- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yapıcam banum izinden vazgeçtim ama çok özür dilerim takımı kötü etkiledim hemen duzelicem bu hafta söz veriyorum
Sağol banum çok teşekkür ederimişte budurtakımı kötü etkiledim diye düşünme hepimizin bazen öyle dönemleri oldu olacakta ama dediğin gibi elimizden geleni yapıp daha iyisini yapacağız inşallah
Etap 5. Si olmuşuz
Bireysel de en yüksek benim sanırım
Canım bireysel birincileri yazmamışlarkiCan sağlığı canım inşallah haftaya dahada güzel bir sonuç alırızMaşallah diğer takımlar da güzel vermiş
Bu arada senin bireysel Birinciliğinide tebrik ediyorumHarikasın
Bu arada unutma pazartesiye kadar başarını paylaşman gerekiyor ( ama tam nerede hatırlamıyorum paylaşım alanına yazarlar nasılsa)
Bireysel de 2. Olmuşum
Ben bozdum diyeti gülşen inşallah Pazartesi toparlamayà çalışıcam keşke sende gelsen birlikte yapardık çok güzel olurdu özledim seni de gulhanidaMerhaba kızlar
nasılsınız bakalım cogunuz iyi kilo vermiş bu hafta ozellikle hatice tebrik ederim ne yedin ne içtin de gitti 3.5 kilo sırrını bekliyorum bende
ben sabitim kızlar 200 yukarı 300 asagi hep aynı ama dün yeniden yüzmeye başladım ve ordaki antrenör cok zayıfladıgımı soyledi ve rahat 3 yaş gençleşmişsin dedi birde belime bakıp 8 cm rahat gitmiş belden diyo bende a aaa sadece belden mi gitmiş dedim şakasına
aranıza dönmek istiyorum fakat şu sıralar diyetle alakam yok zaten 3 aydır aynı kilo sayılırım tabii ki hedefim var yılbaşına kadar 55 e inmek istiyorum bi okul başlasın kızlar bende şu planladığım işlerimi oturtayım aranıza döncem ama yazdıklarınızı okuyorum ara sıra girip her daim sizinleyşm
Merhaba kızlar
nasılsınız bakalım cogunuz iyi kilo vermiş bu hafta ozellikle hatice tebrik ederim ne yedin ne içtin de gitti 3.5 kilo sırrını bekliyorum bende
ben sabitim kızlar 200 yukarı 300 asagi hep aynı ama dün yeniden yüzmeye başladım ve ordaki antrenör cok zayıfladıgımı soyledi ve rahat 3 yaş gençleşmişsin dedi birde belime bakıp 8 cm rahat gitmiş belden diyo bende a aaa sadece belden mi gitmiş dedim şakasına
aranıza dönmek istiyorum fakat şu sıralar diyetle alakam yok zaten 3 aydır aynı kilo sayılırım tabii ki hedefim var yılbaşına kadar 55 e inmek istiyorum bi okul başlasın kızlar bende şu planladığım işlerimi oturtayım aranıza döncem ama yazdıklarınızı okuyorum ara sıra girip her daim sizinleyşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?