Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim karnonhidrat günümdü

sabah:Şeftali yedim
Öğlen:2 tanee büyük sade pogaca yedim çaynan ....

Aksam ne yiyeyim kiii ben akşama makarna ve bitter düşünüyorum..

Ayy benim popom büyük canım 85 gibi olmadan olmuyor 48 beden

harikasın canım ya tebrikler :) giyersin inşallah istediklerini eşinde şaşırır :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiii

Öğlen yine kendimizi kuşumla sokaklara attık ve 1.5 saat kadar yürüdük Tabi Annemde bizimleydi
Kızkardeşime kahve içmeye gittik Pazarlığımızı yapmadan hatta Anneciğim sağ olsun bana bir cift Altın küpe aldı

Çok fazla altınım yoktu zaten ve en son Altın küpelerimden birini yolda düşürmüştüm kızımın sahte küpelerinden takıyordum kulağım kapanmasın diye Bugün yine lafı geçtiğinde ister istemez valla daha evvel bozdurmak zorunda kaldıklarıma üzülmedim ama bir tek o kayıp ettiğim küpeye üzüldüm diyince Anneciğim sağ olsun hadi gel sana küpe alayım dedi baştan yok mok dedim ama boşver kızım ya alalım işte diyince tamam dedim ve güzel minik taşlı bir küpe aldım hemde sudan ucuz 120 lira

Çocuklar gibi mutlu oldum
Kızkardeşimde kahve faslı yaptıktan sonrada Pazarı altına üstüne getirip eksiklerimi aldım ve kendimi eve attım ( bir yarım saatlik yolda o )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Bugün 90 gün diyetimin karbonhidrat günüydü Bayıldım bu diyete

Sabah; çok az kavun, karpuz birde ufak armut ( soğuk soğuk valla süper geldi )
Öğlen; 1 tabak domatesli az sarımsaklı makarna
Akşam; 2 ince dilim kek, 50 gr bitter çikolata

Bu saaten sonrada ancak bol su ve 1 tane şekersiz sütsüz kahve içerim büyük ihtimalle
Kendimi çok hafif ve dinç hissediyorum ve hiç diyette değilmişim gibi

Ayy benim popom büyük canım 85 gibi olmadan olmuyor 48 beden

Moral bozmak yok ben sana inanıyorum başarabilirsin Eşine inat yap şunu

kızlar burda günlük açma konu açma nasıl oluyo

Valla benim bildiğim Diyet bölümüne geldiğinde Forum sayfasında Konu aç diye sol üstte bir tuş olması lazım oradan direk girip dilediğin konuyla ilgili açabiliyorsun henüz bende tam incelemedim ama şu 2li rakamlara bir düşeyim bende inşallah günlük açacağım kendime

Sende açınca mutlaka banada buradan link at hem sana destek olalım hemde yine ensende olalım

Kızlarrrrrrrrrrrr herkes yine nerelere kayıp oldu
Umarım kaçamak yapan yoktur bakın bir yarın kaldı sonra cuma dananın kuyruğunu koparacağız
Bu hafta daha iyi bir derece almaya çalışalım

iyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
sabah
1 bardak soğuk kahve
öğle
1 şinitzel
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 yeşil elma
akşam
1 tabak patates yemeği
1 dilim ekmek
az salata

Güle güle kullan küpelerini cecom.
yine harika vakit geçirmişsin.
bende evi süpürdüm.myemek yaptım.
marjete gittim.
banyoyu temizledim.
saçımı boyayıp banyoya girdim.
yani tatlı yapmaya fırsat kalmadı
gećen hafta aldığımız baklavadan iki dilim kalmıştı.onu yedim dondurmayla.
sonra içim bayıldı.az çekirdek yedim.
of ya kesin kilo veremicem ben.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Bugün meyve günüm ve sabah yine saat 06:00da kendiliğimden uyandım
Bakalım yarın nasıl bir rakam göreceğim bu sabah tartı dünkiyle aynı çıktı ama yinede memnunum sonuçta dün karbonhidrat yediğim halde artı görmedim ki normalde hep artı görürdüm karbonhidrat yediğimde

