Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

**8.Takım 430. Etap***

Oynakbasi34 ( 103 / 102.4 / 0.6 /%0.58 )
yst38 ( 100.1 /96.6 /3.5 / % 3.5 )
nnickk ( 67 / 66 / 1 /% 1.49 )
selvatico_rosa ( 65 / 65 / 0 / % 0 )
adayaren38 ( 61.2 / 61.2 / 0 / % 0 ) Sabit
Glbrs ( 55.5 / 56.7 / 1.2 / % - 2.16 )
Le Petite Princesse ( 83.7 /83.5 /0.2 / % 0.24 )

_citygirl_ ( 73 /71.9 / 1.1 / % 1.51 ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65

8. Takım ortalaması; % 0.65

Kızlar listemizin son hali bu bence gayet başarılı eminim haftaya dahada iyi olacak

Yapıcam banum izinden vazgeçtim ama çok özür dilerim takımı kötü etkiledim hemen duzelicem bu hafta söz veriyorum

işte budur takımı kötü etkiledim diye düşünme hepimizin bazen öyle dönemleri oldu olacakta ama dediğin gibi elimizden geleni yapıp daha iyisini yapacağız inşallah

Etap 5. Si olmuşuz
Bireysel de en yüksek benim sanırım

Can sağlığı canım inşallah haftaya dahada güzel bir sonuç alırız Maşallah diğer takımlar da güzel vermiş
Bu arada senin bireysel Birinciliğinide tebrik ediyorum Harikasın
Bu arada unutma pazartesiye kadar başarını paylaşman gerekiyor ( ama tam nerede hatırlamıyorum paylaşım alanına yazarlar nasılsa )

Canım bireysel birincileri yazmamışlarki

Bireysel de 2. Olmuşum

Şimdi sen söyleyince hatırladım takımlardan birinde biriyle ilgili birşeyler yazıyorlardı işte topplam 4 kg gitti ama inasıl yazsak listede diye sanırım o birinci oldu

Canın sağ olsun canım kilocuklar gitsinde varsın birinci olmayalım
Hem takım birincisi sensin
Hedefe kocaman bir adım daha yaklaştın daha ne olsun en önemlisi o bence
Tebrik ederim umarım haftayada bukadar güzel bir rakam görürsünde bayram sonrası 8li rakamlara merhaba dersin

Iyi aksamlar kizlar bugun regl oldum cok agrim vardi insallah yarin böyle olmaz
Menum
Sabah
Yarim paket form bisküvi
Ogle
1 kase tavuk doner
1 kase yogurt
Aksam
Esimin mesaisi vardi geç geldi birde misafirlerim vardi sadece 2 dilim kek ve yedim sekersiz çayla birlikte
Yarin arkadaşım kahvaltiya cagirdi umarim bu regl beni cok sarsmaz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için çok güzel ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için ....Aminnnnn

Bu sabahda yine erkenden daha çalar saat çalmadan uyandım
Düne nazaran 200 gr daha az cıktım sabah tartıda
Her gün okadar gitse 7 günde 1.4 yapar ki ben 1 kgya razıyım
Cidden kendimi çok iyi hissediyorum

Öğleden sonra yola çıkacağız ve o zamana kadar daha çocuklara yedek kıyafet hazırlıyacağım birde tabi Piknik sepetime götüreceklerimi yerleştireceğim
Ufaklık gece yatarken sabah uyanınca benide uyandır kıyafet cantamı hazırlayacağım diye tutturdu bu ara taktı ben büyüdüm ne giyeceğime kendim karar vereceğim diye
ama biraz daha uyusun yoksa hadi gitmiyormuyuz diye yer bizi gidene kadar

Evdekiler uyurken Mutfağımı bir güzel toparladım ve bir yandan Öğlenlik zeytinyağlı taze Fasülyemi de ateşe koydum Sanırım Öğle yemeğinden sonra yola çıkacağız ve akşam onlar mangal yaparken ben sarma yiyeceğim bugün nişasta günüm o yüzden protein yok

Şimdide şekersiz keyif kahvemi yaptım biraz dinleniyorum sonrada artık bir kaç kıyafet hazırlamam lazım sonuçta yedek şart tabi mayolarıda çıkarmam lazım

Hava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım

Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını iletti Fırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkınca akşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gitti en azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor

Günaydın kizlaaarrr bugün çok uyudum 1 saat falan oldu uyanali işleri bitirip hemen size yaziyim dedim pazartesi hemen toparlanıyorum ve kilolar gidiyo

Merhaba kızlar
nasılsınız bakalım cogunuz iyi kilo vermiş bu hafta ozellikle hatice tebrik ederim ne yedin ne içtin de gitti 3.5 kilo sırrını bekliyorum bende

ben sabitim kızlar 200 yukarı 300 asagi hep aynı ama dün yeniden yüzmeye başladım ve ordaki antrenör cok zayıfladıgımı soyledi ve rahat 3 yaş gençleşmişsin dedi birde belime bakıp 8 cm rahat gitmiş belden diyo bende a aaa sadece belden mi gitmiş dedim şakasına

aranıza dönmek istiyorum fakat şu sıralar diyetle alakam yok zaten 3 aydır aynı kilo sayılırım tabii ki hedefim var yılbaşına kadar 55 e inmek istiyorum bi okul başlasın kızlar bende şu planladığım işlerimi oturtayım aranıza döncem ama yazdıklarınızı okuyorum ara sıra girip her daim sizinleyşm

Ben bozdum diyeti gülşen inşallah Pazartesi toparlamayà çalışıcam keşke sende gelsen birlikte yapardık çok güzel olurdu özledim seni de gulhanida

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Kamp olayımız iptal olunca evde biraz iş yapıp sonrada keyif yaptım
Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldı Neyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı

Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle

Sabah ( 07:00 ); 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ); 5 YK taze fasülye + 5 adet sarma ( yarısı bulgurlu )
Akşam ( 17:00 ) 1 koca kase mercimek çorbası

Tabi o saaten sonra ağzıma lokma sürmedim ve sürmeyide düşünmüyorum
Yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır
Bol su ve olsa olsa bir şekersiz kahve içerim yatana kadar
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh...Aminnnnnn

Bencede kesinlikle dön aramıza bak ne güzel antrenörde fark etmiş eridiğini
Bu hafta cumaya kadar hazırla kendini psikolojik olarak sonra bildirimini yapar bomba gibi dönersin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…