Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tutuyorum kendimi azimle

kızlar ben 48 e düşmek istiyorum kilo vermem de iyice yavaşladı ne yapabilirim sizce

Cok zayif degilmi 48...kac yssindasin...gulsahti degil mi

içim o kadar sıkılıyoki kızlar rabbim hayırlısını nasip etsin ama bu sıkıntı hayra alamet değil...canınızı sıkmamak için burda paylaşımda bulunmak istemiyorum pek

Neden canin sikkin canim şehitler mi baska ozel bir konumu var...yardimci olalim dinkeyelim...bende de başağrısı uzuntuden

Canim hsyirli olsun bakicam...

Menu paylasimi

Sabah: seftali 2 tane orta boy
Ogle :kurufasulye tam bir tabak dolusu
Akşam :kurufasulye öğlen yedigimin yarisi ve az salata

Iyi geceler kizlar...bu aksam erken yatmak istiyorum regl oldum ve yorgun hissediyorum optum iyigeceler

Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın daha dinç ve daha hafif kalkarsın

İnşallah yarın hepimiz çok daha hafif uyanırız sabaha
Bende aslında ufaktan mayışmaya başladım ama şimdi yatarsam sabahın 5inde hortlarım o yüzdende 1 saatcikte olsa daha oyalanıp yatarım

Banu erken kalkmanın sırrı ne
Yok kaçta yatsamda uyanmak sabahaları tam bir zulüm.
Kendime bir iyilik yapıp erkenden yatmaya gidiyorum. İyi geceler.

Banu erken kalkmanın sırrı ne
Yok kaçta yatsamda uyanmak sabahaları tam bir zulüm.
Kendime bir iyilik yapıp erkenden yatmaya gidiyorum. İyi geceler.

Bencede madem uyanmak zulüm bari iyice uykunu al Sanada iyi geceler
Bu arada bende normalde 10dan evvel gözümü bile açamadım ama bir kaç kere saat kurup kendimi yataktan zorlada olsa kalktım hatta ilk zamanlar uykum açılsın diye duş bile aldım karga kahvaltısını etmeden
Bİr kaç gün sonra bünye alıştı ve gece 12de de yatsam ( ki o saate kalmamaya çalışıyorum ) sabah en geç 06:30da uyanmış oluyorum daha saatim çalmadan
Bence ufak ufak sende zorla kendini emin ol hem daha iyi hissedeceksin alışınca hemde günden daha güzel yararlanabiliyor insan

iyi geceler kızlar geç oldu ama menümü paylaşacağım
sabah
beyaz peynir domatesten kepek ekmeği ile tost
kayısılı form bitki çayı 1 fincan
öğle
5 adet kalamar (dondurulmuş)
form bisküvi
ara
1 yeşil elma
akşam
1 kase çorba
salata
2 dilim kepek ekmeği

Cok zayif degilmi 48...kac yssindasin...gulsahti degil mi

Neden canin sikkin canim şehitler mi baska ozel bir konumu var...yardimci olalim dinkeyelim...bende de başağrısı uzuntuden

Canim hsyirli olsun bakicam...
Canım boyum 162 26 yaşındayım bu sene içinde kadın doğuma gidicez allah nasip kısmet ederse o yüzden 48 olmak istiyorum hamilelik Öncesi bakım gibi en azından 10 12 kilo bile alsam kötü olmam malum çocuğun ilk zamanlarında rejim yapamam bide hasimato hastasıyım tiroidim az çalışıyo şehitlere çok üzülüyorum böyle olunca da stresten bütün vücudum alt üst oluyo bide anlam veremediğim bi sıkıntı var içimde allahım hayırlara çıkarsın

İnşallah yarın hepimiz çok daha hafif uyanırız sabaha
Bende aslında ufaktan mayışmaya başladım ama şimdi yatarsam sabahın 5inde hortlarım o yüzdende 1 saatcikte olsa daha oyalanıp yatarım
Banum keşke senin gibi erken uyanabilsem ama tiroid bende uykusuzluk yapıyo inan gece 3 te 4 te anca uyuyorum sabahları uyanmak tam bi facia

