- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar ben nasıl toparlanicam ki offf
neolduki canim...sendemi sonbahar depresyonuna girdin benim gibiKızlar ben nasıl toparlanicam ki offf
Evet yine kaçamak yaptım banum kacamak yapınca hiç iyi hissetmiyorum kendimiHayırdır kuzu sabah çok güzel motiveydinYine herhalde büyük bir sınavla karşı karşıya kaldın ( kaçamak açısından )
Öyle de değil canım ama kaçamak yapıyorum hemde kendimi kötü hissedecegimi bile bile ne yazıkkineolduki canim...sendemi sonbahar depresyonuna girdin benim gibi
Canini sikma ..bugün bende kacamaklar yaptim sözde patates günüydü...pirinc pilavini okadar özlemisimki dayanamadim yedim birkac kasik..genelde bulgir pilavi yapiliyotdu evde..biraz tavuk gögsü eti kavutma yedim..bir avuc kadarda cranberry ve badem ..bikac lokma kek bikac kasikta yogurt yedim..Öyle de değil canım ama kaçamak yapıyorum hemde kendimi kötü hissedecegimi bile bile ne yazıkki
Bende cok uzun zaman sonra aksam temizligi yaptim camlari sildim..sabah kendime daha fazla zaman ayirabilirim böylelikle..cocuklar okula ..krese gidiyor kafa dinlicem keyif yapcam yillar sonra bana tatil gibi gelecek eminim..
Evet yine kaçamak yaptım banum kacamak yapınca hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Burda varmı peki bi inceliyim canım face donup duruyoOhhhh ellerine sağlıkBende yarın sabahdan kızımla girişeceğim eve hem bayram temizliği gibi olur ( en azından bayrama kadar batmaz tekrar üstten yaparım )
GEzmekten iş yapamadım kaç gündür yine ütülerim biriktiYarın kaçarım yok onlarda aradan çıkacak
Canım istersen şu benim 90lık diyeti bir incelehatta facede kurduğum gruba gel emin ol çok daha kolay gelir o zaman o diyeti yapması en azından 4 günde 1 akşam Ödül öğünü var ve her türlü tatlı serbest abartmadan ve inan vicdan yapmıyorsun o zaman çünkü diyetin bir parçası ve yinede kilolar gidiyor
Benimde eşim trilece almış 3 4 çatal ondan aldım gündüz de 3 tane bisküvi yedim napcaz böyle canım arkadaşımCanini sikma ..bugün bende kacamaklar yaptim sözde patates günüydü...pirinc pilavini okadar özlemisimki dayanamadim yedim birkac kasik..genelde bulgir pilavi yapiliyotdu evde..biraz tavuk gögsü eti kavutma yedim..bir avuc kadarda cranberry ve badem ..bikac lokma kek bikac kasikta yogurt yedim....abartmadim galiba hala acim gönül rahatligiylan uyabilirim
Kiz sen bunami üzülüyosun...okadarda olsun canim..yarin dengelersinBen
Benimde eşim trilece almış 3 4 çatal ondan aldım gündüz de 3 tane bisküvi yedim napcaz böyle canım arkadaşım
Bilmiyorum tatlim hedefimé o kadar yaklaşmışken nasıl bu kadar sacmalayabildim acaba yemek konusunda gerçekten çok sinir oluyorum kendimeKiz sen bunami üzülüyosun...okadarda olsun canim..yarin dengelersin
Gülhancım sen bi incele 90 lik diyeti olmadı onu yapalım bayramdan sonra arkadaşımSagol banucum..insanin evi temiz olunca daha huzurlu mutlu oluyo....
Bu dedigin diyet gercekten etkilimi..cok cazip geldi simdi bana...
Burda varmı peki bi inceliyim canım face donup duruyo
Sagol banucum..insanin evi temiz olunca daha huzurlu mutlu oluyo....
Bu dedigin diyet gercekten etkilimi..cok cazip geldi simdi bana...
Banum sen bize bi kaç örnek menü yazsana 90 günlük diyet ile ilgili ben ona göre karar veriyim yapıp yapamayacağımà canımBu arada takım olarak Performans uygulamasından Ceza almışız4 hafta boyunca haftalık listelerin düzeltmesini ve sıralamasını ben yapacakmışım
Ayşe arada girip bakıyorsa hay senin gibi kaptana diyordur
Neyse Cezamız neyse çekeceğizHAftanın 1 günü Allahtan ama girip incelemem lazım ne ne yapacağımı öğrenmek açısından hatta başka kaptan arkadaşa danışayım doğrumu anlamışım yapılacakları yoksa dahasımı var
Gülhancım bence cuma günü başlayalım böyle bi diyeti yarım bırakınca daha kötü oluyo bence hem banu bize biraz menu yazsın mesela bugün ne yediğinide soralim fikrimiz olsun birazGülsah bu 90 günlük diyet bana daha mantikli geldi...hem cesit cok hem daha saglikli...yarin baslayalimmi nedersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?