- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Ayy benim popom büyük canım 85 gibi olmadan olmuyor 48 bedenBence kesinlikle girersin kız ben 105 kgla 48e giriyordum hatta şimdi bol gelmeye bile başladı46 beden düdük gibide olsa giriyorum içine hatta Bayramda bende daha düzgün durursa 46 beden bir kotum var onu giyeceğim inşallah
Eşine inat girersin kız içineki bayrama kadar daha rahat bir 3 gider bence senin
Valla Dukan denemiş biri olarak diyebilirim ki baya uğraştırmalı ve bezdiriyor üstelik o yulaf kepeği iğrenç birşey
Her gün ekmeğini krepini hazırlayacaksınhe ben bütün gün uğraşırım ve bir sürü değişik tarifler yarım dersen o ayrı
Birde benim FAcede takip ettiğim bir grup daha vardı oradaki bayan Mukan ( yani Dukan ama arada dışına çıkıyordu minicik de olsa ) yaparak 25 kg vermişti 4 - 5 aydaydı sanırım hatta şu anda Dukanın Başarı hikayeleri için yazılan son kitabında onunda resmi ve yazısı varEvet çok güzel kilolar vermişti ve kitapta 1 sayfada uzun uzuna ballandıra ballandıra anlatmışlar ama neticede o verdiği kiloların yarısını hatta belki biraz daha fazlasını geri aldı ki her gün şunuda yapabilirsinz bunuda yapabilirsiniz diye herkese yazılar hazırlıyordu o grupta
Kendi kendime eeee İmam osurursa Cemaat ne yapmaz demiştim o dönem ki cidden canım sıkılmıştı ve verdiğim 6 kgyuda o dönem fazlasıyla geri almıştım o yüzden bir daha düşün derim nasılsa ameliyatını oldun az yersen her türlü gidecektirhiç bir şey sağlığından önemli değil
Açda bırakma kuzum kendini bak Allahh korusun halsiz düşersinherşey nasip kısmet elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış
Ay canım valla çok heves ediyorum.canım sen diyetine devam et birde spor bayrama kadar tamam...
pazartesiden beri toplamda giden 1.7
hıı bide 97 i gördüm diye güzel bir süpriz yapayım
ay kızlar pazartesi bakayım kilomda büyük bir değişiklik olmazsa ben haftayada böyle yaparım. böylece bayrama vavvvv olur. veee ben o 48 beden cicilerimi giyerim. şu popo gitse tüm kıyafetler süper olcak.
eşim bayrama kadar giremezsin içine dedi
Ayy benim popom büyük canım 85 gibi olmadan olmuyor 48 beden
kızlar burda günlük açma konu açma nasıl oluyo
Güle güle kullan küpelerini cecom.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii
Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdükTabi Annemde bizimleydi
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altınküpe aldı
Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altınküpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım hemde sudan ucuz 120 lira
Çocuklar gibi mutlu oldum
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydüBayıldım bu diyete
Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi)
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata
Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi
Moral bozmak yok ben sana inanıyorum başarabilirsinEşine inat yap şunu
Valla benim bildiğim Diyet bölümüne geldiğinde Forum sayfasında Konu aç diye sol üstte bir tuş olması lazım oradan direk girip dilediğin konuyla ilgili açabiliyorsunhenüz bende tam incelemedim ama şu 2li rakamlara bir düşeyim bende inşallah günlük açacağım kendime
Sende açınca mutlaka banada buradan link at hem sana destek olalım hemde yine ensende olalım
Günaydın fıstıklaaarrbenim için alarm çaldı 58.3 çıktım bugün tartida almanyadan gelen çikolatalar bitirdi beni ama yinede çok almadim 1 buçuk ay kaldı misafirim ve ben 2 kilo almışım bu benim için muzice çünkü haftada 3 kilo almişliğim bile olmuştu sanirim yavaştan oturdu kilo neyse ben bayrama tekrar 55 56 olurum cumalari bende kilo bildiriyim kislar olur mu motive olurum
Hg seker pancari. Ve takimim gunaydin. Gecen cumanin cezasi 2 saat sporumu tamamladim. Hatta bu tempoyla gidersem hergun 2 saat spor yapiyo olcam. Cuma tartidan cok umuuyum bu hafta bakalim.
Banu yeni diyet gem mutlu ediyor hemde metabolizmana iyi geliyor sanirim.
Dediğin gibi yine ucuz atlatmışsınÇok şükür
Tabiki sende her cuma kilo bildiriminde bulun canım listeye dahil olmasanda en azından kendini dizginlemiş olursun
Eminim bayrama yine eski rakamları görürsün
Hadi bakalım inşallah hepimiz cumaya çok çok güzel rakamlar görürüzBen çok merak ediyorum yarın ki sonucumu
günaydın kızlar ben 2 gündür -400 çıkıyorum çok şükür çok mutluyum gerçi bu hafta sizinle olamıcam listede ama olsun. belkide hiç olamam dimi
neyse bugün eşim iş görüşmesine gitti kızlar işi var aslında ama askeri ücretli olduğu için daha iyi bir yer bakıyorduk da edin de allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah
Evet banum hemen yerleşmeden gönderiyim kilocuklaribu arada senin diyetin sonuçlarını çok merak ediyom kiz değişik bi diyet
kız çıtır napıyon duymayım çiko filan???Günaydın fıstıklaaarrbenim için alarm çaldı 58.3 çıktım bugün tartida almanyadan gelen çikolatalar bitirdi beni ama yinede çok almadim 1 buçuk ay kaldı misafirim ve ben 2 kilo almışım bu benim için muzice çünkü haftada 3 kilo almişliğim bile olmuştu sanirim yavaştan oturdu kilo neyse ben bayrama tekrar 55 56 olurum cumalari bende kilo bildiriyim kislar olur mu motive olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?