- 14 Ağustos 2015
- 267
- 365
- 18
Oyle deneyim bakalim. Ay herseyimiz dert : Dcanım ben yemekten 20-30 dakika öne alıyorum ve çok etkili oluyo bence bide öyle dene
banum ben bekunisten alıyım çok iyi olur vallaQUOTE="glsbrs, post: 42532819, member: 666405"]bizimki çok küçük bişey dışardan korkuyo şımarık daha evlat sevgisi yaşamadım ama köpeğimide evlatlarımdan ayırmamayı nasip etsin allahım o da beni annesi biliyo allahım kimseyi vicdansızlığa sürüklemesin banum aminnn...
inşallah sende daha büyük bi eve geçip alırsın bi köpüş evlat gibiler yürüyüşlere çıkarsınız ne güzel[ QUOTE ]
İnşallah canım
Rabbim inşallah evlat sevgiside nasip eder ve emin ol hiç ayırmıyor insan sonradan
Benim arkadaşda yeni evliyken Golden yavru hediye etti eşi ona resmen elinde büyüdü hatta o ara kızıda doğdu ve alt altaüst üste büyüdüler o halleri çok tatlıydı Dişi Golden ve resmen kızınıda kendi evladı gibi gördü
Kuzu ne yaparsa yapsın köpüş tepki vermiyordu hatta benim kızda o zaman 2 yaşında falanken kazayla kuyruğuna bastı sırf Buse Ceren düşmesin diye hıç kımıldamadı bileBenim kızın suratını yaladı hatta bizimkide bende yalacağım diye köpüşü yaladı o zaman
Şu anda ödleri kopuyor Karamele birşey olursa diye ( sanırım şimdi 6 yaşında falan Karamel ) hatta beslenmesine bile çok dikkat ediyorlar Goldenlerin Şeker hastası olması daha olası diye
Onları gördükçe eşim bile valla Karamelle bir araya gelince beklemeyelim köpüş edinelim diye düşünüyorum diyor ama günah ( hadi ufakken pek sıkıntı değilde büyüdüğünde daha çok alan ihtiyacı olucak )
QUOTE="glsbrs, post: 42532831, member: 666405"]banum bekunis ne ne işe yarıyoki [ QUOTE ]
Bekunisi bana kabızlık için bir kaç sene evvel yazmıştı hatta çok sıkışırsan rahatlatmak adına ara ara kullanabilirsin demişti doktorumBitkiselmiş ama tabiki bağırsak tembelliği yapmaması için 1 haftadan fazla peş peşe kullanmayın yazıyor reçetesinde Dayanamayacak çatlayacak gibi hissettiğimde arada bir içiyorum ondan ve ertesi sabah cidden tüy gibi hissediyor insan kendini öyle su gibi ishal yapmıyor ama baya işe yarıyor ( dışarıda çıksan sıkıntı yaratmıyor zaten öğlende en geç etkisi geçmiş oluyor )
Günaydın arkadaşlar.
saat 10 da kalktım.
az önce karpuzumu yedim.
biraz sonrada şekersiz kahvemi içerim.
çay tiryakisiyim.
biraz zorlanıyorum sabah çay içemeyince ama alışıcam heralde.
acaba bu diyet bende işe yararmı banumÖğlenlik domatesli makarnamıda yedim biraz evvel ve Elhamdüllillah doydum
Yarım saat sonrada hazırlanıp kendimi sokağa atarım
Önce kızkardeşimde şekersiz kahve keyfi yapacağız sonrada pazarımızı yapıp döneriz Annemle 18:00 gibi
acaba bu diyet bende işe yararmı banum
pazartesiden beri toplamda giden 1.7
hıı bide 97 i gördüm diye güzel bir süpriz yapayım
ay kızlar pazartesi bakayım kilomda büyük bir değişiklik olmazsa ben haftayada böyle yaparım. böylece bayrama vavvvv olur. veee ben o 48 beden cicilerimi giyerim. şu popo gitse tüm kıyafetler süper olcak.
eşim bayrama kadar giremezsin içine dedi
kızlar dukan yapsammı? yoksa ama kendimi sırf ete mahkum etmeye hazır değilim
ayça kayacın 1 haftada 2.5 kilo diye bir diyeti verdı onumu denesem. ay bayrama kadar aç bile gezebilirim
dukan yapma tatlım çok zor ben bi kere yaptım şuan etten tiksiniyorumkızlar dukan yapsammı? yoksa ama kendimi sırf ete mahkum etmeye hazır değilim
pazartesiden beri toplamda giden 1.7
hıı bide 97 i gördüm diye güzel bir süpriz yapayım
ay kızlar pazartesi bakayım kilomda büyük bir değişiklik olmazsa ben haftayada böyle yaparım. böylece bayrama vavvvv olur. veee ben o 48 beden cicilerimi giyerim. şu popo gitse tüm kıyafetler süper olcak.
eşim bayrama kadar giremezsin içine dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?