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili sabahlar

Bugünde yine karga kahvaltısını etmeden uyandım 05:45di uyandım hatta bir ara tekrar yatsammı diye düşünüyordum ama sonra vazgeçtim çünkü biliyorum yattığım an iyice sersem gibi olacağım tekrar kalktığımda
Biraz balkonda oturup temiz hava aldım sonrada canım sıkılınca hadi TVyi açayım dedim
Haber kanalları içimi iyice karartınca bende '' Sır Kapısı '' Tarzı bir programa deng geldim onu izledim

Çok şükür bugünde düne nazaran daha hafif uyandım ve bir güzel kahvaltımıda yaptım ( 2 -3 parça karpuz, kavun ve 1 adet armut ) Anam bir iyi geldi anlatamam
Umarım bugünüde kaçamaksız atlatırım ve bir sonraki güne dahada hafif olarak başlarım

Kızlarrrrrrr hala uyuyormusunuzzzzzzzzzz

Hadi kalkın artık ben keyif kahvemi bile yaptım

günaydın kızlar bugün saf protein yapmak istiyorum tabi becerebilirsem eğer artı çıkarsam cuma günü izne ayrılıcam gerçi bu akşam ve yarın acı çehre içmeyi planlıyorum inşallah işe yarar şu 3 4 gündür aşırı zararlı şeyler yedim bi vücudumu temizlemem lazım acilen

QUOTE ="glsbrs, post: 42532462, member: 666405"]günaydın tatlım bende 7 de uyandım köpüşün yemeği giyin hazırlan makyaj yap ve işe gel derken bu saat oldu[ QUOTE ]

Ohhh ne güzel Rabbim hayırlı işler versin....Aminnnn
Ay keşke imkanım olsada bahçeli gecekonduda olsa bir evde otursam anında köpüş alırdık Kızlar senelerdir yiyorlar bizi köpek isteriz diye hele ufaklık ama hem çok büyük sorumluluk hemde günah hayvana küçük eve tıkılınca ( bizimki Golden istiyorlar onada büyük alan lazım doğal olarak )
İleride nasip kısmet olursa inşallah bende çok istiyorum ailemize bir fert daha eklensin ve her sabah güzel güzel yürüşler yapayım onunla kim bilir Rabbim nasip eder belki

QUOTE ="glsbrs, post: 42532486, member: 666405"]günaydın kızlar bugün saf protein yapmak istiyorum tabi becerebilirsem eğer artı çıkarsam cuma günü izne ayrılıcam gerçi bu akşam ve yarın acı çehre içmeyi planlıyorum inşallah işe yarar şu 3 4 gündür aşırı zararlı şeyler yedim bi vücudumu temizlemem lazım acilen[ QUOTE ]

İnşallah az da olsa eksi görürsün canım ( zararlı şeyleri ancak vucut atar )
Cuma günü tekrar hatırlat ama bana sonra izinli yazarım vazgeçmiş olmayasın yada izinli yazmam ama ben izinli olmak istiyordum dersin
Umarım gönlünce bir rakam görürsün de gerek bile kalmaz

Gunaydin.
Aci cehre yi wc icin bende aldim.yemek sonrasi 3 tohum cignedim tik yok. Ac deneyim bide.

Bencede onu aç karnına içmek daha mantıklı dene bakalım
Ben çok kötü olduğumda gece yatarken Bekunis ( tamamen bitkiselmiş doktorum tavsiye etmişti ) içiyorum gece yatarken ve sabah dünyanın en rahat insanı ben oluyorum

bizimki çok küçük bişey dışardan korkuyo şımarık daha evlat sevgisi yaşamadım ama köpeğimide evlatlarımdan ayırmamayı nasip etsin allahım o da beni annesi biliyo allahım kimseyi vicdansızlığa sürüklemesin banum aminnn...
inşallah sende daha büyük bi eve geçip alırsın bi köpüş evlat gibiler yürüyüşlere çıkarsınız ne güzel

banum bekunis ne ne işe yarıyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…