- Emoji Skoru
- 365
- Puanlar
- 18
Aman canım sakın yeme emin ol birazdan geçecek o duygu
Benimde ara ara oluyor ama şükür dayandım bu güne kadar
Sonuçlarını bol eksi olarak alınca iyiki diyeceğiz
Hayırlı olsun canım birazdan hemen girip okurum günlüğünüdekocaman öpüyorum
kızlar ben 48 e düşmek istiyorum kilo vermem de iyice yavaşladı ne yapabilirim sizce
içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek
Günlük açtım kızlar kendimi daha da gaza getirmek için.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismak-ister-misiniz.855733/#post-42527624
Menu paylasimi
Sabah: seftali 2 tane orta boy
Ogle :kurufasulye tam bir tabak dolusu
Akşam :kurufasulye öğlen yedigimin yarisi ve az salata
Iyi geceler kizlar...bu aksam erken yatmak istiyorum regl oldum ve yorgun hissediyorum optum iyigeceler
Banu erken kalkmanın sırrı ne
Yok kaçta yatsamda uyanmak sabahaları tam bir zulüm.
Kendime bir iyilik yapıp erkenden yatmaya gidiyorum. İyi geceler.
Canım boyum 162 26 yaşındayım bu sene içinde kadın doğuma gidicez allah nasip kısmet ederse o yüzden 48 olmak istiyorum hamilelik Öncesi bakım gibi en azından 10 12 kilo bile alsam kötü olmam malum çocuğun ilk zamanlarında rejim yapamam bide hasimato hastasıyım tiroidim az çalışıyoCok zayif degilmi 48...kac yssindasin...gulsahti degil mi
Neden canin sikkin canim şehitler mi baska ozel bir konumu var...yardimci olalim dinkeyelim...bende de başağrısı uzuntuden
Canim hsyirli olsun bakicam...
Banum keşke senin gibi erken uyanabilsem ama tiroid bende uykusuzluk yapıyo inan gece 3 te 4 te anca uyuyorum sabahları uyanmak tam bi faciaİnşallah yarın hepimiz çok daha hafif uyanırız sabaha
Bende aslında ufaktan mayışmaya başladım ama şimdi yatarsam sabahın 5inde hortlarımo yüzdende 1 saatcikte olsa daha oyalanıp yatarım
günaydın tatlım bende 7 de uyandım köpüşün yemeği giyin hazırlan makyaj yap ve işe gel derken bu saat olduKızlarrrrrrr hala uyuyormusunuzzzzzzzzzz
Hadi kalkın artık ben keyif kahvemi bile yaptım
Gunaydin.
Aci cehre yi wc icin bende aldim.yemek sonrasi 3 tohum cignedim tik yok. Ac deneyim bide.
canım ben yemekten 20-30 dakika öne alıyorum ve çok etkili oluyo bence bide öyle deneGunaydin.
Aci cehre yi wc icin bende aldim.yemek sonrasi 3 tohum cignedim tik yok. Ac deneyim bide.
bizimki çok küçük bişey dışardan korkuyo şımarıkQUOTE="glsbrs, post: 42532462, member: 666405"]günaydın tatlım bende 7 de uyandım köpüşün yemeği giyin hazırlan makyaj yap ve işe gel derken bu saat oldu [ QUOTE ]
Ohhh ne güzelRabbim hayırlı işler versin....Aminnnn
Ay keşke imkanım olsada bahçeli gecekonduda olsa bir evde otursam anında köpüş alırdıkKızlar senelerdir yiyorlar bizi köpek isteriz diye hele ufaklık ama hem çok büyük sorumluluk hemde günah hayvana küçük eve tıkılınca ( bizimki Golden istiyorlar onada büyük alan lazım doğal olarak )
İleride nasip kısmet olursa inşallah bende çok istiyorum ailemize bir fert daha eklensin ve her sabah güzel güzel yürüşler yapayım onunlakim bilir Rabbim nasip eder belki
QUOTE="glsbrs, post: 42532486, member: 666405"]günaydın kızlar bugün saf protein yapmak istiyorum tabi becerebilirsem eğer artı çıkarsam cuma günü izne ayrılıcam gerçi bu akşam ve yarın acı çehre içmeyi planlıyorum inşallah işe yarar şu 3 4 gündür aşırı zararlı şeyler yedim bi vücudumu temizlemem lazım acilen [ QUOTE ]
İnşallah az da olsa eksi görürsün canım ( zararlı şeyleri ancak vucut atar)
Cuma günü tekrar hatırlat ama bana sonra izinli yazarım vazgeçmiş olmayasın yada izinli yazmam ama ben izinli olmak istiyordum dersin
Umarım gönlünce bir rakam görürsün de gerek bile kalmaz
banum bekunis ne ne işe yarıyokiBencede onu aç karnına içmek daha mantıklıdene bakalım
Ben çok kötü olduğumda gece yatarken Bekunis ( tamamen bitkiselmiş doktorum tavsiye etmişti ) içiyorum gece yatarken ve sabahdünyanın en rahat insanı ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?