Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende cok uzun zaman sonra aksam temizligi yaptim camlari sildim..sabah kendime daha fazla zaman ayirabilirim böylelikle..cocuklar okula ..krese gidiyor kafa dinlicem keyif yapcam yillar sonra bana tatil gibi gelecek eminim..

Öyle de değil canım ama kaçamak yapıyorum hemde kendimi kötü hissedecegimi bile bile ne yazıkki
Canini sikma ..bugün bende kacamaklar yaptim sözde patates günüydü...pirinc pilavini okadar özlemisimki dayanamadim yedim birkac kasik..genelde bulgir pilavi yapiliyotdu evde..biraz tavuk gögsü eti kavutma yedim..bir avuc kadarda cranberry ve badem ..bikac lokma kek bikac kasikta yogurt yedim....abartmadim galiba hala acim gönül rahatligiylan uyabilirim

Bende cok uzun zaman sonra aksam temizligi yaptim camlari sildim..sabah kendime daha fazla zaman ayirabilirim böylelikle..cocuklar okula ..krese gidiyor kafa dinlicem keyif yapcam yillar sonra bana tatil gibi gelecek eminim..

Ohhhh ellerine sağlık Bende yarın sabahdan kızımla girişeceğim eve hem bayram temizliği gibi olur ( en azından bayrama kadar batmaz tekrar üstten yaparım )
GEzmekten iş yapamadım kaç gündür yine ütülerim birikti Yarın kaçarım yok onlarda aradan çıkacak

Evet yine kaçamak yaptım banum kacamak yapınca hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Canım istersen şu benim 90lık diyeti bir incele hatta facede kurduğum gruba gel emin ol çok daha kolay gelir o zaman o diyeti yapması en azından 4 günde 1 akşam Ödül öğünü var ve her türlü tatlı serbest abartmadan ve inan vicdan yapmıyorsun o zaman çünkü diyetin bir parçası ve yinede kilolar gidiyor

Burda varmı peki bi inceliyim canım face donup duruyo

Ben
Benimde eşim trilece almış 3 4 çatal ondan aldım gündüz de 3 tane bisküvi yedim napcaz böyle canım arkadaşım

Sagol banucum..insanin evi temiz olunca daha huzurlu mutlu oluyo....

Bu dedigin diyet gercekten etkilimi..cok cazip geldi simdi bana...

Burda varmı peki bi inceliyim canım face donup duruyo

Var canım KKdada var google 90 günlük diyet kk yaz anında çıkıyor

Sagol banucum..insanin evi temiz olunca daha huzurlu mutlu oluyo....

Bu dedigin diyet gercekten etkilimi..cok cazip geldi simdi bana...

İnan 5de 5 den daha zevkli seçenek daha fazla olduğu için ben yemek saatinide erkene çekmiştim zaten daha evvel ve seçenek daha fazla olunca sağlıklı ve zevkli hale geliyor

Bu arada takım olarak Performans uygulamasından Ceza almışız 4 hafta boyunca haftalık listelerin düzeltmesini ve sıralamasını ben yapacakmışım

Ayşe arada girip bakıyorsa hay senin gibi kaptana diyordur
Neyse Cezamız neyse çekeceğiz HAftanın 1 günü Allahtan ama girip incelemem lazım ne ne yapacağımı öğrenmek açısından hatta başka kaptan arkadaşa danışayım doğrumu anlamışım yapılacakları yoksa dahasımı var

Banum sen bize bi kaç örnek menü yazsana 90 günlük diyet ile ilgili ben ona göre karar veriyim yapıp yapamayacağımà canım

Gülsah bu 90 günlük diyet bana daha mantikli geldi...hem cesit cok hem daha saglikli...yarin baslayalimmi nedersin..
Gülhancım bence cuma günü başlayalım böyle bi diyeti yarım bırakınca daha kötü oluyo bence hem banu bize biraz menu yazsın mesela bugün ne yediğinide soralim fikrimiz olsun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…