Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banum valla bravo sana menün şahane arkadaşım

Nasılsıniz kızlar bugün bilin bakalım kimle karsılaştık hatice ile ve beni tanımadı sonra pazarda birlikte biraz dolandık fotoğraf takilerle çok farklısın diyo yüzüm baya büyük çıkıyo fotoda bircok kişi söylüyor ama hatice de beni tanımayıp söyleyince mutlu oldum tabi belki birgün sizlerlede karşılalırız kızlar kim bilir

Gülşahcım bende sizleri özlüyorum ama dedim ya kendime bir geleyim verdiğim sözlerimi tutayım aranuzdayım zaten takipteyim sizi

Banum valla bravo sana menün şahane arkadaşım

İnşallah karşılığını bol bol eksi olarakda alırım yarın sabah
Şu an ufaktan acıkmaya başladım ama diyorum ya hep açlık hissi beni çok mutlu ediyor

İşte al sana motive olacak bir neden daha
Hep diyorum resimlerde cidden daha kilolu çıkıyoruz ve emin ol bir kaç hafta sonra şimdikinden dahada zayıf olacaksın

Gülşencimle bugün pazardaydık bide onun ısırmalık fıstığıyla. Maşallah. Canım hiç resimlerdeki gibi değilsin gerçekten. Ama çıtır bir hatun olmuşun. Ee ne demişler yemeğin salçalısı makbul. Hiç kendine dert yapma canım süpersin. Yüzmeyi bende özledim

Bugünki menüm. Canım annemin ellerinden
Sabah yarım kete öğle kek saat 5 te yarım kete şimdide fırında balık

İyi akşamlar.
Çok yorgunum. Karman çorman yedim. Ama ne yedim hatırlamıyorum bile.
3 saat yüzdüm sonrada 4-5 saat sürekli dışardaydım yürüdüm. Şu an sızlamayan yerim yok

İyi akşamlar.
Çok yorgunum. Karman çorman yedim. Ama ne yedim hatırlamıyorum bile.
3 saat yüzdüm sonrada 4-5 saat sürekli dışardaydım yürüdüm. Şu an sızlamayan yerim yok

Ohhh baya güzel spor olmuş sana çok geçmiş olsun ama eminim bol eksi olarak döner

Selam canlar ..nasilsiniz sizleri cok özledim...ben su an daha iyim..2 hafta sonra tekrar sizinleyim ..insallah döndügümde bircogunuz güzel kilolar vermis olur...bende 55kilo olmanin mücadelesini veriyorum..son kilolar cok inatci..mecburen 5 te 5 yapuyorum.yapmayada devam edecegim 55 kilo olana kadar..saglikli olarak denedim ama tik yok...

Birde goji berry yi merak edip denedim..cok güzel tadi ama cok pahali 100 gr. 5 bucuk euro...

Canım seni gördüğüme çok sevindim tabi iyi olmana çok daha fazla sevindim
SEn çok güçlü bir kadınsın ve herşeyin üstesinden kesinlikle gelirsin
Ben inanıyorum bayramda 55 olucaksın darısı benim başıma diyeceğim ama 55 bana çok çok uzak ben 79a razıyım şimdilik tabi insan verdikçe hep daha fazlasını istiyor o zaman fikrim değişirmi bilmiyorum
Hadi bakalım bayram sonrası o zaman bomba gibi bekliyoruz seni yine aramıza

Birde goji berry yi merak edip denedim..cok güzel tadi ama cok pahali 100 gr. 5 bucuk euro...

Abowwww o ne fiyat öyle işe yarasada uzun süreli kullanamaz herkes onu
Bende çok duymuştum ama tabi hiç denemedim hatta en son chai tohumunu duymuştum ama onun fiyatını dahi sormadım henüz jeton hep eve gelince düşüyor

cok sükür dedigim gibi daha iyim canim...cok kötü olmustum bazi seyler üst üste gelince....hedef kilo konusunda aynisini bende diyordum 60 kilo olsam yeter diyordum ama cok dogru söylüyorsun insan kilo verdikce daha fazla düsük kiloya inmek istiyo....goji berry yide ilk kez ve son kez aldim her zaman alinmaz fiyati cok ucuk...chia yine idare eder..200 gr.4,bucuk euroydu galiba..hem cabuk bitmiyo.1ay önce almistim hala yarisindan fazla duruyo..goji berry 2 günde bitmisti..

Tatlım hiç sorma bende 57 oldum çok mutsuzum pazartesi 5 te 5 é baslicam iştahım çok açık sende dön gülşen de dönsün eski motivasyonumuZa geri dönelim canım arkadaşım

Tatlım hiç sorma bende 57 oldum çok mutsuzum pazartesi 5 te 5 é baslicam iştahım çok açık sende dön gülşen de dönsün eski motivasyonumuZa geri dönelim canım arkadaşım
üzme canim kendini.. benimde cok kötü istahim acildi..baktim olmayacak böyle 5 te 5 yapmak zorunda kaldim...sanirim mevsim dgisikligininde etkisi var bunalima girmenin....o yüzdende zorlaniyoruz bence halada istahim cok acik...ama kendimi zorluyorum artik..bi sekilde istahimi kapatmak icin birseyler yapiyorum... ..yoksa bahara kadar 65 deyil 70 kiloyu tekrar görebilirim..
Madem basliyorsun canim pazartesi günü beraber yapalim 5 te 5. ..ama haslanmis patates görmek istemiyorum artik midem kaldirmiyo..ben bu sefer patatesleri dilimledim baharatladim firin torbasinda pisirdim ..buzdolabinda bekletip soguk olarak yedim..haslanmis patatesten biraz daha iyiydi..

Son düzenleme:
Haydi kizlar hep beraber kilo vermeye tam gaz devam .. birlikten güc dogar bu ayin sonunda güzel sonuclar görelim tartida hatta bayrama kadar...nekadar istahimiz acik olursa olsun mücadele edelim kaybetmeyelim gücümüzü..aslinda 2 hafta sonra dönecektim araniza ama bencede beraber mücadele edelim bu kilolarlan...

menü paylaşımı
sabah
2 dilim ekmek
az pynir
çok az patates kızartması
şekersiz çay
öğle
1 soda
akşam
1 pide
ayran
az çiğ köfte
az çekirdek
bugün baya sapıttım ya

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar

Umarım bugünde herkes için bol hareketli ama az kalorili geçer
Bendeniz erken yemenin karşılığını fazlasıyla aldım
Cuma bir aksilik olmazsa bomba gibi geliyorum

İnşallah bugün öğlende dışarı çıkacağız ve bol bol yürürüm
İki gündür dışarı çıkmayınca can sıkıntısından patlıyacak gibi oldum
Bugün enerjimi atayım da daha fazla eksileri göreyim

Bu arada kahvaltı olarak bir porsiyon meyve afiyetle hüpletildi ve birazdanda keyif kahvemide yapıyorum

Slm kızlar. Sabah biraz Kızartma yedim ama mideme oturdu. Gün içinde ne yesemki tavsiyeniz

Canım 5de 5 e devammı yoksa normale mi döndün
Bu arada geçmiş olsun karbonatlı Su yada sodalı ayran iç belki rahatlatır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…