyüşlere çıkarsınız ne güzel[ QUOTE ]

İnşallah canım
Rabbim inşallah evlat sevgiside nasip eder ve emin ol hiç ayırmıyor insan sonradan
Benim arkadaşda yeni evliyken Golden yavru hediye etti eşi ona resmen elinde büyüdü hatta o ara kızıda doğdu ve alt alta üst üste büyüdüler o halleri çok tatlıydı Dişi Golden ve resmen kızınıda kendi evladı gibi gördü
Kuzu ne yaparsa yapsın köpüş tepki vermiyordu hatta benim kızda o zaman 2 yaşında falanken kazayla kuyruğuna bastı sırf Buse Ceren düşmesin diye hıç kımıldamadı bile Benim kızın suratını yaladı hatta bizimkide bende yalacağım diye köpüşü yaladı o zaman
Şu anda ödleri kopuyor Karamele birşey olursa diye ( sanırım şimdi 6 yaşında falan Karamel ) hatta beslenmesine bile çok dikkat ediyorlar Goldenlerin Şeker hastası olması daha olası diye
Onları gördükçe eşim bile valla Karamelle bir araya gelince beklemeyelim köpüş edinelim diye düşünüyorum diyor ama günah ( hadi ufakken pek sıkıntı değilde büyüdüğünde daha çok alan ihtiyacı olucak )

QUOTE ="glsbrs, post: 42532831, member: 666405"]banum bekunis ne ne işe yarıyoki[ QUOTE ]

Bekunisi bana kabızlık için bir kaç sene evvel yazmıştı hatta çok sıkışırsan rahatlatmak adına ara ara kullanabilirsin demişti doktorum Bitkiselmiş ama tabiki bağırsak tembelliği yapmaması için 1 haftadan fazla peş peşe kullanmayın yazıyor reçetesinde Dayanamayacak çatlayacak gibi hissettiğimde arada bir içiyorum ondan ve ertesi sabah cidden tüy gibi hissediyor insan kendini öyle su gibi ishal yapmıyor ama baya işe yarıyor ( dışarıda çıksan sıkıntı yaratmıyor zaten öğlende en geç etkisi geçmiş oluyor )

banum ben bekunisten alıyım çok iyi olur valla

Günaydın arkadaşlar.
saat 10 da kalktım.
az önce karpuzumu yedim.
biraz sonrada şekersiz kahvemi içerim.
çay tiryakisiyim.
biraz zorlanıyorum sabah çay içemeyince ama alışıcam heralde.

Bende bir yandan iş yapıyorum Öğle yemeğinden sonra küçük kuşumla pazara çıkacağım hemcezam olan yürüyüşümün kalanıda aradan çıkmış olur ( ki biz ana kız koşturur gibi yürürüz hiç yavaş yürümeyi bilmiyoruz )
Bir kaç birşey alacağım bu hafta hatta bir yandanda kafamda menü oluşturuyorum eksiğim olmasın diye

Günaydın arkadaşlar.
saat 10 da kalktım.
az önce karpuzumu yedim.
biraz sonrada şekersiz kahvemi içerim.
çay tiryakisiyim.
biraz zorlanıyorum sabah çay içemeyince ama alışıcam heralde.

Kahvaltıdan 1 saat sonra şekersiz çay keyfi yapabilirsin canım yeterki kahvaltı anında olmasın diyordu listede

Öğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım

Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi

acaba bu diyet bende işe yararmı banum

acaba bu diyet bende işe yararmı banum

Valla canım denemekte fayda var sonuçta 5de 5 sayesinde çok güzel kilolar vermiştin zaten o yüzden bununda sende işe yarayacağını düşünüyorum üstelik inan hiç diyet modunda olmamak çok enerji veriyor insana

selamlar tünaydınlar herkese
siteye giremiyorum iş yerinde 2 pc var. birinde sürekli beyler oturuyor birindede arkadaşlar evrak düzenliyor. öyle oluca gelemiyorum özlüyormusunuz beni burda ?

kaç zamandır menü yapmadığımın farkındayım ama 5 te 5 diyetinde yazılcak çok bişi yok bildiğiniz gibi
pazartesi haşlanmış patates ve bol sumak
salı közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan, domates salatalık yeşillik
çarşamba sabah aç bitir, öğlen ve akşam tavuk
perşembe meyve salatası planım var
(her günü ayrı bir maj olarakmı atsaydımki :)

pazartesiden beri toplamda giden 1.7
hıı bide 97 i gördüm diye güzel bir süpriz yapayım
ay kızlar pazartesi bakayım kilomda büyük bir değişiklik olmazsa ben haftayada böyle yaparım. böylece bayrama vavvvv olur. veee ben o 48 beden cicilerimi giyerim. şu popo gitse tüm kıyafetler süper olcak.
eşim bayrama kadar giremezsin içine dedi

ayça kayacın 1 haftada 2.5 kilo diye bir diyeti verdı onumu denesem. ay bayrama kadar aç bile gezebilirim

Bence kesinlikle girersin kız ben 105 kgla 48e giriyordum hatta şimdi bol gelmeye bile başladı 46 beden düdük gibide olsa giriyorum içine hatta Bayramda bende daha düzgün durursa 46 beden bir kotum var onu giyeceğim inşallah

Eşine inat girersin kız içine ki bayrama kadar daha rahat bir 3 gider bence senin

kızlar dukan yapsammı? yoksa ama kendimi sırf ete mahkum etmeye hazır değilim

Valla Dukan denemiş biri olarak diyebilirim ki baya uğraştırmalı ve bezdiriyor üstelik o yulaf kepeği iğrenç birşey
Her gün ekmeğini krepini hazırlayacaksın he ben bütün gün uğraşırım ve bir sürü değişik tarifler yarım dersen o ayrı
Birde benim FAcede takip ettiğim bir grup daha vardı oradaki bayan Mukan ( yani Dukan ama arada dışına çıkıyordu minicik de olsa ) yaparak 25 kg vermişti 4 - 5 aydaydı sanırım hatta şu anda Dukanın Başarı hikayeleri için yazılan son kitabında onunda resmi ve yazısı var Evet çok güzel kilolar vermişti ve kitapta 1 sayfada uzun uzuna ballandıra ballandıra anlatmışlar ama neticede o verdiği kiloların yarısını hatta belki biraz daha fazlasını geri aldı ki her gün şunuda yapabilirsinz bunuda yapabilirsiniz diye herkese yazılar hazırlıyordu o grupta
Kendi kendime eeee İmam osurursa Cemaat ne yapmaz demiştim o dönem ki cidden canım sıkılmıştı ve verdiğim 6 kgyuda o dönem fazlasıyla geri almıştım o yüzden bir daha düşün derim nasılsa ameliyatını oldun az yersen her türlü gidecektir hiç bir şey sağlığından önemli değil

ayça kayacın 1 haftada 2.5 kilo diye bir diyeti verdı onumu denesem. ay bayrama kadar aç bile gezebilirim

Açda bırakma kuzum kendini bak Allahh korusun halsiz düşersin herşey nasip kısmet elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış

canım sen diyetine devam et birde spor bayrama kadar tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…