Banum valla bravo sana menün şahane arkadaşımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kamp olayımız iptal olunca evde biraz iş yapıp sonrada keyif yaptım
Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldıNeyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı
Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle
Sabah ( 07:00 ); 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ); 5 YK taze fasülye + 5 adet sarma ( yarısı bulgurlu )
Akşam ( 17:00 ) 1 koca kase mercimek çorbası
Tabi o saaten sonra ağzıma lokma sürmedim ve sürmeyide düşünmüyorum
Yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Bol su ve olsa olsa bir şekersiz kahve içerim yatana kadar
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh...Aminnnnnn
Bencede kesinlikle dön aramızabak ne güzel antrenörde fark etmiş eridiğini
Bu hafta cumaya kadar hazırla kendini psikolojik olarak sonra bildirimini yapar bomba gibi dönersin aramıza
Banum valla bravo sana menün şahane arkadaşım
Nasılsıniz kızlar bugün bilin bakalım kimle karsılaştık hatice ile ve beni tanımadısonra pazarda birlikte biraz dolandık fotoğraf takilerle çok farklısın diyo yüzüm baya büyük çıkıyo fotoda bircok kişi söylüyor ama hatice de beni tanımayıp söyleyince mutlu oldum tabi belki birgün sizlerlede karşılalırız kızlar kim bilir
Gülşahcım bende sizleri özlüyorum ama dedim ya kendime bir geleyim verdiğim sözlerimi tutayım aranuzdayım zaten takipteyim sizi
Gülşencimle bugün pazardaydık bide onun ısırmalık fıstığıyla. Maşallah. Canım hiç resimlerdeki gibi değilsin gerçekten. Ama çıtır bir hatun olmuşun. Ee ne demişler yemeğin salçalısı makbul. Hiç kendine dert yapma canım süpersin. Yüzmeyi bende özledimMerhaba kızlar
nasılsınız bakalım cogunuz iyi kilo vermiş bu hafta ozellikle hatice tebrik ederim ne yedin ne içtin de gitti 3.5 kilo sırrını bekliyorum bende
ben sabitim kızlar 200 yukarı 300 asagi hep aynı ama dün yeniden yüzmeye başladım ve ordaki antrenör cok zayıfladıgımı soyledi ve rahat 3 yaş gençleşmişsin dedi birde belime bakıp 8 cm rahat gitmiş belden diyo bende a aaa sadece belden mi gitmiş dedim şakasına
aranıza dönmek istiyorum fakat şu sıralar diyetle alakam yok zaten 3 aydır aynı kilo sayılırım tabii ki hedefim var yılbaşına kadar 55 e inmek istiyorum bi okul başlasın kızlar bende şu planladığım işlerimi oturtayım aranıza döncem ama yazdıklarınızı okuyorum ara sıra girip her daim sizinleyşm
İyi akşamlar.
Çok yorgunum. Karman çorman yedim. Ama ne yedim hatırlamıyorum bile.
3 saat yüzdüm sonrada 4-5 saat sürekli dışardaydım yürüdüm. Şu an sızlamayan yerim yok
Selam canlar ..nasilsiniz sizleri cok özledim...ben su an daha iyim..2 hafta sonra tekrar sizinleyim ..insallah döndügümde bircogunuz güzel kilolar vermis olur...bende 55kilo olmanin mücadelesini veriyorum..son kilolar cok inatci..mecburen 5 te 5 yapuyorum.yapmayada devam edecegim 55 kilo olana kadar..saglikli olarak denedim ama tik yok...
Birde goji berry yi merak edip denedim..cok güzel tadi ama cok pahali 100 gr. 5 bucuk euro...
cok sükür dedigim gibi daha iyim canim...cok kötü olmustum bazi seyler üst üste gelince....hedef kilo konusunda aynisini bende diyordum 60 kilo olsam yeter diyordum ama cok dogru söylüyorsun insan kilo verdikce daha fazla düsük kiloya inmek istiyo....goji berry yide ilk kez ve son kez aldim her zaman alinmaz fiyati cok ucuk.Canım seni gördüğüme çok sevindim tabi iyi olmana çok daha fazla sevindim
SEn çok güçlü bir kadınsın ve herşeyinüstesinden kesinlikle gelirsin
Ben inanıyorum bayramda 55 olucaksındarısı benim başıma diyeceğim ama 55 bana çok çok uzak ben 79a razıyım şimdilik tabi insan verdikçe hep daha fazlasını istiyor o zaman fikrim değişirmi bilmiyorum
Hadi bakalım bayram sonrası o zaman bomba gibi bekliyoruz seni yine aramıza
Abowwww o ne fiyat öyleişe yarasada uzun süreli kullanamaz herkes onu
Bende çok duymuştum ama tabi hiç denemedim hatta en son chai tohumunu duymuştum ama onun fiyatını dahi sormadım henüzjeton hep eve gelince düşüyor
Tatlım hiç sorma bende 57 oldum çok mutsuzum pazartesi 5 te 5 é baslicam iştahım çok açık sende dön gülşen de dönsün eski motivasyonumuZa geri dönelim canım arkadaşımSelam canlar ..nasilsiniz sizleri cok özledim...ben su an daha iyim..2 hafta sonra tekrar sizinleyim ..insallah döndügümde bircogunuz güzel kilolar vermis olur...bende 55kilo olmanin mücadelesini veriyorum..son kilolar cok inatci..mecburen 5 te 5 yapuyorum.yapmayada devam edecegim 55 kilo olana kadar..saglikli olarak denedim ama tik yok...
üzme canim kendini.. benimde cok kötü istahim acildi..baktim olmayacak böyle 5 te 5 yapmak zorunda kaldim...sanirim mevsim dgisikligininde etkisi var bunalima girmenin....o yüzdende zorlaniyoruz bence halada istahim cok acik...ama kendimi zorluyorum artik..bi sekilde istahimi kapatmak icin birseyler yapiyorum... ..yoksa bahara kadar 65 deyil 70 kiloyu tekrar görebilirim..Tatlım hiç sorma bende 57 oldum çok mutsuzum pazartesi 5 te 5 é baslicam iştahım çok açık sende dön gülşen de dönsün eski motivasyonumuZa geri dönelim canım arkadaşım
Slm kızlar. Sabah biraz Kızartma yedim ama mideme oturdu. Gün içinde ne yesemki tavsiyeniz
Slm kızlar. Sabah biraz Kızartma yedim ama mideme oturdu. Gün içinde ne yesemki tavsiyeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?