Aslında evden çıkmaya hiç niyetim yoktu bugün ama gece kızım kaç gündür hiç bir yere çıkmadım diye isyan bayrağını açınca hadi o zaman yarın nereye istersen gidelim dedim
Hatun AVMye gidelim o zaman dedi ( kendine beğendiği bir ayakkabıyı almaya gidiceğiz öğleden sonra )

[QUOTE ="Eddoras, post: 42546928, member: 148705"]Güle güle kullan küpelerini cecom.
yine harika vakit geçirmişsin.
bende evi süpürdüm.myemek yaptım.
marjete gittim.
banyoyu temizledim.
saçımı boyayıp banyoya girdim.
yani tatlı yapmaya fırsat kalmadı
gećen hafta aldığımız baklavadan iki dilim kalmıştı.onu yedim dondurmayla.
sonra içim bayıldı.az çekirdek yedim.
of ya kesin kilo veremicem ben.[QUOTE ]

Sağ olasın canım Sende maşallah baya yoğun bir gün geçirmişsin ASlında benimde saçımı boyamam lazım hatta bugün çıktığımda boyamıda alayım ki gece saçlarımı boyarım ( Hesapta bugün gündüz ağdamı yapacaktım ama kızımın gönlünü yapmak daha önemli benim için o yüzden artık onuda akşama bırakırım mecbur )
Saçımı boyar beklerkende ağdayı aradan çıkartırım artık nasılsa en sonunda duşa gireceğim

Günaydın fıstıklaaarr benim için alarm çaldı 58.3 çıktım bugün tartida almanyadan gelen çikolatalar bitirdi beni ama yinede çok almadim 1 buçuk ay kaldı misafirim ve ben 2 kilo almışım bu benim için muzice çünkü haftada 3 kilo almişliğim bile olmuştu sanirim yavaştan oturdu kilo neyse ben bayrama tekrar 55 56 olurum cumalari bende kilo bildiriyim kislar olur mu motive olurum

Dediğin gibi yine ucuz atlatmışsın Çok şükür
Tabiki sende her cuma kilo bildiriminde bulun canım listeye dahil olmasanda en azından kendini dizginlemiş olursun
Eminim bayrama yine eski rakamları görürsün

Hg seker pancari. Ve takimim gunaydin. Gecen cumanin cezasi 2 saat sporumu tamamladim. Hatta bu tempoyla gidersem hergun 2 saat spor yapiyo olcam. Cuma tartidan cok umuuyum bu hafta bakalim.

Hadi bakalım inşallah hepimiz cumaya çok çok güzel rakamlar görürüz Ben çok merak ediyorum yarın ki sonucumu

günaydın kızlar ben 2 gündür -400 çıkıyorum çok şükür çok mutluyum gerçi bu hafta sizinle olamıcam listede ama olsun. belkide hiç olamam dimi
neyse bugün eşim iş görüşmesine gitti kızlar işi var aslında ama askeri ücretli olduğu için daha iyi bir yer bakıyorduk da edin de allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah

Evet banum hemen yerleşmeden gönderiyim kilocuklari bu arada senin diyetin sonuçlarını çok merak ediyom kiz değişik bi diyet

Canım inşallah yarın dahada aşağısını görürsün
Bugün inşallah Anket sonuçlanır sende yarın listeye girmiş olursun Ben hatta tekrar hatırlatayım da oy kullanmayan bir kaç kişi kaldı onlarda tamam der nasılsa

Evet banum hemen yerleşmeden gönderiyim kilocuklari bu arada senin diyetin sonuçlarını çok merak ediyom kiz değişik bi diyet

Valla bende yarın ne sonuç göreceğimi merakla bekliyorum

kız çıtır napıyon duymayım çiko filan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…